Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 148
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз съм голям фен на шалове и жилетки и непрекъснато купувам, независимо дали нося. Малките си ги нося често като аксесоар за чанта. На крак ни съм виждала, ни съм се сещала. Интересна хрумка Simple Smile
Лу, много липсваш в КМ Hug

# 121
Говорейки за шалове, щедър подарък отпреди няколко години. Който с времето придоби най-голямата стойност: сантименталната.

Скрит текст:

# 122
Малко да разчупя стериотипа на 29disires  Joy
Любимите оксфордки  Heart Eyes
https://www.obuvki.bg/media/catalog/product/cache/image/650x650/ … owy_lak_mp_01.jpg

И една риза  Heart Eyes
http://brutaljeans.com/bg/account/return/insert/rairana-riza-bod … tml/?order_id=338

Ризата я поръчах на 1 и още няма ни вест, ни кост...Дано да няма проблем, че много ми хареса ♥ Обущетата днес поръчах, че не се стърпях ♥ Обожовам оксфордки  Heart Eyes

# 123
  • Belgium
   Лу, много добър подбор на снимки. Heart Eyes

Мерси, Коте, и аз ги обичам тия две конкретни снимки, добро вдъхновение са  Hug

Beautyholica, и аз обичам връзването на малките шалчета около държките на чанта, много е красиво. Интересно е и връзването им вместо колан на дънки, но това се получава по-трудно.

О, Циндил-Пиндил, благодаря ти  Blush
Наистина нещо позарязах КМ напоследък.

Да не съм спам, ето я лятната рокля, която си взех посред зима  Mr. Green hahaha

Скрит текст:

# 124
красива лятна рокля  Simple Smile

на дънки връзвам шалче вместо колан, но коприната шава, мести се и не седи както ми се иска

# 125
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toку що ми доставиха якето на Гес.Цвета въобще не съответства с този на картинката и съм разочарована.
Не само това,но и имам само седмица да го върна,разбира се,доставката за получаване,така както и за връщането е за моя сметка.
Ето затова,пазаруване на дрехи онлайн - Не!!

П.С. Не седмица,а цеели 6 дни.Смешници.
Поръчано - януари 3ти.
Получено - януари 6-ти.
Връщане на артикула най-късно януари 12.И какво правим,ако се беше забавило?

Последна редакция: сб, 07 яну 2017, 01:34 от Beautyholicа

# 126
  • някъде под слънцето...
Говорейки за шалове, щедър подарък отпреди няколко години. Който с времето придоби най-голямата стойност: сантименталната.

Скрит текст:

Най важното е, че на теб ти харесва.
За моя вкус е прекалено контрастен ( съдържа два  наситени контрастни цвята)
ярък и шумен.
Обичам тишината.
Напомня  ми на колорита на изпълнителките на фламенко и копла , на които не съм почитател.
Но това си е мое лично усещане.

# 127
Toку що ми доставиха якето на Гес.Цвета въобще не съответства с този на картинката и съм разочарована.
Не само това,но и имам само седмица да го върна,разбира се,доставката за получаване,така както и за връщането е за моя сметка.
Ето затова,пазаруване на дрехи онлайн - Не!!

П.С. Не седмица,а цеели 6 дни.Смешници.
Поръчано - януари 3ти.
Получено - януари 6-ти.
Връщане на артикула най-късно януари 12.И какво правим,ако се беше забавило?

Това сигурно, защото си щатите, тук има 30 дневен срок за връщане Peace

# 128
 Hug

На път към мен: https://www.zalando.at/lola-ramona-cecilia-schnuerer-black-cream … o111c017-a11.html

и

https://www.zalando.at/lola-ramona-elsie-pumps-grey-black-lo111b01g-c11.html

Станах голям почитател на марката от 2 години.Удобни,интересни и пристигат в много готини кутии.  Party

# 129
Напомня  ми на колорита на изпълнителките на фламенко и копла , на които не съм почитател.

Скрит текст:
Да живее фламенкото!

като възпоменание към Stephen Sprout, се очаква да не е безличен.

# 130
# 131
# 132
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toчно,защото съм в Щатите,сроковете за връщане на артикул са 3-6 месеца.Не 6 дни,2 от които почивни.
Явно,защото е sale,и въпреки този факт,пак е нелогично.

Сега отивам в мола и ще пробвам да го върна в бутика им.Пише,че има и такава опция.

# 133
# 134
честити нови неща момичета  Simple Smile

шала на рози на becky bloomwood и приказен, одма се увивам с такъв  Sunglasses

Beautyholicа,
имам приятелки, които от фенки на Гес вече не искат да чуят за марката, казват, че качеството нещо се е влошило, а цените са нагоре

Общи условия

Активация на акаунт