Нови придобивки в гардероба - 46

• 129 924
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Дрехите на тази марка (така и не запомних името) на живо са също толкова ужасни и панаирджийски, колкото и в сайта.
Единствено роклята е по-поносима.
Но да комбинираш и блуза и клин...все едно си цирков артист излязъл за представление.

# 496
честити придобивки, момичета, със здраве!

палтенце

На това палто му се чудя от много време, но все не смея без да съм видяла на живо.
За какви темперетури е подходящо според теб?

И  момичета какви са ви впечатленията от обувките на Дарис? Качествени ли са, запазват ли си добрия вид дълго?

Учудващо топли, днес съм се нагласила с него. Но аз от вкъщи в колата и от там в офиса...но топли ми, не е супер тънко. Единственият му минус е, че е много дълго отстрани и обирам всякакви мръсотии...но може би и защото съм доста дребничка ми идва по-дълго.

Моето мнение за обувките на Дарис е, че много зависи.. имам и добри и не толкова.

# 497
  • София

палтенце

На това палто му се чудя от много време, но все не смея без да съм видяла на живо.

И  момичета какви са ви впечатленията от обувките на Дарис? Качествени ли са, запазват ли си добрия вид дълго?

За Дарис гладувам с 2 ръце. Най удобните, топли и здрави обувки Simple Smile

# 498
  • Пловдив

палтенце

Сега в студеното време съм постоянно  едни апрески на Дарис от преди може би 5 години. Нямат износване. мин. година си купих едни много яки на платформа, подходящи за пролет-лято, като ги видях и очите ми останаха. Купих ги, сложих ги веднъж, но с моите 175 см, не мога да се пречупя да ги нося. Пуснала съм ги в продавалника, ако някой проявява интерес да ми пише. 38 номер са, бели

# 499
# 500
  • в Кошера
Трънче, ризата е чудна!  Heart Eyes

# 501
Георгиева, дълга пола с висока талия би ти стояла много добре

http://www.aqaq.com/product/luxe-high-waist-maxi-skirt-black

Имам почти същата, само че високана талия е с по широк колан - към педя. Една от любимите им дрешки  Heart Eyes Като се размрази времето ще я покажа, тъй като в сайто, от където я купих вече не я намирам  Peace

# 502
 Hug
Трънче, ризата е чудна!  Heart Eyes

Благодаря,трудно се добрах до нея,че съм далече,но си струваше!Имат страхотни ръчно рисувани ризи,но няма да залитам.Самоограничавам се  StopЛесно купувам,трудно хвърлям,задръстих къщата. Crazy

# 503
Дрехите на тази марка (така и не запомних името) на живо са също толкова ужасни и панаирджийски, колкото и в сайта.

ако говориш за Desire нещо си не е баш така  Peace
носила съм тяхната пола 4-5 пъти вече и всеки път поне една мацка пита, влиза през телефона и си поръчва същата  Laughing
тъй че не е толкова ужасно колкото си мислиш
стои страхотно полата  Heart Eyes

по темата, нова придобивка от вчера,
стои при-ка-зно  Heart Eyes
Скрит текст:

# 504
alvina_maria, разбира се, който харесва подобен стил е свободен да си ги носи.
Това не променя мнението ми как изглеждат за мен.

# 505
# 506

Останаха ми очите в тази рокля  Heart Eyes Може ли да споделиш от къде е  bouquet

# 507
Днес пристигнаха. Ризата е тъмно синя, макар да беше боди сами пратили варианта риза, ама здраве да е  Peace  По принцип не понасям поло, но много ми допадна гърба на блузата. Ще видя колко ще го изтърпя това нещо около врата ми  Joy
http://prikachi.com/images.php?images/5/9028005D.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/8/9028008H.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/9/9028009j.jpg

# 508
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скрит текст:
Разкошна е роклята, откъде е купена?

# 509