Kоледа отмина, Августинчето посрещна първата си Нова година

• 25 771
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря на Надя и Алистра за активността. За паролата също. Добавих и аз една снимка, прясна, прясна от днес. Всички дечица са много сладки.

За дрешките зависи от номерацията и производителя. Много варират. Бодитата ги избирам с мерене на педи. Гащеризончета ползвам много и ги избирам на око. Обикновено 74 му стават добре, като са леко големи и има още доста да ги носи. Други дрешки също, но по-малко имаме. Въобще според мен номерацията хич я няма.

# 286
Майко мила, ние с малкия легнахме за една дрямка, събуждаме се и не можем да ви изчетем  Grinning
Дано да успея да изтегля приложението, че нещо мърмори за внимание, не му се играе сам  Simple Smile

# 287
# 288
Здравейте.
Скоро не съм поглеждала в снимка.бг,от тел не ми отваря и засича а децата са окупирали всички други устройства.И като споменах за тел дасе оплача.Предложиха ми неограничени разговори към всички и 16000МВ интернет на много ниска мес.такса.Имам право и на апарат и реших да се възползвам но те оък нямали налични апарати и се принудих да взема смотан за без пари а не висок клас за 60лв.Детето с нетърпение го чака а мен ме е яд.Мисля си ,докато бебчо порасне как ли ще се променят нещата.Сега ходят с телефони в детската градина.Луда работа.
Имам едни кашички за бебчо но смятам да изчакам.Пише че са след 4 мес.Спомням си че бяха много вкусни като натрошени бисквити.Аз смятам и на по-късен етап да правя по малко домашно сирене за бебчо.Мисля на чопъра и да пасирам.Allistra знаеш ли от кога може по малко зехтин в храната да се слага?
Ние имаме подарък столче за хранене и проходилка.Може би ще ги ползвам.
Сетих се....тази сутрин(разбирайте към 10.00 часа) се събудих от думите ,бааааа,баааа,бабоооо,бабоооо" като тази буква Б му беше за пръв път.Сега на мода у нас е бръмченето и докато не стане целия мокър не спира.
Аз нямам място в тел за фликър.Трябва да я свалв но ще видя къде

# 289
Вчера я четох през сълзи на ММ, толкова се разчувствах, а той само ми се подиграва. Ама какво ли разбират те.. не е случаен израза, че като майката друга няма.

# 290
Mgpd, не е нужно да се сваля, напиши flickr.com и щи ти излезе

# 291
Мгпд, и моята само бръмчи и се Мокри.  Но е много сладко. Мисля , че е начин да си облекчават венците някак

# 292

Днес само в 9:30 е яла по кантар 170 мл , в 12 взе да й се приспива и аз я сложих да я нахраня, тя не искаше , понеже й е рано, ама аз като знам , че може часове да дпи я насилих и пак яде много малко, трябваше да заспи , а после по някое вр да яде, аз съм си виновна и след това тя спеше и аз в 14:20 я взех да я храня , тя не помръдва , изяде с триста зора 2 малки порции, най-мн 60 гр и се събуди и взе да вика. Та така нито я оставих да се наспи, нито да яде.

Гери, аз не знам дали засичането на кантар е обективно, НО 170 мл за бебе на кърма е много голямо количество за едно хранене, така че не са чудни големите паузи.
Кога изписахте 2 страници за 3 часа, продължавам да чета. Simple Smile И мерси за новата опция във флирк, момичета!

# 293
mgpd, аз гледам схемата на Клайнчес, най-добра ми се вижда засега. Но продължавам да чета.
Според нея масло се дава от 8 месец, а всички растителни масла, в т.ч. зехтин от 9 месец. Извара и кисело мляко - от осми. Аз ям само зехтин, така че мисля да го въведа от осми.

# 294
Някой да е ползвал от тези уреди за приготвяне на храната на пара и после пасиране, те са комбинирани. Чудя се дали има смисъл от такова чудо, удобно ли е, заслужава ли си парите?
Аз ще ползвам. Дадоха ми Авент 2 в 1 . Но не знам дали си заслужава, доста е скъп. Иначе утре ще бъде при нас пробата.

# 295
Божеее, колко сте активни. Аз едвам ви чета, камо ли да се включа. Откъде намирате толкова време? Моят мишок иска само да стои седнал илу прав и да скача. Даже когато го държа прав замята с крачета да ходи, много е сладък  Heart Eyes
И от два дена се научи и той да гррр-ка и да изкарва балони и умира от кеф. А на ръцете ми се нахвърля като хищник да гризе, но още няма зъбче. Честито за първите зъбчета на някои.
Мами, косата ми пада с бясна скорост. Някоя да пие витамини или да може да ми препоръча какви да си взема, защото положението е плачевно  Sad

# 296
Ох , да ви се оплача....
Ох ей сега си изкарах акъла , Дария лапна залъгалката навътре....направо добре , че видях...Cry не ми се мисли какво можеше да стане. Много се изплаших. ..Беше на Нук  нощната, тя е малко по - малка.Ужас...Искам да я отуча. Защото много се изплаших....
Лошото е , че в периода на никне не на зъби ще е трудно. Ще търся някакви по - големи...

# 297
Майко мила, каква е тази залъгалка, която може да се погълне от бебе  #Crazy ужас.. моя признава само залъгалки авент, тях като ги гледам не мисля,че има как да я лапне на обратно

# 298
Катрин, добре, че си била там. И аз си изкарах акъла тази вечер. Бях в кухнята и малкия се закашля. Влизам в стаята, отивам при него, а той не помръдва. Къде се беше зазяпал не знам, а обикновено все шава. Може да звучи много безобидно, но сърцето ми щеше да се пръсне в онзи толкова кратък миг.

За косата четох да се маже с рициново масло преди миене. Най-вече корените. Не съм пробвала още.

# 299
Как бибата на обратно? Нещо не мога да си го представя, а и ние сме с нук. Една мама в градинката ми разказваше как на друга мама от друга градинка детето докато смукало биба нук му се откъснало гуменото и се задавило. Аз си мисля, че е въпрос на редовна смяна и оглеждане на бибата, но да не дава Господ.

Алистра, кой е този Клаинчес?

Нещо се замислих днес, от залъгалката може ли да се изкривят зъбките. При нас и вторият зъб прозира.

Общи условия

Активация на акаунт