И пак да повторя: студеният въздух е полезен! Настинката е вирусно заболяване, a не изстудяване. Много се радвам на една мама в Чикаго, която е редовно навън с три дечица, едното малко бебе. Днес бях само 20 минутки и малко съжалявам, утре е по-топло, към 2 градуса.
Смятам обаче да поръчвам кошарка, която се долепя до леглото, защото не искам да го ограждам, а и по други причини 

Нямаше разлика с цикъла преди да забременея, не е нито по-обилен, нито по-болезнен, нито по-продължителен - същият си е. За кърмата обаче - да, намалява за няколко дни, за съжаление. Много ми се искаше да се позабави, имам приятелка, кърмила продължително, тя нямаше цикъл цяла една година след раждането. Ама явно малко са късметлийките

Едва ли идеята му е била да я яде, вероятно я е приел като поредното нещо за гризане и ръфане, което му подавам, ама си ми стана странно... Та ще се пробвам скоро с някоя-друга лъжичка пюре от тиква или пащърнак - мисля да е нещо сладичко на вкус, по-вероятно е да се хареса. Но ще е зеленчук, защото познавам бебенца, които бяха захранени първо с плодови пюрета и после не искаха да ядат зеленчуковите, които не са толкова вкусни. А моят бебо след първите опити ако не е готов още и не иска, ще изчакам до шестия месец, към момента не ми изглежда да не му стига кърмата.
. Цикъл имам, нали не кърмя, обаче една седмица преди да тръгне нормално започва едно розово, после слабо кърви, та чак сле това истинския. Объркващо е, коя дата да считам за начало, та и овулацията си да знам за другия
.