Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои имена са избрани за трите деца?
Какви са пожеланията за новата година във форума?
Как трябва да се справи потребител, който е изправен пред нежелана бременност и негативна реакция от страна на съпруга си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои имена са избрани за трите деца?
-
Какви са пожеланията за новата година във форума?
-
Как трябва да се справи потребител, който е изправен пред нежелана бременност и негативна реакция от страна на съпруга си?
-
Какви са мненията за абортите и вземането на решение за аборт в дискусионния форум?
-
Какво да правя, ако съпругът ми ме обижда и не подкрепя желанието ми за трето дете?
. Аз се виждам много по-лесно като домакиня но за какво съм се трепала на уча и работя толкова досега,
Всичко ще мине!
Децата много обичат да готвим заедно, мъжът ми също готви и така се разпределяме. При нас също си имат предпочитания, но готвя общо за всички. Естествено се съобразявам, ако някой нещо наистина не може да го яде. Например голямата не яде домати. Другите пък ги обичаме. На нея отделям салата и после прибавям домати за нас. Понеже 3 пъти в седмицата децата вземат и обяд за училище, правя план за седмицата. Така хем си улеснявам пазаруването, хем и не мисля днес какво пак да сготвя. 
Като омагьосан кръг. С готвенето поне можеш да седнеш, да хапнеш и да се насладиш за кратко на резултата(когато се е получило
Мразя да им мрънкам,но и събират,след пет мин. разхвърлят,но това е положението.Няма малък,няма голям..Средната е по-голяма чистница от батко си.Е,бебето едно нещо събере,хиляда изсипе,тя си е бебе,това е ясно,но покрай големите и тя носи и "подрежда"
Много обичам такива нахъсани хора!
Направо не ми се спомня. От 1 година малката щерка и сина /в една стая са/ лягат в 20 часа. Чета им нещо или си пускат диск и до 15 минути за заспали. София може и да стане 1-2 пъти, но бързо заспива. Голямата - там следя да си извади телефона от стаята или да остави книгата навреме. До 21:30 държа да е загасено. Децата стават рано сутрин и не се противят на този режим. През уикенда и ваканциите лягат между 22 и 23 часа, но път и стават сутрин след 9 часа.