Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои имена са избрани за трите деца?
Какви са пожеланията за новата година във форума?
Как трябва да се справи потребител, който е изправен пред нежелана бременност и негативна реакция от страна на съпруга си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои имена са избрани за трите деца?
-
Какви са пожеланията за новата година във форума?
-
Как трябва да се справи потребител, който е изправен пред нежелана бременност и негативна реакция от страна на съпруга си?
-
Какви са мненията за абортите и вземането на решение за аборт в дискусионния форум?
-
Какво да правя, ако съпругът ми ме обижда и не подкрепя желанието ми за трето дете?

Още не е решил какво да прави оттук-нататък. Единият вариант е да кандидатства английска филология, другият - да отложи кандидатстването за догодина, понеже иска да се пробва междувременно да развие собствен видео гейминг канал. Говорили сме, казала съм му какви са ми притесненията....сега вече съм го оставила сам да решава, за да постигна обратен ефект с много дуднене на главата.
..Определно имам нужда да черпя от вашия опит, стига само успешно да стигнем до частта, в която ще сме всички вкъщи живи и здрави!