"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 27

• 49 718
  • 775
  •   1
Отговори
# 30
Гейзерче, благодаря. То за О е ясно. Средно цикъла ми е 25-26 дни. Но тъй като веднъж годишно имам 30 дни, та за това след 30тия ден го смятам за закъснение. Освен това на 14тия и 15тия ден имах еднократни бледо кафеви зацапвания вечер на салфетката, което приех за овулаторно. Та и така пресметнато, и с 15 дни ЛФ, пак се пада 30.12. Та за това смятам, че съм с 3 дневно закъснение. Та и за това още имам надежда. Естествено ако продължи така ще се ходи на лекар. Но се надявам.... Много....

# 31
утре със сутрешна ще се тестваме и двете. Дано да развеем 2те чертички вече. Praynig Peace

# 32
Гейзерче, благодаря. То за О е ясно. Средно цикъла ми е 25-26 дни. Но тъй като веднъж годишно имам 30 дни, та за това след 30тия ден го смятам за закъснение. Освен това на 14тия и 15тия ден имах еднократни бледо кафеви зацапвания вечер на салфетката, което приех за овулаторно. Та и така пресметнато, и с 15 дни ЛФ, пак се пада 30.12. Та за това смятам, че съм с 3 дневно закъснение. Та и за това още имам надежда. Естествено ако продължи така ще се ходи на лекар. Но се надявам.... Много....
Дано наистина причината да е Б, но при мен този месец беше като при теб. Цикълът ми е между 28-32 дни. Сега ми закъсня повече от 32 дни. Правих тест на 33 ден, но беше отрицателен. Вече почнах да мисля, че този месец сме успели независимо от теста, но...с необичайно закъснение ми дойде на 36 ден Sad  Пак казвам, дано при теб причината да е Б! Успех Simple Smile

# 33
  • София
Гейзер - без значение как е било при другите, при всеки е различно. Не се хващай за описанията на другите. Надявам се да имаш две черти.
Аз ако съм на теб просто ще пришпоря ако има как мъжа да отидем за тест, ще се постискам и ще го направя.
Принцеса, ако имаш дори и един ден закъснение, дори и да не стискаш, теста ще покаже бледа черта, а не една. Има опция да ти е била късна О, , но това че не е бил с първа урина теста не е вариант за едната черта. А може и да не си имала О просто.

Ето аз май не съм имала О. Имах един тест с почти наситени черти, отбелязох го за ++ но не ми се вярва да съм овулирала. Утре съм на доктор и ще се разбере.

# 34
Брайда, не е съвсем сигурно. Има много причини на закъснение да има отрицателен тест и да има бременност. Не го казвам, само защото се надявам. Вярно е, че ми се иска просто при мен да е рано. Но това не означава, че отричам фактите. Всичко е въпрос на процеси... Кога е било оплождането, кога загнездването и как се отделя хормона ЧХГ. И всичко това на куп определя кога и как ще те хване теста. За това казах и на Гейзерчето, че може да е рано и за нея.

Докато няма М ще се надявам. Гейзерче, утре няма да мога да пишкам с тебе Simple Smile, че си изхабих тестовете, а тука няма вече от къде да взема. Надявам се утре да се снабдя и в сряда пак да пробвам.

Стискам палци на всички Нечакащи Simple Smile

# 35
Оххх, и ти ли като мене си далече от цивилизацията  Joy. Аз вече се обадих на М и го предупредих че трябва да се ходи до аптеката. Ще се тествам утре със сутришна, че не ми се вярва да намеря от по-чувствителните тестове, а утре ми се пада 14ти ден след О. Много ми е странна тази ЦС, обикновено ден преди лелката ми е вече бяла и гъста като крем за ръце. Ако теста е отрицателен ще врънкам доки за преглед.

Принчипеса, сега се присетих. Можеш да си запазиш първата сутрешна утре, и да направиш теста със нея когато го купиш. ЧХГ то няма да се изпари. Но ако имаш нерви си изчакай до сряда за по-сигурен резултат. В темата за първи симптоми четох за случаи със отрицателни тестове на 3 и на 5 дена закъснение даже, и бременност въпреки това.

Последна редакция: пн, 02 яну 2017, 18:26 от geizer

# 36
Ох, далече съм... Ама какво да се прави, търпение му е майката. Нямам и на кого да поръчам. Ще си изчакам възпитано хихихи до сряда. Но... Някак не ми се вярва да има М, няма никакви признаци. Божа работа. В крайна сметка и да бързаме, и да не бързаме, то ако е там ще се разбере Simple Smile. Пък ако са други причините да му мисли доктора Simple Smile Все пак докато няма М има надежда Simple Smile.

# 37
Момичета, да ви се отчета. С М ходихме до аптека, и даже си намерих от чувствителните тестове при 10 ЧХГ. - First Step някакви. И тъкмо се зарадвах за покупката и на излизане от аптеката усетих как ми дойде  Sad. Поне не се надявах много този месец. Сега поне със чиста съвест си изпих обезболяващите. И няма как, ще се ходи на преглед , че тези болки хич не са нормални, сигурно някоя киста пак ми е объркала хормоните. Thinking

# 38
Geizer, съжалявам,
Поне вече не си в неведение Blush

# 39
Добър вечер! Имам следния въпрос, имах сексуален контакт с приятеля си на 20.10.2016, презерватива се беше скъсал и за всеки случай купихме ескапел, на 01.12.2016 цикъла си ми дойде, първоначално имаше леко зацапване, но след половин час си ми дойде напълно, малко преди това сестра ми се разболя от някакъв вирус, и повръщаше два дена, почнах и аз така и веднага навързах някои неща, прочетох за цветната бременност и се стреснах, на 5-я ден от цикъла си реших да тест, който беше отрицателен, този месец си ми дойде по план на 29.12.2016 и си ми е нормален, та въпроса ми е, има ли шанс да съм бременна?

# 40
Гейзерче  Hug хайде следващия месец да е вашия. Поне ти олеква някак. А аз си чакам и няма нито + нито М. Смотана работа. Успех момичета. Чакам ви двете чертички.

# 41
Йозеф Менгеле
Не, не си бременна, но да си знаеш че този Ескапел е страшно вреден.

Благодаря ви за подкрепата  момичета. На мене ми е влязла мухата сега, че нещо не е наред пак и ще се успокоя чак като мина преглед. Надявам се само да се изясни какво се случва, че  страшно се измъчих с тези болки.

# 42
Йозеф Менгеле по профил е мъж, а и историята ми прилича на пързалка, с 2 цикъла се чудим за цветна  Shocked
Но не се и учудвам вече...щом по-напред някой сметна, че е нормално да си постне снимка на секретите  Sick, за съжаление мислех, че е снимка на ову тест и я отворих. Някои момичета са толкова фокусирани върху симптоми и чакане на Б. и изпадат в такива подробности и чуденки, че появата на някой с пост като на Йозеф Менгеле си е чиста ирония. Както и да е, записвам се и аз да следя темата.

# 43
Момичета как се изчаква датата на цикъла последните няколко дни?Ужасно е!От август правим бебе.Така не съм се чуствала,убедена съм,че е станало.Датата ми е 05.01.,знам че има само 2 дни,но само това мисля!Чудя се да направя ли един тест или пък е прекалено рано?

# 44
Моят съвет е да изчакаш до 5ти. Ако пък наистина си много нетърпелива ,направи един тест утре сутрин. Дано видиш двете чертички. Стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт