"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 27

• 49 724
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
  • Велико Търново
В понеделник ще съм на доктор чух се с моята докторка и мисля сутринта да си пусна чхг а на обяд при нея.

# 436
  • София
Добре, пожелавам късмет и дано зацапването утре вече да е минало  Peace

# 437
Здравейте момичета!
Нали съм в очакване и пак нещо се емоционализирах.
Очаквам да ми дойде на 21 (миналия месец ми дойде на 21 с зацапване от 17.12). И реално още нямам закъснение, но реших за пореден път да си напарвя тест за ранна диагностика, но този път да не е  Престо, а Експрес тест, пише, че отчита 10mlU/ml.
Прикачам резултатаът - втората чертичка (ако можем да я наречем въобще чертичка и ако я виждате Simple Smile , се появи веднага.
Какви мислите?
http://prikachi.com/images.php?images/960/9020960k.jpg
Благодаря за коменатрите!
MoniBoni,честито! Обърни внимание за зацапването както са те посъветвали момичетата. Аз имах зацапване с двете ми бременности и бях на медикаменти поради тази причина.

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 20:27 от Нестинарката

# 438
  • Varna
Нестинарке,аз я виждам чертичката,там е Hug

# 439
  • Велико Търново
Надявам се всичко да мине добре и аз с 2-та бременност имах зацапван и задържане в болница.
На мен на същия тест днес ми отчете по същия нячин.

# 440
Ще изкчакам да видя дали ще има закъснение и пак ще повторя теста. Този път ще си пазя емоциите, чее  е много разочароващо иначе

# 441
Здравейте момичета!
Нали съм в очакване и пак нещо се емоционализирах.
Очаквам да ми дойде на 21 (миналия месец ми дойде на 21 с зацапване от 17.12). И реално още нямам закъснение, но реших за пореден път да си напарвя тест за ранна диагностика, но този път да не е  Престо, а Експрес тест, пише, че отчита 10mlU/ml.
Прикачам резултатаът - втората чертичка (ако можем да я наречем въобще чертичка и ако я виждате Simple Smile , се появи веднага.
Какви мислите?
http://prikachi.com/images.php?images/960/9020960k.jpg
Благодаря за коменатрите!
MoniBoni,честито! Обърни внимание за зацапването както са те посъветвали момичетата. Аз имах зацапване с двете ми бременности и бях на медикаменти поради тази причина.

И аз виждам черта, дано да е "истинска" , искрено ти го пожелавам.  bouquet

# 442
  • София
Тези тестове експрес са се доказали като мноооого неекспресни.
Направете клиър, те още държат фронта Simple Smile

# 443
# 444
  • Varna
Вижда ми се положителен, но шуърчек напоследък се оцветяват така поради дефект. Направи нов с друга марка Peace

# 445
Аз мисля да изчакам до утре и да направя друг.

# 446

Имам вече едно невероятно момченце,което скоро ще направи 2г.,с приятеля ми правим опити от началото на месеца за 2-ро детенце,трябваше да ми дойде на 17.01,но не ми идва,днес си направих тест,но излезе отрицателен,а от преди около седмица и нещо ме боли ниско долу и яйчниците,от днес също така и гърдите ме болят и са увеличени,често съм раздразнителна,сменям настроения и нз дали е възможно да е още рано теста да е отчел или да ми закъснява от внушение нз.С 1-вата бременност пак си ги имах същите болки,но теста 2-3 дена след закъснението ми отчете положителен,а сега не Sad Гърдите не спират от снощи насам да ме болят,усещам голямо напрежение в тях,като че ли ще гръмнат всеки момент.За сметка на това болките ниско долу и в яйчниците понамаляха.

# 447
  • Велико Търново
Моето ЧХГ днес е 28.56
       на 18.01-14,87
ок ли е?

# 448
  • София
Мони - удвоил се е, което е добре. Зацапването как е?

# 449
Направих още един тест, и искам да ми кажете само аз ли я виждам тази чертичка http://prikachi.com/images.php?images/313/9022313Y.jpg

Общи условия

Активация на акаунт