"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 27

• 49 718
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
Вижда ли ви се по ярка момичета днешната,извинавам се,че се повтарям http://prikachi.com/images/636/9028636F.jpg Praynig

# 586
По-ярка е определено, дано е станало  Hug

# 587
  • София
И на мен ми изглежда по-ярка.  Praynig

# 588
И аз мисля,че е по-ярка  Praynig

# 589
Лелеле много положителни тестчета си имаме  Party Party Party Браво на всички и успешна бременност и пухкави бебчета  Hug Hug Hug Hug
Аз да си продължа с моята история, вчера си направих тест, беше по обяд и беше  EFN ,но М още го няма, а продължавам да нямам никакви симптоми, нито че ще дойде, нито пък нищо, само кръста ме наболява като стоя повече права Simple Smile взех си още един и утре сутринта ще го направя пък да видим  Simple Smile

# 590
Италяно при отрицателен тест и закъснение на мензиса,шанса да си бременна е много малък  Simple Smile

# 591
Италяно при отрицателен тест и закъснение на мензиса,шанса да си бременна е много малък  Simple Smile

Благодаря за отговора, но все още закъснението е на лице,оптимиска съм. А пък и всичко е възможно от късна О до какво ли не, поне аз не мисля че е малък шанса докато няма М Simple Smile Но каквото и да надявам се да не е някакъв хормонален проблем  Thinking Thinking

# 592
  • Varna
Иди на кръвен.Това  че домашния ти тест е -, не винаги означава че не си бременна Peace

# 593
Италяно при отрицателен тест и закъснение на мензиса,шанса да си бременна е много малък  Simple Smile

Благодаря за отговора, но все още закъснението е на лице,оптимиска съм. А пък и всичко е възможно от късна О до какво ли не, поне аз не мисля че е малък шанса докато няма М Simple Smile Но каквото и да надявам се да не е някакъв хормонален проблем  Thinking Thinking
Или киста,а е възможно и цикъла да е бил ановулаторен.Все пак ти пожелавам да е това ,което искаш! Пусни едно бета чхг.Стискам палци Simple Smile

# 594
Иди на кръвен.Това  че домашния ти тест е -, не винаги означава че не си бременна Peace

Благодаря ти за мнението Simple Smile Но аз не съм запозната с лабораторийте тук, тъй като не съм си в Бг, но ще препишкам още един, и този път ще е сутринта, вече съм с 5 дневно закъснение, каквото и да е предполагам, че резултата ще си покаже вече малко по конкретно Simple Smile  

# 595
Моля.Аз утре ще повторя теста италяно.Стискай палци!!

# 596
Моля.Аз утре ще повторя теста италяно.Стискай палци!!

Май ще препишкваме заедно  Praynig Praynig Praynig стискам ти палци да се похвалиш и ти Simple Smile Hug Hug

# 597
Здравейтее,
За първи път пиша тук. Много обичам да чета, но до сега не съм писала. Така... закъснява ми вече 6ден. Правим усилени опити от година но уви, без резултат. Преди 2 месеца си правих изследвания на щитовидната жлеза и се оказаха, че не са мн  добре и бях се поотказала. На 5ден  вечерта си направих тест и беше 1черта след дълго време се появи и бледа. На  сутринта на 6ден пак си направих и беше 1черта. И   от светлосенките ми се струва, че виждам нова или вече се побърквам.😁😁😁 Не знаммм. Дайте ми  мнения и съвети.  Благодаря предварително!

# 598
За съжаление на тестовете много често след времето за отчитане се появява бледа черта , която обаче е изпарителна и не означава положителен тест. За да си сигурна какво се случва си пусни в някоя лаборатория изследване за бета ЧХГ, това е кръвен тест за бременност. Стискам палци за положителен резултат Peace И не забравяй да пишеш какво е станало Simple Smile

# 599
Здравейтее,
За първи път пиша тук. Много обичам да чета, но до сега не съм писала. Така... закъснява ми вече 6ден. Правим усилени опити от година но уви, без резултат. Преди 2 месеца си правих изследвания на щитовидната жлеза и се оказаха, че не са мн  добре и бях се поотказала. На 5ден  вечерта си направих тест и беше 1черта след дълго време се появи и бледа. На  сутринта на 6ден пак си направих и беше 1черта. И   от светлосенките ми се струва, че виждам нова или вече се побърквам.😁😁😁 Не знаммм. Дайте ми  мнения и съвети.  Благодаря предварително!

Изпарителните черти се появяват след посоченото време и са сивкави. Тестовите черти са розови. Ако не ти дойде и тестовете са отрицателни, най-добре да посетиш лекар. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт