"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 27

• 49 719
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
  • София
то е било розово, след това бяло, след това ти е дошло ли?“
Като ти свърши и станат 3-4 напълно чисти дни, отиди да ти вземат една микробиология

# 181
Момичета направих си тест, появи се чертичката, но е много бледа. Ще кажа на съпругът ми да вземе тест довечера и утре сутринта пак. Стискайте палци.

# 182
  • Varna
Ако искаш прикачи теста да го видим

# 183
  • София
браво, честито
и на мен ми е интересно да я видя Simple Smile  bouquet

# 184
Как да я кача?

# 185
http://prikachi.com/images/259/9011259m.jpg Да,качи да я видим.
Брайда,това пристигна.Как се ползва,смисъл колко време преди секс??
°°°

# 186
# 187
# 188
  • Varna
това не е бледа черта, това е + тест.Честито

# 189
  • София
това е категоричен положителен тест, за мен е без смисъл да се повтаря.
Просто като стане 7-10дни закъснение да се отиде на доктор с хубава апаратура да се види плодно сакче в матката.

За пре-сийда, то си пише, 5мин преди секс се поставя един апликатор, след това се прави секс... няма нищо особено.
Ползва се само в дните на О.
Аз лично бих го ползвала от деня в който видя ++ на теста за О и така 3-4дни.

# 190
Момичета не мога да повярвам, направо се чувствах като спонсор на sure check. Ако другия нищо не покаже ще...  Grinning

Пожелавам на всички ви същото чувство. Не се поддавайте на разочарованието!  bouquet

# 191
  • София
няма шанс да не покаже, тука гадаем едва забележими (дори на снимки не се виждат) черти, а твоята е абсолютно категорична

# 192
Честито Кристал. Чертичките ти са просто прекрасни. Не забравяй да повлечеш крак  Laughing bouquet

# 193
Ехааа каква хубава чертичка. Честито мила,стискам ти палци всичко да бъде наред. Лека бременност и накрая едно здраво и пухкаво бебе. Hug

# 194
Здравейте момичета!
Онзи ден вечерта и вчера сутринта си правих тест за ранна диагностика Престо, на които се появява втора много бледа, почти силуетна черта и на двата.
Ето снимка: http://prikachi.com/images.php?images/301/9011301l.jpg
Днес сутринта пуснах и кръвен тест - 0.69mIU/ml... , според който не съм бременна:
Нямам още закъснение, менструалния ми цикъл го очаквам около 17.01. . Последна менструация - 17.12
Обадих се на генеколог и тя ми каза, къде съм се разбързала като нямам още закъснение и ме попита, дали имам някакво кървене, аз нямам.
Вие какво мислите?
Как така тест за ранна диагностика има блеееда втора черта (нали отчитат  резултата над 20мIU/ml? или греша?

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт