"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 27

• 49 718
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
Ако тук мога да попитам утре ще правя вливане на Интралипид,но нещо се разболявам проблем ли ще е за вливането.

# 601
  • София
Няма да е проблем

# 602
Мерси Brayda

# 603
  • София
Тея, ако беше повторила кръвния, вместо тези престо, дето не ти дават нищо в момента, щеше сега да знаеш, а не да гадаеш коя черта е по-наситена.
Два пъти съм го играла този филм съвсем скоро. Престото ми бяха положителни 13 дни след тригера. Но на 10-11-ти ден от него, кръвните са нула. Просто инжекцията се чисти по-бързо в кръвта.
Твоя тест чхг ако помня, беше 28. Това беше на 8-ми ден от тригера. Както разбрах тригера ти е сложен след инсето. На него пукнати ли бяха фоликулите?  Ако са ти се пукнали след тригера, то от овулацията е минало прекалено малко време. Въпреки това ти стискам палци в тази стойност 28 да се крие 1-2 единички от бременност, а не само остатък от инжекцията.

Но за да се отчете бременност трябвадасе знае кога е била О? Принципно прегнила се бие преди инсето 36 часа, за да се пукнат фоликулите и да се оцели точно това. Каква е логиката да ти се бие след инсето? Предполагам надали е с цел да ти се пукнат.
Утре е неделя, но ако си от софия, отиди в Надежда, пусни кръвен, става за един час.

# 604
Здравейте.Никога досега не съм правила тестове за Ову.,но след като вече година и половина правим опити за бебе,този месец и купих и работихме усилено за бебче,но уви вече ми е 3-ти,4-ти ден от цикъла.Преди 2 години ми правиха операция -миома,и 6 месеца след нея започнахме бебеправенето.Ходих при 3-ма гинеколози,казаха уж че няма проблем.Сега при последния доктор ме прати да си пусна хормони за изследване,и след като ги пусна да отидем за спермограма и цветна снимка (понеже той е в друг град).Мисля другия месец като ми дойде да си пусна хормоните.Понеже явно вече трябва да предприемем по сериозни мерки и изследвания.Просто като виждам как всеки месец ми идва и как всички мои приятели са вече са бебчета,та някой даже и с по две,се депресирам адски много.Та дори и като правим опитие мисля само за това,сега дали ще стане,а знам че трябва да се отпусна и да не мисля за това......но как да стане,просто не мога.Вие как се справяте с това подсъзнание?

# 605
Здравей, звездичк@ и аз това се питам как да не мислиш за нещо толкова важно. А това което най-много ме изнервя е, че хората около мен казват, не го мисли. Няма как да ме разберат хора, който са забременели от 2рия опит буквално. А по-възрастните роднини ми се смеят за следенето на овулацията, казват че те едно време не следели такива глупости и раждали по 5-6 деца. Както и да е, да сме живи и здрави. Ние също мислим да отидем да пуснем спермогама. В момента сме се спрели на 2 клиники, като едната е по-близо до нас и ще е удобно да излезем в обедната почивка, за да не си взима ММ отпуска. Аз също ще пускам хормони, но не знам дали да изчакам цикъла да приключи или не. Имам малък проблем с взимането на кръв и може би подсъзнателно отлагам изследванията, но този месец ще пусна.
Пожелавам ти успех и дано всичко е наред!  Hug

# 606
Зависи какви хормони ще пускаш, но предполагам че ще трябва да ги пуснеш на 3ти ден от цикъла. Не е толкова просто с хормоните, пускат се по схема в определени дни, някои от тях имат и други изисквания, информирай се първо за да си наясно какво и кога ще трябва да пуснеш.
   Тука около мене има няколко бездетни семейства, понеже са я карали по старите разбирания, не го мисли и когато господ даде, да ама не, ей така са си остарели бездетни. Така че не на мене тия Naughty

# 607
  • В света на диска
Момичета чета Ви толкова отдавна, пиша Ви, защото съм на път да се побъркам, на 10.11 наоравих спонтанен аборт на 35 ден, дойде ми на 30 тия ден. /9.12./, след това,не засякох ову, даже на 24 и ден, отново цикъл, точно 1.01,днес е 29 имах вътрешно усещане, че са се получили нещата, на 25.01,тест Be live, след обяд бледа 2ра,на 26 сутринта почти невидим шур чек, 27 сутринта бледа 2ра шурчек, вчера след обяд, отрицателен easy test, тая сутрин бледа втора шурчек, незнам реално кога ми е закъсняло, тоя хормон расте ли, не ли, уплашена съм да не е като предния път, дайте съвет, и ако сте знаели кръвните ви нива, колко са били, а теста да продължава да бледнее, ще се побъркам

# 608
Ще си изчакам кротко 1.02.Ако не е станало и този път сигурно отиваме към фонда .Пътя към това дете ми се струва безкраен,много  е гадно и понякога едва намираш сили за да се изправиш след поредното разочарование Cry

# 609
Момичета чета Ви толкова отдавна, пиша Ви, защото съм на път да се побъркам, на 10.11 наоравих спонтанен аборт на 35 ден, дойде ми на 30 тия ден. /9.12./, след това,не засякох ову, даже на 24 и ден, отново цикъл, точно 1.01,днес е 29 имах вътрешно усещане, че са се получили нещата, на 25.01,тест Be live, след обяд бледа 2ра,на 26 сутринта почти невидим шур чек, 27 сутринта бледа 2ра шурчек, вчера след обяд, отрицателен easy test, тая сутрин бледа втора шурчек, незнам реално кога ми е закъсняло, тоя хормон расте ли, не ли, уплашена съм да не е като предния път, дайте съвет, и ако сте знаели кръвните ви нива, колко са били, а теста да продължава да бледнее, ще се побъркам

Колко дневен е цикълът ти? Кога ти дойде за последно? Предишният път най-вероятно става въпрос за биохимична бременност. При нея бременността се прекъсва на много ранен етап, дори много жени въобще не разбират, че са били бременни. Случва се, когато оплодената яйцеклетка не се развива правилно и организмът изхвърля бременността. Така организмът прави естествен подбор, което е хубаво нещо. Но ако се повтаря тази ситуация, може да се касае за проблем и трябва да посетиш лекар.

# 610
  • В света на диска
За жалост не беше биохимична, работата ми беше свързана с тежък физически труд, плодния сак се е отлепил, кръвен чак утре, просто се надявам вс. да е наред, нз от кога да броя закъснение предния месец ми дойде на 24 тия ден, по предния на 30 тия,  и липсата на по плътна черта ме тревожи

# 611
Здравей, звездичк@ и аз това се питам как да не мислиш за нещо толкова важно. А това което най-много ме изнервя е, че хората около мен казват, не го мисли. Няма как да ме разберат хора, който са забременели от 2рия опит буквално. А по-възрастните роднини ми се смеят за следенето на овулацията, казват че те едно време не следели такива глупости и раждали по 5-6 деца. Както и да е, да сме живи и здрави. Ние също мислим да отидем да пуснем спермогама. В момента сме се спрели на 2 клиники, като едната е по-близо до нас и ще е удобно да излезем в обедната почивка, за да не си взима ММ отпуска. Аз също ще пускам хормони, но не знам дали да изчакам цикъла да приключи или не. Имам малък проблем с взимането на кръв и може би подсъзнателно отлагам изследванията, но този месец ще пусна.
Пожелавам ти успех и дано всичко е наред!  Hug

На мен ми казаха да си пусна 5 хормона между 3-ти и 5-ти ден от цикъла.Все още ги отлагам понеже след тях знам,че ще трябва да отидем за спермограмата и цветната снимка,и честно казано ме е страх ,понеже казаха че ще е с упойка,защото е било доста болезнено(а й е скъпичко). Като знам и че от там нататтк ще се наложи да се пускат постоянно изследвания,пари,време,нерви.....и честно казано много се напрягам.
 Именно че всеки почва да пита, "Ади вие ,за кога чкате" , " Няма ли да правите бебе" и т.н. еми как да стане без да го мислиш постоянно,след като всеки пита постоянно,а не искам да обяснявам на тоз и оня че правим опити,но не се получава.Просто трябва да сме спокойни и да го правим за удоволствие,но след като го искам толкова много да се получи,незнам как да стане  smile3518 doh

# 612

За жалост не беше биохимична, работата ми беше свързана с тежък физически труд, плодния сак се е отлепил, кръвен чак утре, просто се надявам вс. да е наред, нз от кога да броя закъснение предния месец ми дойде на 24 тия ден, по предния на 30 тия,  и липсата на по плътна черта ме тревожи

След като цикълът ти е с различна продължителност, закъснение трябва да смяташ от най-дългия цикъл. Ако най-дългият ти цикъл е 30 дни, сметни закъснение след 30тия ден.  Почивай повече, защото явно предния път е било от преумора. Може да пуснеш кръвен тест. Различните видове домашни тестове могат да показват различни по наситеност чертички, защото може да отчитат различни единици ЧХГ. Шуър чек отчита, ако не се лъжа, 25 единици от хормона и с него може да се установи бременност на ранен етап. Другият тест, който си правила, може би отчита повече единици и затова той е бил отрицателен. Аз лично вярвам най-много на шуър чек, защото при него не съм виждала изпарителни чертички. Сега има бременност, така че се пази максимално много. Успех!

# 613
Звездичке, за ЦС не се притеснявай, с упойката нищо няма да усетиш, ще заспиш за около 20 мин и после ще те събудят когато са приключили. Може до половин час след това да те наболява като при М, но не е страшно, а можеш да вземеш и обезболяващо някакво ако прецениш, но обикновено не се налага и до 30мин всичко минава. Няколко дена след това ще имаш оскъдно кървене, което е нормално и не е болезнено и ще трябва да се въздържате от контакт, но не помня колко дена беше, те ще ти кажат.  Ще ти трябва придружител понеже след упойката ще си малко замаяна.
    Не отлагай прекалено дълго. Изследванията не са страшни, но изискват време, а ако се открие проблем ще е нужно още повече време за лечението му. Особено при мъжете лечението става много бавно. Така че поеми дълбоко въздух и действайте. Не губете ценно време в страхове от неизвестното. Времето е ценно, няма да сте вечно млади, а годинките се нижат. Казвам ти го от личен опит  Peace
    ПС- На мен след ЦС ми беше много весело, явно беше някакъв страничен ефект от упойката, а стълбите надолу ги вземах по три, от което ми ставаше много смешно  hahaha ooooh!

# 614
Здравейте на всички, искам да попитам, какво може да означава  това,  при закъснение вече десети ден, на осмия ден еднократно зацапване в светлобежов цвят,

Общи условия

Активация на акаунт