"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 27

• 49 718
  • 775
  •   1
Отговори
# 720
Да, изписаха ми го при доказана овулация Sad Sad

# 721
Саманта а един тест за бременност защо не направиш?

# 722
Правих преди два дни - отрицателен , утре сутрин мога да го повторя , но нямам признаци за бременност .  Освен като че ли малко наедряване на гърдите и втърдяване отгоре , но не искам да се самонавивам .

# 723
  • Varna
Не всички имат признаци на толкова ранен етап Peace

# 724
Правих преди два дни - отрицателен , утре сутрин мога да го повторя , но нямам признаци за бременност .  Освен като че ли малко наедряване на гърдите и втърдяване отгоре , но не искам да се самонавивам .

И според мен направи тест, защото ако си бременна и има течение, трябва да се вземат мерки веднага. Успех!

# 725
Здравейте,  чета ви с голям интерес от няколко дена Simple Smile. С моя приятел сме заедно от осем години и никога не сме правили опити за зачеване. Не, че не искаме детенце, но той милия все го е страх дали ще се справим от материална гледна точка, нали ги знаете мъже. Винаги ме е пазил с прекъсване на половия акт и никога не се е стигало до бременност,НО...... миналата събота/28.01.17/ се случи нещо не очаквано за мен. След прекъсване на акта и свършване върху мен, той отново проникна в мен, без да ходи преди това до банята. Имайки предвид и факта, че  тогава ми беше и дванадесетия ден от редовния ми 28дневен МЦ, сега съм с големи надежди и очаквания, може би на малко невъзможно зачатие. Просто ми се искаше да споделя с вас / няма с кой друг/. Иска ми се да изкажете мнение дали е възможно да са се получат нещата, макар и толкова случайно.

# 726
Здравейте, имам закъснение на М с 1 ден. Винаги ми е била изключително точна, нямам особени признаци, замаяно ми е с лек световъртеж. Не съм направила тест още, но имам съвсем леко бежово зацапване. Четох, че една от възможните причини е имплантирането. Ако някоя от вас е вече мама, може ли да каже дали това е нормално.

# 727
  • Varna
Направи тест. Щом вече ти закъснява, имплантирането е минало. То е 7-10 дни след О, няма как да е това.

# 728
Нушка, не е невъзможно, има и такива случаи. Но трябва все пак да си наясно че вероятността наистина е минимална. Желая ти късмет и дано скоро момчето сам да пожелае да стане татко Simple Smile

# 729
Здравейте,  чета ви с голям интерес от няколко дена Simple Smile. С моя приятел сме заедно от осем години и никога не сме правили опити за зачеване. Не, че не искаме детенце, но той милия все го е страх дали ще се справим от материална гледна точка, нали ги знаете мъже. Винаги ме е пазил с прекъсване на половия акт и никога не се е стигало до бременност,НО...... миналата събота/28.01.17/ се случи нещо не очаквано за мен. След прекъсване на акта и свършване върху мен, той отново проникна в мен, без да ходи преди това до банята. Имайки предвид и факта, че  тогава ми беше и дванадесетия ден от редовния ми 28дневен МЦ, сега съм с големи надежди и очаквания, може би на малко невъзможно зачатие. Просто ми се искаше да споделя с вас / няма с кой друг/. Иска ми се да изкажете мнение дали е възможно да са се получат нещата, макар и толкова случайно.
Възможно е и като цяло прекъснатият полов акт не е надежден метод за контрацепция. Познавам хора, които така са си направили всичките деца Sunglasses Все пак, както са ти казали, шансът е малък, но го има.

П.П. 8 години не са никак малко време и стискам палци скоро да започнете опити. То човек никога не е готов, защото няма как да знае какво го очаква, докато не го изпита. Ние взехме решение да си имаме бебе след една година заедно. Успех! Hug

# 730
Благодаря Ви за бързите отговори. Наясно съм ,че е малко вероятно ,но надеждите са ми големи, може пък да се окажа луда късметлийка Laughing Преди време една приятелка по същия начин стигна до аборт, при нея не беше желано.

# 731
Здравейте от ново. Според мен е напълно възможно да се е случило особено ако си била в О една капка стига да направи чудеса Simple Smile
А относно момичето с ден закъснение и леко зацапване бих и казала честито Simple Smile и аз съм точна никога съм нямаЛа закъснение,но предния месец си ми закъсня ииииии Hug

# 732
Стискайте ми палци, така бих се зарадвала. Сега нямам търпение да стане 15.02.17 и да видим аз или мъжо ще е по-щастлив. 😂😂😂😂

# 733
Здравейте от ново. Според мен е напълно възможно да се е случило особено ако си била в О една капка стига да направи чудеса Simple Smile
А относно момичето с ден закъснение и леко зацапване бих и казала честито Simple Smile и аз съм точна никога съм нямаЛа закъснение,но предния месец си ми закъсня ииииии Hug

Каролин не подвеждай така девойките, че разочарованието после боли. Ден закъснение и зацапване не означава в никакъв случай бременност, има хиляди други причини. Един кръвен тест решава казуса моментално. А за капката е вярно, че стига, но шанса точно в този момент да има узряла яйцеклетка е доста малък. Дано все пак момичетата се похвалят с две черти в най скоро време  Hug

# 734
  • Varna
Ако всяко закъснение означаваше бременност,нямаше да има нужда от тестове за бременност Simple Smile. А и това течение   което описва  момичето не е нормално и трябва да отиде на преглед ако продължи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт