Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 88 928
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
Може ли мнение за ФДТ на Джордани от последната страница на следващия каталог!
Много е добър фон дьо тена.

# 241
Пробвали ли сте този парфюм? Траен ли е? Чух, че парфюмите им не били никак трайни.

# 242
Пробвали ли сте този парфюм? Траен ли е? Чух, че парфюмите им не били никак трайни.
Ароматът е страхотен и траен. Нанесете малко количество на пулсираща част от вашето тяло (вътрешна част на китката например).Вдишайте аромата след след 10 мин.  като не търкате едната в другата ръка. Каквото усетите като аромат, това ще разнася вашето тяло. Всички аромати имат мостри. Вдишайте отново след 2-3 часа и ако усещате аромата, това означава че го задържите. Без значение дали говорим за много скъп луксозен или евтин. Това е начина да тествате.  Всичко зависи от типа ви кожа и вашето ph. Ако желаете по подробно да ви обесня, можете да ми пишете на ЛС. Приятна вечер ви желая.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 20:49 от pink85

# 243
Ароматът е страхотен и траен. Нанесете малко количество на пулсираща част от вашето тяло (вътрешна част на китката например).Вдишайте аромата след след 10 мин.  като не търкате едната в другата ръка. Каквото усетите като аромат, това ще разнася вашето тяло. Всички аромати имат мостри. Вдишайте отново след 2-3 часа и ако усещате аромата, това означава че го задържите. Без значение дали говорим за много скъп луксозен или евтин. Това е начина да тествате.  Всичко зависи от типа ви кожа и вашето ph. Ако желаете по подробно да ви обесня, можете да ми пишете на ЛС. Приятна вечер ви желая.
Много благодаря!

# 244
# 245
  • Русе
Този месец няма ли да има мини каталог?

# 246
  • на последния етаж
Искам да си поръчам два продукта на Орифлейм, но не познавам представител (а и не съм пазарувала от много години от тях). София, Изток/Гео Милев. Ако можете да ми съдействате. Simple Smile

# 247
  • Бургас
Най - трайният парфюм, който съм ползвала някога, е бил на Орифлейм - сивия Джордани. Знаете ли дали го има още?

# 248
Най - трайният парфюм, който съм ползвала някога, е бил на Орифлейм - сивия Джордани. Знаете ли дали го има още?
За този ли става въпрос:
Ако е този, има го.

Последна редакция: ср, 15 ное 2017, 19:13 от Незнайна

# 249
Ох, аз съм безкрайно влюбена в серията Джордани Голд! Имам минералния фон дьо тен, базата за лице (старата, не еликсира), два цвята от перлите за лице, черния молив, спиралата Illegal Lenght и парфюма Miss Giordani. Само спиралата не ми хареса, просто имм много редки мигли, но на майка ми стои перфектно! Тя пък обожава противостареещия фдт. От декемврийската брошура мисля да поръчам очната линия Caligraphy и гел за вежди. Какво мислите за тях? Има ли нещо на Джордани, което много харесвате?

Ако някоя от вас има информация от къде мога да се сдобия с някоя бройка от старата база ще съм много благодарна!

# 250
  • софия
Има има GG Esenza😍😍😍

# 251
  • Перник
LieToMe ,  очната линия Caligraphy е много хубава. Щом аз се справям с нея... Simple Smile И е наситено черна. Перлите ми станаха любими "от пръв поглед". В момента ползвам минералната пудра и също много ми харесва.

# 252
Казаха ми, че има мини каталог. Някой може ли да ми помогне, да го намеря Laughing Благодаря, предварително!

# 253
# 254
iva_georgieva, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт