Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 88 961
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
Possess класическата версия има добра трайност при мен - поне 10 часа. Среден шлейф, има и някакво развитие. Получавала съм доста комплименти, аромата прави впечатление.
Другия не е мой тип аромат и не съм го поръчвала.

# 691
Possess класическата версия има добра трайност при мен - поне 10 часа. Среден шлейф, има и някакво развитие. Получавала съм доста комплименти, аромата прави впечатление.
Благодаря! Колебаех се , но сега съм сигурна - ще го взема! В юнския каталог ще го има за 15 €. А някой има ли мнения за другите им популярни аромати - Volare, GG и т.н....?

# 692
На мен все ми се струват недостатъчно трайни. Иначе като аромат ми допада доста Miss Giordani.

# 693
Аз само да кажа за Love Potion нещо. Преди 2 седмици напръсках една торбичка с нея ,седя в шкафа ,изпратих я по Еконт на едно момиче и каза ,че все още се усещал аромата Grinning Иначе любимите ми са Воларе и Амбър Елексир ,издържат достатъчно дълго Grinning

# 694
За miss giordani чух, че няма никаква трайност. Иначе на тестер в брошура е страхотен като аромат. Volare виждам, че са два вида, каква е разликата , как бихте ги описали? За съжаление от няколко месеца получавам брошури , но в никой от тях нямаше тестер на volare. Аз съм в чужбина, но виждам, че каталозите и тук , и в Бг са абсолютно идентични

# 695
Ами розовото Воларе мирише на рози ,много приятен аромат , а другото бялото има по-сладък аромат Grinning

# 696
Ами розовото Воларе мирише на рози ,много приятен аромат , а другото бялото има по-сладък аромат Grinning
Блатодаря! Е, не беше супер изчерпателно 😃, но ще ми свърши работа при избор между двете

# 697
  • Русе
Possess ми е фаворит и мъжкия също е страхотен . В момента ползвам Miss Giordani Intense лилавото , също е много хубаво и Giordani gold esenza е много траен.

# 698
Един от любимите ми е Love Potion Secrets и мога да кажа, че е траен поне при мен.

Много харесвам и този със страхотен аромат на малини и пак траен. Понякога не го усещам на себе си, но пък околните винаги казват, че мириша страхотно.

# 699
Любимият ми аромат е Love Poition, води се парфюмна вода. За мен е траен, ароматът му е супер

# 700
Здравейте! Виждам, че познавате добре
 продуктите на Орифлейм. Имам въпрос-Кой/кои според ваш личен опит е най-добрият аромат на марката и като трайност, и като ухание? Чух добри отзиви за GG white gold и Possess . Кой е вашият фаворит? Аз поръчах Sublime Tuberose и останах очарована. Но повечето мнения, които съм срещала за техните парфюми са, че не са особено трайни или впечатляващи.....

Привет,
за мен лично, една от класиките в Орифлейм е тоалетната вода Eclat Femme  /може би вече близо 10 години я ползвам като зимен аромат/ - изключително женствен, ненатрапчив, оставяш лека, дискретна следа след себе си Simple Smile Другият ми фаворит е Тубероза - обожавам това ухание. Може да се стори за някои нелогично, но този парфюм ползвам като пролетно-летен / с изключение на най-големите жеги/. Като цяло ползвам ароматите пестеливо.
И един полезен съвет от личен опит: За да ухаят добре и на вас и на околните, на първо място трябва добре да си "паснат" с кожата ви - иначе няма да ви се получи. Не прекалявайте с количеството и едно от правилата е - Само върху чиста и подсушена кожа!

# 701
  • Бургас
Воларе за мен мирише на виолетки и го обожавам.Майка ми беше попитала"Кой мирише на бонбони виолетки?",когато го сложих за първи път.
Имам и други аромати на Орифлейм и съм много доволна.

# 702
Благодаря на всички за отзивите, много сте полезни! Искам обаче мнение за съставката IMIDAZOLIDINYL UREA (който е запознат). Виждам, че присъства във всички кремове на фирмата и това ме отказа от покупката на доста от тях. Четох някъде, че въпросната съставка , подложена на влиянието на слънчевите лъчи, би могла да стане тригер за образуване на рак на кожата.

# 703
  • Бургас
Аз не знам нищо за тази съставка,но ползвам кремове и серуми на марката и съм изключително доволна.Предполагам, че и други съставки в други кремове имат подобен ефект.На Орифлейм съм забелязала,че кремовете съдържат парабени, дрогерийните,които ползвам пък без парабени,имат феноксиетанол,не се знае кое е по-вредно и не се заничам много.Може би само напълно натуралните масла са безвредни,не знам.

# 704
  • софия
Имам доста парфюми на Орифлейм и за мен най -траен си остана Джордани Голд Есенца уникален аромат,като на скъп марков парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт