Oriflame - 12 тема за клиенти и консултанти

• 88 935
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Аз сега,в топлите дни се радвам много на Eclat mademoiselle, много ми е нежен,а в същото време и траен.Друга моя голяма любов е Eclat Mon Parfum.При мен са много трайни тези парфюми.Имам и Posses The Secret,пръснала съм само веднъж и не знам дали да не го разменя,май ми е силен.Той е невероятно траен,може би ще му дам още един шанс.

# 706
А за Divine (и за  белия, и за синия) какво е впечатлението? На мен и двата от ароматизираните страници ми харесата много, страшно много, но навсякъде мненията бяха, че са нетрайни

# 707
 Не знам, обаче на мен Divine не ми допадат Grinning

# 708
Бях взела като рол-он преди време синия, не ми хареса като аромат.

# 709
Аз без Воларе не оставам. Много ми харесва Simple Smile

# 710
  • Бургас
Имала съм преди синия Divine,ароматът е хубав,но не си спомням траен ли беше.Аз също не оставам без Volare,обожавам го.

# 711
Има ли начин да си сменя спонсора с друг ? Някой запознат ли е с процедурата ?

# 712
  • Русе
Видяхте ли офертата за 24 май?

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 16:12 от bubanka

# 713
Видяхте ли офертата за 24 май?

Може ли да споделиш каква е офертата? Благодаря Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 16:12 от bubanka

# 714
Честит празник на всички!
Това е офертата:

# 715
  • София
В сайта има офертата. Вече поръчах.

# 716
eclat, white gg/страхотна трайност и при двата/ аз също съм загледала possess...
Поръчах си комплекта от новия каталог балсам за устни+спирала за вежди+спирала за мигли. Имате ли отзиви за продуктите ?

# 717
Blondyberry , аз имам балсама и спиралата за мигли Grinning  Спиралата като си я сложа ми ставам като на едни хора(няма да казвам думата, че някой може да я вземе зя мръсна Joy), супер големи ми стават, не се слепват Grinning За балсама знам, че е с екстракт от люта чушка и затова като си го сложиш на устните започва да ти пари Grinning

# 718
Мерси, Исе...аз спиралите ги харесвам много, интересно ми е това за веждите, попринцип от този тип продукти харесвам на Есенс и Катрис.

# 719
Дайте линк към мини - каталога, моля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт