Всякакви въпроси относно съдомиялните - 19

• 101 771
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
Аз мисля, че е също и от вида стъкло. Пускам различни стъклени чаши заедно, тоест мият се по един и същ начин в миялната, две са ми станали мътни, другите са кристално прозрачни

# 331
  • Gorni Bogrov
Момичета,след 2-3 миенета на рендето в миялната то ръждяса. Sad На някоя случвало ли и се?

# 332
  • София
Момичета,след 2-3 миенета на рендето в миялната то ръждяса. Sad На някоя случвало ли и се?
Не е било качествено. Паднало му е покритието и отдолу е ръждясало.

# 333
  • Gorni Bogrov
Не е било качествено. Паднало му е покритието и отдолу е ръждясало.
Ползвам го вече 4-5год.и досега не е имало проблем,мила съм го с грубата част на гъбата и въпреки това  беше като ново.

# 334
  • Варна
Миялната развива по-високи температури..и на мен ми замина рендето  Mr. Green

Също имам чаши които станаха на петна..обяснявам си го с по-некачествено стъкло

# 335
  • София
Може, обаче струята на водата и градусите са му "разказали играта".

# 336
Според мен е препаратът. Аз никога не слагам рендето в миялната, но веднъж сложих една метална скаричка, и горката ръждяса след това.

# 337
  • София
Зависи от рендето. Имам едно икейско, от неръждаема стомана, на него си имаше знак за миялна, не е мръднало.

# 338
          Белачката за картофи също /вече/ не слагам в миялната. По-късно погледнах, че на опаковката е обозначено /Факелман/.

# 339
  • Бургас
Моето ренде го мия само в миялната и му няма нищо. Става като ново. На ръка ми е много по-трудно да бръкна. Подобно на това е, купено за 5-6 лв от магазини Немски център:

# 340
  • София
На вниманието на Борка01, Ети775, Вион, Рени Ангелова и Афродита - подкарах Екскуизит-а!  sohappy
Накратко:
Изюдих колежка от друг отдел с перфектен немски 4 часа да ми превежда, а аз да записвам превода на инструкциите. После купих най-квалитетните таблетки - Фейъри платинум. За всеки случай се запасих със сол и гланц W5 от Лидъл, но не ги заредих в миялната. Набутах няколко стари, няколко нови посуда и прибори - да има за всяко чекмедже по нещо, вкл. и третото - поставката за прибори), но не съм пълнила машината докрай. Избрах програма "90 минути" (нещо като стандартната) и старт!...
Обаче нищо не чувам, нищо не бучи, нищо не тропа. Допрях ухо - бълбука си вътре, грее и си бае нещо...
След час и половина отварям със страх... и о, чудо! всичко е перфектно измито и изсъхнало, в т.ч. премахнати и някакви вековни наслоения по дръжките на приборите.
Възхитена съм!  newsm35
Момичета-кокичета, много ви благодаря за подкрепата и съпричастието! dancing
За  вас от мен: http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/0231363/img_231363_2346660_l.jpg

P.S. Мога да изпратя преведените инструкции за експлоатация на Exquisit EGSP 100 E/B на всеки нуждаещ се.

# 341
  • на Мелмак
Със здраве да й се наслаждаваш  Grinning

# 342
Супер. Със здраве да я ползваш.
Бих добавила, че W5 таблетките са също много хубави и бюджетни. В едно изследване на Which  отпреди няколко години те са посочени в топ 3 на препаратите с най-добрата комбинация - качество на измиване на оптимална цена.

# 343
  • София
Ако рендето е нераждаема стомана не би следвало да има никакъв проблем. И белачки мия и преса за чесън (купих си  подходяща, след като сасипах първата - алуминиева) и т.н.

# 344
  • Burgas
Iv, браво ,много си радвам ,че вече си ползваш машината-пожелавам ти дълго и безпроблемно да ти служи! Не е страшно,нали Wink

Общи условия

Активация на акаунт