Звездни компромати- 309 част

• 112 101
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Е зависи, какви са ти изискванията. Познавам хора, на които и готвеното на Андре и Петър Михалчев не им харесва, а за мен те са богове.

# 196
Някъде бях чела, че Белослава върти разни схеми с Брендо... Пак беше нещо свързано с Лозенец.

# 197
  • Бургас
Почти съм сигурна, че ако Амал и Джордж чакат въобще деца, те ще са от сурогатна майка. Най-малкото има ли снимки на бременната Амал, че новината да е достоверна

# 198
  • Пловдив
Grinning Ти от къде знаеш? Какво яде? Simple Smile
Тя готви в хотела си и в ресторанта. Да, превзема се яко, но готви жената, умее.
Хм, интересно. Чак се замислям да го видя тоя хотел.....

# 199
  • София
Е зависи, какви са ти изискванията. Познавам хора, на които и готвеното на Андре и Петър Михалчев не им харесва, а за мен те са богове.
Не съм толкова претенциозна, но знам какво търся в един ресторант, през лятото особено харесвам прости неща от качествени продукти, поднесени професионално Peace

Бременната Натали Портман, дали и тази бременност ще и донесе Оскар?Залагам на момиче, междудругото Peace

# 200
  • София
На Хилда и Глория ресторантите им се получават най-добре, според мен Peace

Глория какъв ресторант има?

# 201
  • София

Няколко са  Peace

# 202
  • София

Няколко са  Peace
Благодаря за информацията, изобщо не знаех, че има нещо общо с ресторантитие...

# 203
Глория мар са на Глория ли?!! Аз съм супер изостанала!!  Tired

На Белослава хотела на морето съм го гледала само на картинка, бях им пуснала запитване за цени миналия септември и ми дадоха добра оферта, но после отидохме в чужбина. Но ако са някакви позьорчета там, честно казано едва ли бих си развалила почивката.

Да не съм празнословна:

Енчеви:
Скрит текст:

# 204
Глория мар са на Глория ли?!! Аз съм супер изостанала!!  Tired

Не са на Глория, разбира се.  Laughing

# 205
  • София
Май леко се изгубихме в превода  Wink

# 206
  • София

Няколко са  Peace
Пф, обедното им меню е пълно с правописни грешки.

# 207
Енчеви:
Скрит текст:

Ако не беше брадичката, щях да помисля, че е Джулия Робъртс  newsm78 Crazy

# 208
  • Русе, България
Извинявайте, не се сдържах да не коментирам. "Супа от телешко коремче с млечен бульон" - по-изискан евфемизъм за шкембе чорба не съм срещала!  hahaha Това е обедното меню на въпросния ресторант.
А белославския хотел на Лозенец много пъти съм го заглеждала и аз, но в един момент, когато търсих информация за цени и оферти, никой не отговаряше ни на телефон, ни на мейл. И го отписах, смятайки, че сигурно само близки и отбрани могат да отсядат там. Иначе снимките от хотела са шест!

# 209
  • Вестерос
Аз харесвам Ваня и нещата , които прави. Редовно пише във фб в страницата си и не ми е направила кофти впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт