Звездни компромати- 309 част

• 112 102
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • bad@ss
Ваня наистина прави много красиви сувенири и декорации.

# 181
  • ГО
Бебетата на Клуни и Амал, щели да се родят през март.  Shocked
Ми, то не останало, аз даже не знаех, че е бременна.

# 182
Аз пък преди празниците четох, че щели да развеждат, даже. Сега пък и бебета, че и две. Дано, дано.

# 183
  • България-Швейцария
Съмнява ме новината за бебетата, Клуни винаги е твърдял, че не иска деца.

# 184
  • където ми харесва
Видях назад, че е отразено, ама все пак

Джанет Джаксън стана майка
http://m.webcafe.bg/article/1607135409

# 185
  • София
Дано да имат бебета. Той Клуни не искаше и да се жени  Sunglasses

# 186
  • Русе/София
Не вярвам на новината за бебетата на Клуни.От както се е оженил все едни и същи новини-бебета,развод.

# 187
  • София
Ваня Щерева много отдавна се занимава с ръчно изработени кукли и декорации (успешно, при това), много преди всяка втора скучаеща домакиня да се захване на краде модели на панделки и диадемки Peace
За мен тя е интересен човек, с много различни таланти, но нито един, който да е УАУ, освен това си е на години и до колкото ми е известно отдавна не играе и не пее.
Ресторантите мисля, че не са на Белослава, а по-скоро на съпруга, първите опити не ми харесаха - в София и Лозенец, сега вилата с ресторанта до Лозенец са много приятни, но изглеждат претенциозно-позьорски, заради посетителите. Иначе Белослава съм слушала няколко пъти на живо, голяма е лигла и ме дразни поведението на сцената, иначе харесвам стила й, обгражда се с качествени музиканти и се получава много добре.
На Хилда и Глория ресторантите им се получават най-добре, според мен Peace

# 188
Нейни са си ресторантите. А бутиковия хотел в Лозенец е много развит и не е малък. Там отсядат звездите лятото. Азис е задължително гост всяка година. Претенциозно - позьорски са да, точно заради посетителите.
Не я харесвам нито как пее, нито как се държи, но иначе е сладурана. Готви чудесно.

# 189
  • Пловдив
Grinning Ти от къде знаеш? Какво яде? Simple Smile

# 190
Преди време Ваня Щерева участваше в "Черешката на тортата", и направи една много хубава питка/хляб. В темата се чудехме за рецептата, защото не стана ясна по време на предаването.
Жената лично дойде и я написа с подробности, като най-обикновен потребител.
Иначе нямам наблюдения в/у нея, но изключително добро впечатление ми направи тогава  Peace

И м/у другото рецептата е страхотна, редовно я правим вкъщи, така си я знам - питката на Ваня Laughing

За Мика - не съм й фен, но не виждам с какво предизвика толкова шум. Написаното е съвсем нормална закачка на жена, която кърми. Предпочитам такива снимки да гледам, а не на навирени задници по гащи, докато си прегръщат бебетата.

# 191
Оф, Белослава я бях гледала в Мастършеф, изказваше професионалното си мнение за храната, егати превземките  ooooh!

# 192
Тя готви в хотела си и в ресторанта. Да, превзема се яко, но готви жената, умее.

# 193
  • София
А, да, Мика пък веднъж да пусне нещо нормално и пак яко хейтване. Коментарът и снимката предполагам са взаимствани от известна книга
Супер нормална и мила снимка, подобни са пускали сума холивудски акртиси, но за тях няма хейт Crossing Arms

# 194
  • София
Тя готви в хотела си и в ресторанта. Да, превзема се яко, но готви жената, умее.

Ще ме накараш да отида, значи...бях много разочарована от първият ресторант в Лозенец.

Общи условия

Активация на акаунт