Звездни компромати- 309 част

• 112 001
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Ей, ще взема да я погледна тая Ванюха Щерева заради вашите коментари, на мен ми е била винаги по средата между симпатична и такава с малко повече претенции от възможностите, но пък има някои попадения и като текстове на песни, и като хендмейд нещица, които прави.

На Мика суперсилата й е, че е примряла от скука, но на нас пък хич не ни пука. Mr. Green

# 166
  • Mediterraneo
Никога не съм я харесвала Ваня Щерева. Аз и Белослава не харесвам. И двете са ми престорени.

Дарина Йотова
Скрит текст:

# 167
майчице  Mr. Green
това е за страх

# 168
Дара- нова Мара в бедните и години.

# 169
тя близки, приятелки няма ли да и кажат, че така е страшна?

# 170
  • bad@ss
Дж. Джаксън е станала майка на момченце.

# 171
  • Mediterraneo
Колкото останалите имат близки приятелки да им рекат истината в очите  Whistling

# 172
  • Варна
Това червило да не е някаква нова мода?
На нова година, в ресторанта, две - три момичета се набиваха на очи с такова червило, в комбинация със силен черен грим и на всичкото отгоре с тъмен солариумов тен.
Гротеска някаква.

Дара, вярно че прилича на Мара  Mr. Green

# 173
  • София
Червилото е все едно е изяла два-три шута в муцуната.  Sick

# 174
  • Gotham City
Червилото е много модерно, но за мен е безумие да се съчетае с тъмен грим на очите - или устни, или очи, никога не подчертавай и двете.

Аз също имам такова, но истината е че още не съм се осмелила навън да го ползвам  Mr. Green

На Дара поне устните са естествени.

Кайли Дженър е виновна
Скрит текст:

# 175
Никога не съм я харесвала Ваня Щерева. Аз и Белослава не харесвам. И двете са ми престорени.

Ваня Щерева малко ми е далечна и не я знам какво точно прави (освен, че пише текстове за песни на Ирина Флорин), но Белослава ми е може би най-омразната популярна личност в България. Толкова е превзета какъв творец е, но то там е наследствено - майка й е същата лигла.

# 176
на мен пък Белослава ми е непонятна като певица, опитвала съм се да слушам нейни песни и не успявам, никак не са ми ок, но пък има заведение в София, която е много приятно! Като храна, интериор и т.н Четох в списание Ева наскоро, че има и малко, бутиково хотелче на морето, пак с ресторант към него. Смятам, че по-скоро това е нейното поприще. А не музиката.. Има някак си усет към детайла и хубавата храна.
Заведението в София:
Скрит текст:

Това е интервюто, ако на някой му е интересно:
http://eva.bg/article/30277-Lyatoto-zhivee-pri-Beloslava

# 177
  • София
Ваня Щерева май правеше някакви ръчно изработени неща-бельо, чорапи с някакви украси и дантели.Хубави са , кукленски.

Гледам На кафе със старо интервю на Деси Цонева.Мале, какви вежди  Tired Тя си има по принцип, но сега едни ужасни нарисувани и червеникаво-кафяви, които не отиват на доста тъмната и коса.

# 178
Гледам На кафе със старо интервю на Деси Цонева.Мале, какви вежди  Tired Тя си има по принцип, но сега едни ужасни нарисувани и червеникаво-кафяви, които не отиват на доста тъмната и коса.
И аз я гледах, същински Реджеп Иведик.

# 179
  • Пловдив
Преди няколко години в OLX имаше конкурс за лична изработка и там Ваня Щерева беше представила свои кукли. Чудехме се дали е тя или някоя адашка, оказа се, че е тя и спечели едно от призовите места. Куклите наистина бяха много хубави (виждат се в гугъл).

Общи условия

Активация на акаунт