Звездни компромати- 309 част

• 111 916
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
 Пиги си е запазено за В.Червенкова Wink

# 421
Откъде разбра, че е Никол? Не искам да споря, но освен снимката в гръб, друга няма. Николета е толкова предсказуема, че не би пропуснала да качи още снимки на детето - примерно - Никол рови в пясъка, тя показва прелести отзад. Никол й е любимият аксесоар след парцалите на Филип Плейн.
От какъв зор ще снима чуждо дете?

# 422
Ооо, Денси, че тя малко ли чужди снимки напляска в инстаграма си Laughing

# 423
  • Пловдив
Може ли линк към конкретната снимка с детето?

# 424
Може ли линк към конкретната снимка с детето?
КЛИК

# 425
Една форумка спомена за снимка на Никол по Нова Година от някаква хижа. Предполагам само, Николета слага снимки на Никол от предишната им ваканция, на която ходиха заедно с бабата и Никол. Един вид, да изрази колко й липсва детето... Peace

# 426
  • Rock & Roll feeling ...
Мислех,че Никол е цялата на Валери,но май прилича на майка си . Николета като малка.

# 427
Голяма конспирация стана, сега само остана и самата Николета всъщност да не е Николета, или поне не тази Николета, за която се представя във ФБ.  Crazy Да не е дългокраката красавица с изваяна фигура, за която ние всички я мислим, а да се окаже някое късокрако джудженце, представители си?!

# 428
Мислех,че Никол е цялата на Валери,но май прилича на майка си . Николета като малка.

изпълнено със съдържание... hahaha

"Развеждащата се"  Ким К. е постнала снимка на Кание сърбащ супа:
https://www.instagram.com/p/BO7n103jSW-/?taken-by=kimkardashian

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 19:45 от Dress like Princess

# 429
  • Rock & Roll feeling ...
Да не е дългокраката красавица с изваяна фигура, за която ние всички я мислим, а да се окаже някое късокрако джудженце, представители си?!

Ко ? Ние !

Обичам да правя секс на доста странни места, обичам и сладолед !  Mr. Green

прочетох го след като го постнах   Blush

# 430
  • До сърцето...
На снимките от Коледния благотворителен детски бал видях Димитър Господинов (от "Фермата") и синът му Иво. Много е пораснало детето, сестричката му също. Зарадвах им се, дано всичко при тях да е добре   Hug

Скрит текст:

# 431
Типично връхче на "пипано" носле. Наблюдавам го и при Златка Димитрова и при Алисия. Няма начин да се избегне или просто толкова си могат конкретните пластици Thinking

Преди няколко дни гледах един филм с нея, Джъстин Тимбърлейк и Клинт Истууд. Носът и беше много грозен, дано да го е оперирала.

# 432
Една форумка спомена за снимка на Никол по Нова Година от някаква хижа. Предполагам само, Николета слага снимки на Никол от предишната им ваканция, на която ходиха заедно с бабата и Никол. Един вид, да изрази колко й липсва детето... Peace
Съфорумката нямаше ли предвид Никол Станкулова?
Това дете от къде я вади тази коса, все ми мисля, че има екстешъни като знам колко тъпа е майка му...

# 433
  • До морето
Нали имаше снимки на двамата с Михайлов на летището, дето са с еднакви екипи. Нямаше Николче с тях. Май май наистина е стара снимка.

А Никол Станкулова наистина ли е Николина по л.к.?

# 434
Съфорумката нямаше ли предвид Никол Станкулова?
Това дете от къде я вади тази коса, все ми мисля, че има екстешъни като знам колко тъпа е майка му...

Никол Станкулова в Банско, това писах, ако сте имали предвид моя пост.

Общи условия

Активация на акаунт