Фентъзи и фантастика - Тема 9

• 32 928
  • 728
  •   1
Отговори
# 540

Марсианецът не съм я чела. Има ли я в читанка?

Не. А интересно, че и при руснаците я няма качена. Не знам в мейлбукс-а дали я нямат, но ще мога да проверя едва довечера там.

# 541
  • София
Аз я имам, ако някой я иска.

# 542
  • Вестерос
Аз, по мейл ли? И какво разширение е?

# 543
  • София
Аз, по мейл ли? И какво разширение е?
мда - дай мейл(на ЛС), до колкото видях са епъб и моби, но не съм отваряла да чета и не гарантирам качество Simple Smile

А за книгите ако искаш ги сподели, то има време да се променят още нещата.
Аз не ги следях стриктно съвсем нещата, но ми се губят на Нели номинации освен Амбър и на Гаргамела 1 бр. Lady Brinne също съм си я записала само с 1 книга, MoiraineD с 2 номинации... може пък да допълнят, ако не съм пропуснала нещо.

# 544
  • Вестерос
Пропускам марсианецът нямам с какво да ги отворя тези разширения  Embarassed

С 4 точки е Малазана
С 3 точки е Под пара
С 2 точки е Герои

# 545
Ползвай този сайт за конвертиране http://www.online-convert.com/ Много е лесно
Аз го имам в txt и fb2 формат, ако искаш

# 546
  • София
Пропускам марсианецът нямам с какво да ги отворя тези разширения  Embarassed

С 4 точки е Малазана
С 3 точки е Под пара
С 2 точки е Герои
Ами кажи какво разширение ти трябва, ще ти ги врътна, никакъв проблем не е  Simple Smile иначе и двете би трябвало да се отварят с пдф ридър. Ако не ти се занимава с мейли в бананите я има в PDF, FB2, TXT, MOBI, epub

Вещерът не е ли също с 2 и Прокълнатото дете също? Всъщност номинирани са като -Вещерът: Последното желание"  и Вещерът... май значи са с по един глас ако първото е отделна книга, а второто цялата поредица. Но за прокълнатото дете има номинации от Петя и Happy.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 12:45 от Angel_Dust

# 547
  • Вестерос
Да, прокълнатото дете съм го писала на две места, 2 гласа има и то играе .

Иначе ми трябва пдф и се сетих, че съм я теглила от бананите точно  ooooh! Embarassed Мега зле съм днес  Joy

# 548
  • София
"Марсианецът" я четох 2014 и много я харесах. С радост бих я номинирала, но не ми е за миналата година. Филмът беше пълна боза  Sick в сравнение, дори Мат не спаси положението, а напротив - игра мега зле  ooooh!

Дори не бях чувала, че има подобни. В България едва ли ще ги видим преведени  Cry

# 549
  • Вестерос
И според мен няма да ги видим преведени.

# 550
  • В полите на Пирин планина
Лично аз друго няма да номинирам, защото след "Сияйни слова" четох "Хрониките на Шанара" и макар че харесвам поредицата, не бих я номинирала като нещо супер. Другите неща, които съм чела през 2016 г. не са фентъзи или пък са леки бозички.

Обаче трябва да помисля кога четох "Ковачница на мрак", но мисля, че беше 2015 година ... newsm78

# 551
"Марсианецът" я четох 2014 и много я харесах. С радост бих я номинирала, но не ми е за миналата година. Филмът беше пълна боза  Sick в сравнение, дори Мат не спаси положението, а напротив - игра мега зле  ooooh!

Дори не бях чувала, че има подобни. В България едва ли ще ги видим преведени  Cry

Четох някои неща от Потърмор, но не мисля, че са тези - ще взема да си ги потърся онлайн  Simple Smile

# 552
  • София
Абе ще сложим в анкетата всички номинирани, какъв е проблемът. Ще се гласува после за 3 произведения от 20-30 или колкото са там, за да е по-интересно.

# 553
  • България
Абе ще сложим в анкетата всички номинирани, какъв е проблемът. Ще се гласува после за 3 произведения от 20-30 или колкото са там, за да е по-интересно.
Така е най-добре, според мен.  newsm10

# 554
И аз съм "за"

Общи условия

Активация на акаунт