Аватарни игри 34

• 26 768
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз да  Mr. Green Ефектите говорят  Laughing

# 661
  • София
5 точки - номер 7
4 точки - номер 9
3 точки - номер 3
2 точки - номер 16
1 точка - номер 10

Приз: номер 1

П.П. Няколко души са ме познали. Значи не сте ме забравили съвсем. Mr. Green Hug

# 662
Да гласувам:
№7-5т.
№3-4т.
№4-3т.
№13-2т.
№1-1т.
Приз-7 bouquet

Гадаене:
Скрит текст:
2-Тифче
7ДиДИ
1Есме

# 663
  • В Космоса
Аз да  Mr. Green Ефектите говорят  Laughing

Какво говорят, този ефект с квадратчетата ми взе здравето, викам дай да вкараам нещо, което не съм пробвала уж. Нещо там докато си изясня как става направо полудях и накрая се ядосах и от паника сложих и тъпата тънка рамчица, дето даже е на криво и май по-добре без нея. Joy

# 664
  • Вестерос
Да бих познала и не е заради рамката-ефект, а заради настроението , което носят снимките и съчетанието му. Аз като цяло не се стремя да запомням кой какво е ползвал, но от по-старите потребители почвам вече да ви разпознавам, теб, диди, за диди имам идея коя е , ама май не писах.

# 665
  • В Космоса
Да бих познала и не е заради рамката-ефект, а заради настроението , което носят снимките и съчетанието му. Аз като цяло не се стремя да запомням кой какво е ползвал, но от по-старите потребители почвам вече да ви разпознавам, теб, диди, за диди имам идея коя е , ама май не писах.

Диди, специално аз, понякога по ефектите я познавам, но сега се е скрила нещо. Ако е 11, както се съмнявам, все едно Уомънчето я е правила тази комбинация.

А какво настроение носят снимките съчетани.? Това , с което съм и това от играта са със съвсем различни настроения, според мен. Grinning

# 666
Кога ще се обявяват резултатите? Искам да се пременя с моята комбинация  Grinning

# 667
  • Вестерос
Не знам как да го обясня, просто настроение за Акаша, рядко те бъркам теб.

# 668
  • Луната
..... Ако е 11, както се съмнявам, все едно Уомънчето я е правила тази комбинация.
Акашче  Hug аз не участвам, но някои от комбинациите ги чувствам много мои... все едно аз съм ги правила  Heart Eyes Mr. Green, което много ме радва Hug особено сега когато нямам време да участвам. Hug

# 669
  • София
Току-що се прибрах, но още не мога да стигна до компютъра. Предполагам до 11 най-късно ще съм готова.

# 670
  • in Wonderland
Моя е 11 и даже се учудвам, че не ме разпознахте ( само Захаринка на втори опит)
Аз все едни и същи си ги правя комбинациите, че нямам кога да разучавам нови техники, та даже и се чудих дали съм пък съм по темата ,че няма някакви специални ефекти, ама пък мн ми хареса как ми се получи накрая   Blush Бях тръгнала да търся пеперуди, да си направя една комбинация и да я кръстя Ефектът на пеперудата, но ми изскочи втората снимка в подписа и рязко смених концепцията.
Иначе Уоманита има една прекрасна червеникакво- пурпурно- бяла азиатка комбинация, с клончета чери блосъм, може би на нея ти напомня и моята Акаш  Peace

А пък за номер 8 на първо четене бях сигурна, че е на Дар, че тя беше ползвала този ефект веднъж в междинна оттатък и после беше обяснила как става, та запомних. Но видях, че не участва и като се позагледах в самата комбинация ми се стори мн мн позната, като че съм я виждала в необработен вид носена от Випето или бъркам  Thinking

# 671
  • Вестерос
5т -7
4т -9
3т -11
2т -15
1т -6

Приз 1 и 16

3 е Есме
6 е Захарчето
10 е Тинчето
7 е Ловли
11 е Дар
12 е Лейди
13 е Акаша
8 е ВИП
аз съм писала, че е Дар, ама тя нали не играе  Joy

# 672
  • София
Да гласувам и аз и почвам да смятам:

7 - 5т.
11 - 4т.
15 - 3т.
5 - 3т.
4 - 2т.
3 - 1т.

Приз за номер 8.

# 673
  • София
Аз много се забавлявах, че Дар е писала Ловли на 2 места Laughing Laughing Викам или много се е чудила, или Ловли ще да е била много продуктивна Laughing Laughing

# 674
  • Луната
Иначе Уоманита има една прекрасна червеникакво- пурпурно- бяла азиатка комбинация, с клончета чери блосъм, може би на нея ти напомня и моята Акаш  Peace

Тази с която съм в момента ли? Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт