"Този град ще дойде след теб" с Керем Бюрсин / Тема 30

• 66 134
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • близо до брега на морето
Лиленцеее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug чудо си  love001 love001

Япъмците най-накрая качиха преди малко 1 епизод в канала си

https://www.youtube.com/watch?v=bbwXckDIeFA&feature=push-u-s … tag=-6LTCNIhzqc-6
Що не се вижда Laughing
Лили love001 love001 love001

# 106
Мога да кажа, че този епизод ми хареса повече. Но нещо с музиката тези хора не се справят както трябва.Минават от една сцена на друга зап-зуп и музиката я прекъсват на едното нищо и никакво място..

Разпределението на минутките за превод ще ви ги пусна утре, но ако някоя добра душица сложи тук епизода, че в ютуб не го качва Клунито..

Хайде малко Али да ви сложа..

# 107

изедницииии,  Mr. Green пак си го скриха

# 108
  • близо до брега на морето

изедницииии,  Mr. Green пак си го скриха
големи Mr. Green
Дадоха трей-Али ще го арестуват...само това видях Laughing

# 109
зад камера било..

Момичета, ще ви оставя..Отивам да си гледам Керемчи на тивито Peace Peace Peace Peace

Благодаря ви за компанията Hug Hug Hug

ГаленцеHug Heart Eyes тези от Ай Япъма да отидат.....  smile3513 smile3513 smile3513 smile3513  те си знаят къде.. hahaha hahaha hahaha hahaha

Имало е фрагман за трети епизод, аз го изпуснах Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 110
Лили,  Hug благодаря за превода. bouquet И на мен ми хареса повече серията, ама ние в първата почти всичко, което се случи го знаехме предварително, може би заради това е така. Peace  За музиката си права, преходът им куца... ама дано се оправят в следващите серии. Praynig

# 111
Фрага беше...  newsm78 newsm78

На Дерин таткото й забърса един звучен шамар, она направи пирует от удара и кажи речи падна.
Шахин каза на Али да забрави( стои далеч) от Дерин.
Бащата Текин каза на женка си, че намерил дъщеря си при Шахин боксьора и она хлъцна  Shocked
Шахин се ежеше на Текин, че ако нещо направил, ненам ко си...  Sunglasses

ииии Али и Дерин се прегръщаха по-тъмно  Laughing Laughing Laughing

това ама в разбъркан вид го даваха  Laughing Laughing

# 112
Момичета, няма да мога да чакам да излезе фрагмана..Габи, Hug Heart Eyes  ДидиHug Heart Eyes вие сте на ход, момичета Peace Peace Peace

Желая ви лека и спокойна нощ! Hug Hug

# 113
Лили дадено заемам се... Peace

Текин:Внимавай! Не прави грешки
Шахин:Ако ти направиш грешка ще разкажа цялата история на дъщеря ти както я видя
Дерин:Какво говориш татко? Ти такъв човек ли си татко?
Това ли е империята която толкова ми хвалеше
Текин:Престани!
Белгин:Текин?
Текин:Знаеш ли при кого намерих дъщеря ти? Шахин Варгъ....
Шахин:Али според мен..стой далеч от Дерин
Белгин:Какво ще правиш?
Текин:Няма да се успокоим по друг начин
Аслъ:Има път всъщност за някакво време
Текин:Аз ти се бях доверил
Али:А и какво е?
Аслъ:Трябва да се ожениш за туркиня
Текин:Ти си единствената виновница за нещата които ще стават от тук насетне....

# 114
Лили, благодаря ти  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Гледах до Али като и каза, че била опасна и оттогава като ми се смръзна нета...  #Cussing out  Grinning Grinning

Като я видя в леглото си,  Crazy викам си, еее, чак пък такива сънища наяве... а то било истина...  Party

На всички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ПП Много чаровно това Керемчи, бе, като се усмихне и... грейва екрана...   Hug Grinning  ... обачеее, хляба опра пешкира, верно...  hahaha hahaha

Peace апартаментът на Иит е същия като на Сечко /забравих му екранното/ в Кърълък ашка, но горе не бяха ни качвали  Peace а и при зетя е доста населено  Mr. Green

Гале, благодарско за преразказа на фрагмана, всичко видЕх като на картинка  Laughing Laughing ... а аз още приемам само текст  Joy Joy с този нет, който капе едва-едва  #Cussing out

Портрета в кабинета на таткото на Дерин забелезАхте, нали? чий беше, аджаба?  newsm78 Grinning

# 115

Портрета в кабинета на таткото на Дерин забелезАхте, нали? чий беше, аджаба?  newsm78 Grinning
Митхат беше Peace то туй психо го е направил бащата на Деринче всичко и аз не знам защо,но така си мисля после и брат си той е убил  ooooh!

# 116
ДидиHug мерси за фрагмана  и за превода му! bouquet

Полицаите защо ли отвеждат Али?  Shocked

# 117
# 118
ДидиHug мерси за фрагмана  и за превода му! bouquet

Полицаите защо ли отвеждат Али?  Shocked
Изглежда ще го изкарат,че е нелегален и не знам защо така си мисля,но Аслъ ще му предложи да се оженят за да има гражданство  Peace

# 119
Мда, ДидиHug вероятно ще е заради документите. Peace

Лека ноща на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт