ДЕКЕМВРИЙЧЕТА КЪСМЕТЛИЙЧЕТА

• 37 126
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Че аз си мисля, че никога не режат мускулите, не е нещо рядко срещано?

# 212
Mary, това е нещо нормално, не се притеснявай. С Виктория не сьм го забелязала, но знам че се дьлжи на все още незрялата нервна система и ще отшуми. Peace

Днес водихме Вики на педиатьр. За щастие вече почти не кашля и апетитьт й се вьрна с пьлна сила. Расте много добре. Измерихме я 4.650 кг и 56 см вече. Като премине напьлно кашлицата ще й слагаме пьрвите ваксини.

# 213
А кога се водят забпърви път на ортопед на 6 м ли? Защото четох някъде и след 2рия?

# 214
  • София, България
А кога се водят забпърви път на ортопед на 6 м ли? Защото четох някъде и след 2рия?

По принцип 6та седмица, аз сега търся спешно за петък час

https://www.youtube.com/watch?v=KcyRo65Z1Ac

Моята скапана педиатърка нищо не ми каза, добре че се информирам сама. Дори за витамин Д аз я подсетих.  #Cussing out

# 215
Вит д изписаха още в болницата казаха след 15 ден, а на прегледа педиатърката каза че след първия месец се почвало

# 216
  • Лондон
И на мен акушерката ми каза след първия месец да започвам витамин Д.

# 217
На нас педиатърката предписа витамин д след 25-я ден и на консултацията каза да го продължаваме по 1 капка.

# 218
И на нас не са ни изписали витамин Д още. Ще питам педиатърката, че във вторник сме пак на консултация. Нещо хич не ми харесва нашата.
Някой може ли да ми препоръча добър педиатър в София? Мисля да я сменям.

# 219
  • София
Mary,и на Никола брадичката му трепери от време на време.
На нас педиатърката ни каза да почнем вит.Д след 20тия ден,а след като навърши месец-при ортопед.Та го свършихме това.
Да кажа,че днес бяхме на пробен урок в една детска академия и много ни хареса.Групата е за деца от 0 до 6 месеца,правят се разни упражнения,масажи,гимнастики.Целта е да се стимулира развитието на моьъка,заякването на мускулите,развитието на вистибуларния апарат.Та на Ники много му хареса!Ако някой има интерес към такива занимания,ще дам линк.

# 220
Цвете, само за София ли е академията?

# 221
  • София
Не,имат и в други градове. Ето:
http://www.kindyroo.bg/centers

# 222
  • София, България
И на нас не са ни изписали витамин Д още. Ще питам педиатърката, че във вторник сме пак на консултация. Нещо хич не ми харесва нашата.
Някой може ли да ми препоръча добър педиатър в София? Мисля да я сменям.

Веси, направо взимай витамин Д на Джеймисън и започвай да даваш по 1 капка на ден. Особено за зимните бебета е абсолютно задължително. Добрите педиатри не приемат вече нови пациенти, на мен петима ми отказаха, направо се бях видяла в чудо. Сега ще си седя при тази, която се нави да ни вземе, но при първа възможност ще я сменя. Все пак ми трябваше някой за ваксини и тн.

Ние май ще се местим, както уж щяхме да изчакаме края на зимата, така ни изскочи един апартамент в Дианабад, на 10 мин пеш до работата на мъжа ми и ако подпишем договор в неделя, ще започна да стягам багаж, понеже се чудя какво да правя с дните си.  hahaha  Сегашното положение обаче не се търпи, в гарсониера сме, направо като японско семейство се чувстваме.  Laughing

Цвете, благодаря за линка, ще го погледна сега. Ще отидем задължително! Още веднъж благодаря!  Hug

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 19:08 от Мона Лиза

# 223
Мона Лиза, благодаря за информацията за витамин Д. Ще кажа на мъжа ми направо да го купува. Много ще сте ни далече в Дианабад, но ви пожелаваме бързо и леко преместване, че като знам какво е, а и с бебе Simple Smile
Cvete na Venera, заинтригува ме. Сега ще видя линка. Ееей, тези имат център почти до нас, супер. Много благодаря!

Само да кажа, че и ние вече ходихме на ортопед, защото имахме някои притеснения. Слава Богу с Йоана всичко е наред, но доктора ни показа какви масажи и гимнатики трябва да й правим, как да я държа, като я нося и т.н. и съм доволна. Мисля, че не трябва да се пропуска този преглед.

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 19:58 от Mama_Ves

# 224
Здравейте ! Аз да си кажа, че също имам подутина над разреза от секциото. Още не сме дтигнали до интимната част. Минаха 43 дни от операцията. Нямам цикъл. Нещо да ви кажа, много бързо ми минава времето. Храня го и така натстъка, завъртя се за са свърша нещо други и хоп, отново време за хранене. Докато се осъзная е дошла вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт