ДЕКЕМВРИЙЧЕТА КЪСМЕТЛИЙЧЕТА

• 37 060
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
  • Лондон
Fatamorgana,направо ме хвърли в тъча newsm78 Е такова нещо като кърмаческа стачка не бях чувала,а и аз не кърмя,в случая не мога да съм полезна,но пък с интерес ще следя мненията на другите момичета

# 616
Имам аз едно питане - как почиствате ушенцата на бебчовците?

# 617
MARY лудницата е пълна.Цъкни в нета има инфо за СТАЧКАТА.Поне се дърпа смо един път в деня и не е кой знае какъв проблем.Абе ще има доста изненади по пътя за майчинсктвото.Аз да ви кажа бях вмного лоши отношения с леля ми последните 2 години и днес повода да се видим е детето.Видяхме се ,сдобрихме се.Общо взето ВАЛКАТА направи едно добро дело,свърза отново едни объркани семейни отношения.Знаете ли имам повод да почерпя не само това ами днес имаме Имен ден.Св Валентина Великомъченица,на 14 по католическия календар пак Thinking baloni
hot chocolate с бебешки тампони за уши след баня,когато го кърмя и е спокоен и унесен лекичко минавам ушната мидаи много деликатно вътре,даже избягвам вътре на моменти.

# 618
fatamorganakat, честит първи имен ден на бебчето ти!     bouquet
Страхотен повод за сдобряване с леля ти.   Heart Eyes

Имам аз едно питане - как почиствате ушенцата на бебчовците?

На мен в болницата ми показаха как да почиствам с навлажнена хавлиена кърпа и така го правя. Клечки за уши с ограничител ще взимам в доста по-късен етап.

gardje, благодаря ти, но сега четох във ФБ групата за бебеносене, че и това не било правилно.   Tired

# 619
fatamorganakat, честит имен ден на твоето съкровище! Да расте здрав и късметлия!!

Feeling, е не! Защо?
Аз се отказах от слинга, но няма да го продавам, ще го пазя за другото детенце Simple Smile

# 620
Feeling, е не! Защо?
Аз се отказах от слинга, но няма да го продавам, ще го пазя за другото детенце Simple Smile

И аз се чудя. Обяснение не видях. Информацията в интернет била подвеждаща. Ок, де, ама и на сайта на производителя ли...?   newsm78  Дамата, която изказа позицията, май е сред работещите в т. нар. библиотеки.

# 621
Според мен гледай само какво казва производителят..

# 622
Така като гледам добре си хапват вашите бебоци, моята бебка напоследък яде все едно насила и по малко след 10 дни прави 3м, а на ядене яде 60-90мл, вярно че е на смесено, но съм пробвала да не я кърмя и пак яде по толкова, а аз нямам мн кърма. А иначе си ака 2-4 пъти на ден, играе, дава удмивки. Почвам да умуеам дали не е след ваксините да и се е намалил апетита, или дето и смених шишето за мляко , сега е на авент с 2 дупки, предното шише за мляко беше с по мек биберон, но и на водата от началото е авент а тя я пие като за световно. newsm78 консултацията е след 2 седмици ще има да де чудя дали е качила. Втория  месец беше качила 1.300кг. Ще има да се чудя. Упорито си откри ръката  харесва и да я цока биберон неиска само гърда.

# 623
Бобка, доколкото разбрах й даваш вода? На мен ми казаха да не й давам и никога не сьм й давала само вода, защото запьлвала коремчето и така ядат по-малко. Да не би да е затова? Аз сьщо ползвам Авент с две дупки.

При нас снощи беше кошмарна нощ - малката рева, ама страшен рев от полунощ чак до 07:30 сутринта. Направо се чудех кьде да се скрия. Чудя се дали е от ваксините, но от тогава минаха 3 дни. Температура няма, яде си нормално. Днес е спокойна.

# 624
По препоръка на педиатърката да не се запича и давам тя не пие повече от 60-70мл на денонощие да си измива шустата.Не мисля че е толкова много.
Има вероятност да я боли крачето а пробва ли да и дадеш панадол. Аз на моята и дадох еднократно след ваксината и нямаше проблеми.

# 625
Ами чак рано сутринта й дадох лекарството, което след ваксините се дава в случай на температура или като болкоуспокояващо, ако реве неукротимо. Т.к. бяха минали 3 дни обаче, а и нямаше температура, според ММ не беше нужно да й даваме. Аз обаче накрая й сложих оттези капки, понеже не знаех вече какво друго да направя. Не се успокояваше нито в люлката, нито на рьце, нито в количката, нищо. Най-накрая сутринта я взех до мен на леглото, люлеех я лекичко докато й шепнех "ш-ш-ш", заспа и си я сложих в нейното легло  Tired

# 626
Анастасия, тежка вечер е било при вас.  Confused Днес как спахте?
При нас последните 2 вечери малкият към 4-5 става кисел, колики май го мъчат. И аз така го вземам в леглото да се успокоява. От всичкото на отгоре ММ е настинал нещо.  Sad Поне ще изпробваме днес новото коритце, че това, което имахме му стана малко.  Mr. Green

# 627
  • Лондон
Anastasiq,много неприятно,наистина.Много е вероятно да е от ваксината,според мен,освен температурата и вялостта,нервността при някои бебенца също е на лице след поставяне на ваксина/ваксини.Дано бързо премине това състояние.
Аз продължавам да си ставам ,за да храня бебето по 2 пъти на нощ,понякога трудно заспива след нахранване,но да чукна на дърво средно ми се събират около 6-7 часа сън всяка нощ.Надявам се,когато тръгнат да ничат зъбките,пак да е така Peace
Оф,напоследък,дали защото не мога да излизам всеки ден,или заради сивото и мрачно време навън,се чувствам много подтисната ConfusedДа си затворен 24 часа вътре хич не е лесно.В петък вечер с ММ ходихме на един приятел на РД е едно БГ заведение,та свекърът гледа Миши 2 часа.Надявам се,в бъдеще да излизаме по-често.Хайде хубава и спокойна вечер от мен,мами.Аз сядам на колелото за тренировка Party

# 628
И на мен много ми тежи,  че не можем да излизаме. Имахме си на гости баба и успях да изляза да се пострижа  и още един път. Инак жената помага в къпането добре,  но памперси не сменя и съм бясна. После като я изпратихме си поспахме с детенце добре след обяд, но няма как.

# 629
Анастасия, било е ужасно! Ние имахме една вечер, в която беба плака неутешимо от 19 до 23, докато умните и родители не се светнаха да проверят температурата в стаята, беше  23, а принципно а държим 21-22. Веднага отворихме прозорци, намалихме радиатора и о...чудо, беболинка се кротна след 5-10 минути и си заспа! И още веднъж ми се случи, но се сетих навреме, че е топло и коригирах нещата!
Но при вас щом е било след ваксина, може да е заради нея! Дано повече не ви се случва!

Общи условия

Активация на акаунт