ДЕКЕМВРИЙЧЕТА КЪСМЕТЛИЙЧЕТА

• 37 061
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • София, България
Благодаря ви момичета! Нас ще ни ваксинират на 15ти. Тези ваксини не ме притесняват,повече се притеснявам, че след още един месец, ще има нови 2 ваксини...знам че някои майки ги слагат една по една, но като знам колко е отзивчива нашата педиатърка, просто не виждам как ще стане.

# 601
Feeling, забравих че твоето бебче е по- малко. Да, в началото плачат без сьлзи.

# 602
Благодаря ви, момичета, успокоихте ме за хълцането... Понякога наистина много бързо и лакомо си изпива млякото, сигурно е затова.

Филинг, защо не опиташ да му измиеш очичките с преварена вода? Сигурно ще помогне...

Мона Лиза, ще видиш, че до няколко седмици вече ще си забравила за тия неволи с преместването. Поне аз бях така. А и Джованна ще свикне, сигурна съм.
Ние още имаме неразопаковани кашони и чували на тавана, но това е друга тема Simple Smile Просто трябва да намеря време някой ден да ги изхвърля Simple Smile)

# 603
Благодаря ви момичета! Нас ще ни ваксинират на 15ти. Тези ваксини не ме притесняват,повече се притеснявам, че след още един месец, ще има нови 2 ваксини...знам че някои майки ги слагат една по една, но като знам колко е отзивчива нашата педиатърка, просто не виждам как ще стане.

Мона Лиза, и на мен една приятелка ми каза, че разделяли ваксините на нейното бебе... Чудя се само дали така не е по-лошо, да удвоим стреса и т.н.

# 604
  • Лондон

И нас ще ни ваксинират на 15-ти.За Бг не знам,но мисля че тук няма практика за разделяне на ваксините. PeaceНо пък не са задължителни

# 605
На нас май коликите лека полека и отшумяват. Аз давам от началото лефакс и още даже. Църкам в млякото.  Не знам колко помага, но не мисля, че вреди.  Симетиконът е безобиден, доколкото знам. И до сега не се е запичала от него. Както й да е..
От вчера ми разказа играта. Яде на 2.5-3 часа, включително и през нощта.  Вече нямам търпение да свърши кутията ПРЕ, за да не я хвърлям.  #2gunfire #Crazy Свърши ли, минава на Аптамил 1. Явно това не я засища, а тя не иска да пие повече от 140мл.
А за хълцането-и при нас е често. Закон на Мърфи -Трябва ли да спи вечер, започва да хълца  и естествено се разсънва и ядосва.  Close

# 606
  • София
feeling,Можеш да пробваш с физиологичен разтвор да промиеш окото и дано излезе и миглата.

# 607
Закон на Мърфи -Трябва ли да спи вечер, започва да хълца  и естествено се разсънва и ядосва.  Close

Мдааа, същата работа и при нас. В резултат, нощният ни сън традиционно е между 2 и 3 часа.   Tired

Mama_Ves, ще опитам и това. Миглата още си е там, но поне за момента не го дразни май. Благодаря ти!     Hug
Anastasiya_S, всичко е наред! Simple Smile

П.С. Cvete na Venera, пробвах. Стои си там.   Confused
По-късно пак леко ще опитам, де.

П.С.2 Пристигна ни слингът. В началото взе да се дърпа, но бързо му хареса и така благо заспа...   Heart Eyes  Усещам кой ще ни е пръв приятел.   Party

# 608
Feeling, в каква поза заспа в слинга? На моята бебка много й хареса в люлка и спа почти цял ден тогава, но от темата за слинговете ми казаха, че била отречена от 7 години... и на сайтът на производителя пишеше същото.

# 609
Според мен миглата не му пречи. И ние имахме стоя ден два и сама излезна. Макар че доста доближава ръка към очичките да може да мига и по-бързо да излезе незная дали имаше ефект.
Аз я дохранвам с фризолак, в болницата такова и даваха и просто го продължих, последния път питах педито да го сменя с друго. Тя ме посъветва да не го правя,щом качва добре не се запиша и не повръща.
За колоните защо не пробвате други капки или да смените Ам, знам ли.

# 610
Feeling, в каква поза заспа в слинга? На моята бебка много й хареса в люлка и спа почти цял ден тогава, но от темата за слинговете ми казаха, че била отречена от 7 години... и на сайтът на производителя пишеше същото.

gardje, ето в тази:

http://www.boba.com/support/boba-wrap/the-newborn-hold

В понеделник сме на преглед и мисля така да идем до педиатъра. Ще споделя след една по-дълга разходка в слинга как се чувства бебко.

Последна редакция: чт, 09 фев 2017, 22:44 от Feeling

# 611
Здравейте !
Още не съм си легнала,понеже имам два проблема и ги обмислям.
ПРОБЛЕМ НОМЕР ЕДНО -Понеже имам магазин с едно момиче ,което работи там близо 3 год ,днес ми каза,че напуска по лични причина.ПРОБЛЕМ.Трябва да намеря ново,да го обуча и да променя начина на работа,защото трябва да поставя по засилен контрол и присъствие в магазина.ПРОБЛЕМ.КЪРМЯ.Идея нямам как ще стане ,всъщност имам -ще се счупя от работа и прехвъряне на детето на свекървата.Ох,не знам ,...не ми се мисли.
ПРОБЛЕМ НОМЕР ДВЕ-Моето бебешонче от 4 дни по време на кърменето в 9 чса се дърпа и плаче неиство.След проведена консултация с консултат по кърменето ми каза ,че това е КЪРМАЧЕСКА СТАЧКА.Представете си има и такова нещо.СТАЧКА КАТО СТАЧКА.Общо взето се надявам бързо да отмине ,трябва да го слагам по чсто на гърда.Появява се при 2 месечни бебешонччета.Някой имали подобни симптоми?

# 612

gardje, ето в тази:

http://www.boba.com/support/boba-wrap/the-newborn-hold

В понеделник сме на преглед и мисля така да идем до педиатъра. Ще споделя след една по-дълга разходка в слинга как се чувства бебко.

и нашият слинг в е такъв. Браво, рядвам се, че стои в тази поза!! Точно така трябва е. Лошото, че нашето момиче не я хареса.

# 613
Здравейте !
Още не съм си легнала,понеже имам два проблема и ги обмислям.
ПРОБЛЕМ НОМЕР ЕДНО -Понеже имам магазин с едно момиче ,което работи там близо 3 год ,днес ми каза,че напуска по лични причина.ПРОБЛЕМ.Трябва да намеря ново,да го обуча и да променя начина на работа,защото трябва да поставя по засилен контрол и присъствие в магазина.ПРОБЛЕМ.КЪРМЯ.Идея нямам как ще стане ,всъщност имам -ще се счупя от работа и прехвъряне на детето на свекървата.Ох,не знам ,...не ми се мисли.
ПРОБЛЕМ НОМЕР ДВЕ-Моето бебешонче от 4 дни по време на кърменето в 9 чса се дърпа и плаче неиство.След проведена консултация с консултат по кърменето ми каза ,че това е КЪРМАЧЕСКА СТАЧКА.Представете си има и такова нещо.СТАЧКА КАТО СТАЧКА.Общо взето се надявам бързо да отмине ,трябва да го слагам по чсто на гърда.Появява се при 2 месечни бебешонччета.Някой имали подобни симптоми?

За проблем номер 1 те разбирам на 100%. Допреди две години с мъжа ми имахме два магазина(по едно време бяха и три). В единия имаше камера, която беше свързана с интернет (т.е. 24 ч наблюдение онлайн, пазене на записи и т.н), в другият нямаше, защото не стигаше клетка на мобилен оператор до там. Естествено с втория имахме огромни проблеми с персонала. В трудна ситуация си определено. Възможно ли ти е да изискаш от момичето, което напуска, тя да обучи новия човек и това да ти е условието, за да я освободиш? т.е. да е заинтересована да се намери и обучи човек по-бързо..
За кърмаческите стачки съм чела, но аз на 90% цедя и не сме имали този проблем засега.

# 614
Gardjie  благодаря ти за съвета,нео такова ще е ...ама хич не си го представях така майчинството.ПФУУУУ  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт