Искам да кажа ... (103)

• 55 177
  • 812
  •   1
Отговори
# 15
Да се запиша преди да съм ви изпуснала Simple Smile

Доскоро пиех чай само когато съм много болна - с нежелание, и по принуда. Преди години открих за себе си вълшебното действие на билките, приети отвътре, и сега пия много повече - с различни здравословни и/или разкрасителни действия.
Обачеееее, не изпитвам удоволствие да пия чай. Пия по-скоро по навик, и за да постигна някаква цел, а не с онази разтапяща нега, с която пия кафе - мога да го вдишвам, да го държа в ръцете си с часове, да се наслаждавам на всяка глътка...

Не е моята напитка, но тъй като действа - прилагам.

# 16
  • София
Обичам чай, но си пия разни плодови. При мен е закон - червени чайове в никакъв случай. Има ли шипки, каркаде и прочее, хич не ги помирисвам. Любимият ми е на Туинингс - лайка с мед и ванилия. От Родопите си купуваме мулсалски чай и си го смесвам с мента, мащерка и каквото още имаме.

# 17
Мерси за новата тема!

Чай обичам билков. Имаме мента, мащерка, маточина, липа и шипки, все брани от бабите. Пия го без нищо, за да усещам вкуса и топъл, не горещ. Иначе пия и други за лечение на разни проблеми.

Обожавам, обаче, кафе.

# 18
Чай не обичам особено и не си правя.
Малкият пък много го обича и си пийва сутрин, след обед.

# 19
  • ГО
Бялата Лагуна за юли и август нямат места, не е лош иначе.
И аз искам на тихо и спокойно място, ама децата си искат забавленията.
За това предпочитам ОИ в затворен комплекс, аз да съм на шезлонга, а децата да си се забавляват наоколо.

Кафето за мен е ритуал. И аз, като Бърдс мога да го държа, да го вдишвам, да му се наслаждавам на малки глътки. Обичам го късо, силно, без захар.

# 20
  • Варна
За чай се сещам само зимата, обожавам черен чай с много мед вътре и мога да го пия с литри.

Момичета, много кофти прогнози дават за времето към края на седмицата. Аз мисля в петък да заредя колата, газовата бутилка на печката и хладилника. До горе. За всеки случай Simple Smile

# 21
Ние тази година компромисно направихме 4 нощувки в Романа на спокойствие, след това 3 дни се преместихме на 20 км Simple Smile Така имаше и за детето и за нас. Във втория хотел леко ни ядосаха, но бяхме толкова положително заредени след Романа, че нищо не можеше да ми развали почивката. Така и детето беше доволно, и ние.

# 22
Записвам се в любимата ми тема!

Обичам билков чай. Или черен с мляко. Може и зелен. Плодови не пия, особено разни изкелефенчени с аромати на какви ли не есенции. Но съм фен на кафето, основно. Без кафе не мога да живея.

# 23
Пия чай целогодишно, най-често от джинджифил Peace Харесвам мента, мащерка, лайка, липа, почти всички билки, без каркаде. Скоро се сетих, че рекламирахте тук лидълския бейлис и си купих, та тези дни се сгрявам предимно с него като се прибера вечер. Laughing

# 24
  • Бургас
Много обичам чай, особено зимата. Баща ми събира разни билки, та си правя смески. По Коледа купих от насипните, смес от 100 неща, която в буркана мирише доста приятно, но на вкус не е нещо уау. ММ трябва да е болен или премръзнал, за да пие чай, Вики малко по-често.

В Хисаря,хотел Хисар беше лятната ни почивка миналата година. Хотелът голям, басейни за всеки вкус, процедури, хубава кухня, доволни бяхме. Така цял ден не бях бездействала на друга почивка,че все гледаме и района да поразгледаме. Иначе в самия град няма кой знае какво и повече от 5 дни трудно издържам аз такъв тип нищоправене.

# 25
  • Euskal Herria
Чай - изключително рядко пия, заклет привърженик съм на кафето.
Стана ми любопитно заради коментарите ви и надникнах в букинг. Досега никога не съм го разглеждала този сайт.
В началото на септември за 2 възрастни + 2 деца, 6 нощувки в апартамент - 590 евро; в центъра на града. Обаче това не е хотел, плаж и планина - поне на 10 минути пътуване. Така че отпада като вариант за лятна почивка.

Обаче пък намерих хостел до плажа - 660 евро с включена закуска, същите условия. Това става за любителите на сърф, там са идеални условията.

# 26
Черният чай не е ли силен, имам няколко вида цейлонски и др.подобни, но не смея да ги пия, понеже чай пия предимно вечер.

# 27
  • До морето
Въх, Съни, то до нас било, пък не го знам. Бялата лагуна е много хубав плаж, но е фрашкан с народ.

Лозенец и аз го залюбих преди няколко години. Наехме си вила и си изкарахме чудно. Беше в затворен комплекс и беше страшно спокойно.

В Хисар не съм била.

Тарти, отивам да погледна полетите, така, профилактично  Laughing

Чай пия и много обичам. Сега последно открих един с пъпеш и карамел, много ми харесва. Кафето го отказах заедно с цигарите. Не ми липсва, но аз никога не съм била голяма кафеджийка.

# 28
Има един магазин тук - Т2, подозирам, че и в БГ го има, защото вярвате или не, ние тук сме дълбока провинция.

Та в този магазин продават всякакви чайове. Плодови, от билки, истински чай - бял, зелен, черен.
През лятото можеш да влезеш и да пиеш охладени на корем Simple Smile.

И не ви харесвам вече! За поредна вечер окъснявам  Crossing Arms. Мразя часовата разлика. тъкмо става забавно, а аз трябва да си лягам Sad.

# 29
Въх, Съни, то до нас било, пък не го знам. Бялата лагуна е много хубав плаж, но е фрашкан с народ.
На 5 минути пеша е от Бялата лагуна. Даже по скалите се стига. Преди години (2011) като ходихме, нямаше построени още нито Бялата лагуна, нито другият новият.

Общи условия

Активация на акаунт