Искам да кажа ... (103)

• 55 159
  • 812
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде ... тук ...
Чай пия само, когато съм болна.
Обожавам кафето Heart Eyes

Благодаря за темата bouquet

# 31
  • sofia
Ая, силен е черния чай, но се слага много малко. Мъжа ми редовно си прави и "втора цедка" - долива вряла вода. Една лъжичка чай почти литър вода, иначе е много силен.
Донесоха ми някакъв чай от Сейшелите на пакетчета. Едно пакетче е баш за три чаши.

# 32
Съни, много ми хареса.
Морето и плажът как са?

И на мен, благодаря ти, че сподели  Heart Eyes

Не обичам чай, пия само когато съм болна, ментов с лимон, без подсладители.
Аз съм кафеджия по душа, силно, горчиво, ароматно кафе обичам  Crazy

# 33
  • София
Забравих да уточня, че имам непоносимост към кафето и затова не го пия, иначе го обожавам. Става ми лошо и от черен чай и кОла, а също много обичам. Явно кофеинът ми разказва играта - получавам сърцебиене, ускорен пулс, виене на свят, имам чувството, че ще припадна.

# 34
 Тонка*,
а прясна лимонада обичаш ли?

# 35
Моята напитка е кафето. Обичам го всякак! Миналата година зорлем почнах уж за  отслабване на апетита и прочистване едни чайове пу ер и оолонг, но макар и да  бях заобиколена от тях в работата, буквално под носа ми, пак не се сещах да ги пия и едното пакетче още си ми стои почти наполовина. Тогава имах възможността обаче и да опитам уникални кафета, и различни техники за приготвянето им, истинско удоволствие ми доставяха тези моменти!

# 36
Тони, а преди пила ли си кафе? Аз пиех по над 10 на ден, но в един момент нещо ми стана и сега изобщо не мога. Като изпия едно и не ми е ОК.

# 37
  • Пловдив
Ая, силен е черния чай, но се слага много малко. Мъжа ми редовно си прави и "втора цедка" - долива вряла вода. Една лъжичка чай почти литър вода, иначе е много силен.
Донесоха ми някакъв чай от Сейшелите на пакетчета. Едно пакетче е баш за три чаши.
Ма как!!!! Shocked Слага се по лъжичка на чаша, т.е. на човек и една за чайника. То е ритуал. По английски чайникът се загрява с вряла вода. Знаеш за колко чаши е чайника - моя любим е за 6, т.е. нагласявам 7 равни чаени лъжици чай, изсипвам врялата вода от чайника, сипвам чаените листенца и заливам с вряла вода и завивам чайника с дрешка (да, чайника ми си има дрешка за чайник, това нещо си няма име на български, teapot cover). И се получава чай - рита като кон!

# 38
Тъкмо щях да те питам оплела ли си му дрешка на чайника Simple Smile.

# 39
  • София
Аз като гледах полетите за Испания в сайта на Уиз и видях, че в момента има супер изгодни билети за Италия - Бергамо и Болоня, по 20 лв билети има за много дати от януари до април.
Довечера ще наговарям мъжа ми явно  Laughing

# 40
Мерси за новата тема!

Чай не обичам. Свързвам го с болести, т.е. като бях болна, все чай ме караха да пия и се отвратих.

Много рядко пия ментов чай без захар/мед. Успокоява стомаха, т.е. пак заради нещо го пия.
Горното все едно аз съм го писала!
Мразя чай и това е.И на децата не правя, просто не се сещам.
Ще ги пробвам тия опалянки сега.

# 41
  • Пловдив
Тъкмо щях да те питам оплела ли си му дрешка на чайника Simple Smile.
Тцъ, подарък ми са. Имам три дрехи за чайник.

# 42
  • sofia
Янтре, ако сложа по лъжичка на чаша ша умръ!
Пълни ей такова нещо за минимум литър. Цедката е ок. 3 см в диаметър.
Скрит текст:

А минути запарка засичаш ли? А,а? Laughing

# 43
  • Пловдив
Янтре, ако сложа по лъжичка на чаша ша умръ!
Пълни ей такова нещо за минимум литър. Цедката е ок. 3 см в диаметър.
Скрит текст:

А минути запарка засичаш ли? А,а? Laughing
Имам такова нящу, ама то с едно такова на литър става негърска пот. На теория заичам минути запарка, ама тоя форум много ми прецаква нещата и засичанията.

# 44
Сега като сте говорили по сто теми, аз по коя да се изкажа по напред:) Докато дочитах старата тема, исках да казвам някакви неща, ама забравих:)
Заради прогнозата за времето много резрвации отпаднаха, сега ако е преувеличена паниката и не е апокалипсис уикенда, кво правим? Всеки път така става преди уикенда се започва не пътувайте и нам кво си, а при нас нищо не вали. 80 % от гостите са от София, не от Бургас или Варна. Ядосвам се, вчера всичко беше продадено, днес мазало. Днес предварително отпътуваха хора, които са от морето, страх ги е, което е разбираемо.
По цяло лято изкарваме на южното ни Черноморие, заради най- близките ни приятели, които имат бизнес там, плажувме сами пред техния обект, няма блъсканица, спокойно ни е много. Няма много хубави заведения, където да се яде, но аз готвя за всички. Жаки миналото лято ходи на градина, голям кеф:) Тази година пак ще я запиша, за нея е много вълнуващо, защото по принцип не ходи и и е интересно с децата.
Няколко години бяхме на Златни пясъци и на Обзор, но сега Миа плаща, като възрастен и цената става дявол на магаре... Над 250 лева на ден ми обявиха миналото лято, ми не, ще пропусна.
От миналата година обмисляме покупка на морски имот, аз искам, но мъжът ми не е навит да се застопоряваме на едно място. Ще видим на пролет, може да се решим. С нашето стоене с месеци, за няколко години ще се избие инвестицията.

Чай обичам и пия, всякакъв без черен. Кафе обаче обожавам, за мен пиенето му е ритуал. Има дни, в които не пия, когато имам високо кръвно и ми е криво. Едно сутрин си позлолявам и рядко още едно след обяд, обичам го силно, от капсула, такива шварц, марц да ги нямаме.

Общи условия

Активация на акаунт