Искам да кажа ... (103)

• 55 251
  • 812
  •   1
Отговори
# 180
  • В Космоса
Нашето семейство търси предимно дивотията. Като се заровим в нея, няма излизане.

А възможно ли е да няма места, наистина? Уж е дивотия...
Възможно е. Не са толкова много местата.

Хм! Crossing Arms

# 181
На Узана дори лятото трудно намерихме места. А моят мъж две седмици преди събиране, за което знаеше от 6 месеца, уточни датите, та се видях в чудо. Това лято, ако пак се събират, съм се зарекла Балканец от рано и не мърдам от там, пък той да се събира с когото ще Simple Smile

# 182
  • Пловдив
"Балканци" в Габрово го знаем като "хижата на съвета". Ееееех, колко съм стара.............

Лятото и аз мога да приемам гости.

# 183
Аз вътре не съм влизала, но терасата им е с уникална гледка. А то никой от останалите хотели не предлага кой знае какви условия и удобства, така че заради терасата си струва човек да отседне там.

# 184
  • До морето
Аз за Сесили да пиша.

Ние всяка година ходим в Несебър, че имаме приятели там. Мога да ти препоръчам хотел Станкоф в Стария Град. Малко семейно хотелче, не е претенциозно, но хората са много мили. За всичките ни ходения, там най ми е харесало.

За Созопол не мога да помогна, там никога не сме спали.

# 185
  • Пловдив
Аз вътре не съм влизала, но терасата им е с уникална гледка. А то никой от останалите хотели не предлага кой знае какви условия и удобства, така че заради терасата си струва човек да отседне там.
Прима Ес бива, добре готвят и е топло и чисто, иначе обстановката не е кой знае какво. Ние ядем там редовно, всеки ден като караме и за яденето гарантирам, че е добре. Импулс също. Лятото харесвам и Хлебна - но за зимата е отдалечена от пистите.

# 186
"Балканци" в Габрово го знаем като "хижата на съвета". Ееееех, колко съм стара.............

Лятото и аз мога да приемам гости.

Записвам се за гости. Един възрастен и дете  Laughing

# 187
  • дядовата ръкавичка
Не мога да ви насмогна на писането, а  съм и на работа, и на работата не мога да насмогна, разсейвам се тук.

Чай пия много рядко. Най-голямо удоволствие ми доставя сладък горещ чай, зиме в планината, на слънчева дървена пейка.

Диети засега не пазя, чувствам се добре с килограмите, които закрепих след второто раждане, най-много 1-2 плюс/минус варирам.

Хич не се радвам на предстоящия студ, пък, нищо че е зима. В къща сме, без изолация, топлим се с дърва и абсолютна хамалогия. Сигурно ще трябва и нощни дежурства да даваме.

Имам огромна нужда от бягство, за 2-3 дни, съвсем сама някъде ....

# 188
Марипоса, благодаря, сега ще го погледна този хотел. Simple Smile

# 189
  • Euskal Herria
Ако някой все пак рискува да дойде насам, за плаж+планина (и има запалени сърфисти) може да погледне Moana Surf Hostel, Hotel Goizalde - в Сопела, или в близките квартали.
И в самият ни град има какво да се види, но не всеки обича такъв тип почивка.

Пак много сте писали, малко по-късно ще ви чета и ще пиша.

# 190
Янче, прочетох статията от линка, съчувствам на момичетата, които поради здравословни причини са пухкави.
За мен отслабването трябва да е в някакви разумни граници без да става фикс идея и без да се издевателства над тялото.Пред мен има случай при който жена с килограми над 100 започна да повръща с цел отслабване.В момента е булимичка, разбира се тя не го признава, но всички знаем Tired

# 191
Марипоса, благодаря, сега ще го погледна този хотел. Simple Smile

В Созопол бяхме тази есен, за 3 нощувки. Хареса ми градчето, но успя да ми доскучае. Добре, че уцелихме Аполония, та поне 2 концерта изгледахме. Доколкото разбрах плажовете там не са хубави, т.е. опасни са за деца. Препоръчаха ни Златна рибка и Каваци. Каваци е моят, другият не ми хареса, но е убийство да пътуваш, по- скоро да паркираш всеки ден  Naughty С две думи...не бих отишла в силен сезон. Аз съм по- навита на някое от хотелчетата до къмпинг Каваци, доста се строят, доста се виждат от пътя. В Грийн Лайф сме били- става  Peace

И ние чакаме апокалипсиса, а така хубаво пече, дори сме на отворен прозорец  Mr. Green

# 192
Созопол имат хубав плаж, но в морето има често дупки и това го прави един т най-опасните в България. Ние обаче не сме имали проблем.

# 193
  • София
Имам питане за опалянките: бъркате ли наистина отделно белтъци и жълтъци, че на мен това ми е смърт, ако трябва да го правя? Или може едно към гьотере, всичко в миксера  hahaha

# 194
Бърди, по-пухкаво става като разбиеш белтъците, иначе става като гума, освен ако не сложиш сода напимер.

Общи условия

Активация на акаунт