Искам да кажа ... (103)

• 55 226
  • 812
  •   1
Отговори
# 210
Яна, на мен страшно много ми се идва при вас. Не само в Билбао, ами и в баските селца, Сан Себастиан... Дано успея да си организирам едно пътуване.

# 211
  • Пловдив
Аз мисля, че се пише Централна северна България. Ама не съм никак уверена Simple Smile

# 212
  • До морето
И във Варна още нищо няма!

И на мен са ми много приятни разказите на Яна, а и не само нейните, а на всички в чужбина. Аз и друг път съм писала, че ще ми е интересно да разкажете как заминахте, защо, как избрахте мястото, как се оправихте в началото, как се адаптирахте? Бихте ли го направили пак? Бихте ли се върнали тук?
Аз пък мисля, че е централна Северна България  newsm78

# 213
  • ГО
Снимките на Яна и на всички други не ме дразнят.
Напротив, интересно ми е, особено, когато са от места, на които никога няма да ида.
Пускайте снимки на воля!  Hug

# 214
  • Пловдив
Ей ви една снимка на старшия син - https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15741197_1388368 … 3&oe=591AE40B

# 215
# 216
  • Пловдив
Няма. Нещо тази ваканция не снимам изобщо. Или забравям да заредя телефона, или нещо се случва и забравям самия телефон.

# 217
Да ги снимаш другия път, а и да видим дребчо. Как се справя той със ските?

# 218
Някой гледа ли вече Sing, дали е хубав?
Ако е този с пеещите животни /тук го превеждат "Ела, изпей"/ - много ни хареса, на малката /6г/ - също. Записите явно са правени от професионалисти, защото наистина звучат чудесно, а и отделните истории на животните са интересни.
И тук няма и следа от апокалипсис  Laughing Днес дори беше около 7 градуса + слънчице, с есенното яке си направих пазара. То и бездруго комай само то ми става  Crazy
Заради грипната епидемия не мога да отида на преглед, а последно бях преди две седмици. Дано всичко е наред, че чак в понеделник ще е явно.
Камъче, тук имам едни служебни документи с изброени районите на страната и според тях трябва да е "централна Северна България", освен ако и те не са объркани нещо  Rolling Eyes
Така ме депресирате с тез режими, още малко ми остана и трябва и аз да влизам в релси, сега я карам малко през просото, но като родя трябва да оправям кашата  Embarassed

# 219
И средния, и средния, че ми е слабост  Simple Smile

Нали е ясно, че чета тук. Вече споменах, че ми е приятно.
Но ми отнема време да чета, а ако започна и да пиша, ще забравя как се... абекаквототамсиработявработата   bouquet

# 220
  • Euskal Herria
Северна България - в това съм сигурна, че е така. Колебанието ми е за централна или Централна.

Момичета, аз обичам да снимам и се възползвам максимално от умните телефони. А и откакто се прибираме за отпуска с колата, има доста неща за разглеждане. Подбирам и си правя албуми във фейса. Пускала съм и тук. Естествено, най-много са ми снимките от испанско, най-вече Паис Баско.  Grinning

И за идването ни конкретно тук съм казвала - когато за пръв път се спомена вероятност за точно този град, първата реакция - на мъжа ми и моята, беше страх. Признавам си, до тогава единственото, с което съм свързвала Билбао и Паис Баско, бяха ЕТА и баските сепаратисти. И нищо друго. Радвам се, че страховете ни се опровергаха. Дойдох на кратка ваканция при мъжа ми и първоначално си мислех, че е малко градче. Нещо като нашия Асеновград. Обаче... докато тръгнахме за плажа - 30-40 минути с метрото пътувахме. Самото Гран Билбао е малко, но с околните селища става доста голямо. Много уреден, тих, озеленен и цветен град. Тук идеално са съчетани планина+океан. Градският транспорт е добре развит, ходили сме на плаж в селце на 60 км от нас. След Барселона не съм вярвала, че мога така да харесам друг град. Спирам, че направо се олях. Мога още много да пиша, но не знам дали и какво ви интересува.

Янтра скоро показва всичките скиори - тримата сина и нея самата. Само таткото липсваше, но предполагам, че той е бил фотографът.

Аз няма да влизам в режим. Ми така, де, трябва да има поне един за контраст  Joy.

# 221
  • Пловдив
Той е опасна бръмчалка. Кара на рало, качва се с влека и прережда опашката. С последното се боря с всички сили, обаче ако ме няма наблизо той застава, поглежда с тез невинни очи и винаги някоя добра душа се намира да му каже "мини напред, че си малък". Аз правя забележки, зверя се, той ми се смее и дебне да ме няма на опашката. Аз не съм точно до него, пистата е малка, 600 метра , виждам го постоянно какво прави, но не карам с неговата скорост и той се оправя сам.

# 222
Апокалипсис няма. При нас вали дъжд. Simple Smile

Трябва да мина през Еконт да си взема електрическа четка за коса която си поръчах. Simple Smile Ще видя прави ли обем и къдрици. То не че има вече коса на която и обем да правя, ама хайде.

# 223
  • Бургас
И при нас няма апокалипсис. Снега взе да се топи. Заради прогнозите мъжа ми отложи пътуване до Варна, щото щеше да е страшно.
Аз качвам снимки само на децата, щото не ходя никъде. Седя си в Бургас. Чат-пат скачам до Пловдив.

# 224
  • Пловдив
И тук няма апокалипсис, вали дъжд. Според мен ще го обърне на сняг, ма сепак сме януари бе!

Общи условия

Активация на акаунт