Искам да кажа ... (103)

• 55 151
  • 812
  •   1
Отговори
# 225
  • ГО
И при нас няма апокалипсис. Чак ме е яд!  Mr. Green Вали дъжд.  Crossing Arms

За правописа - важното е, че се разбрахме. Притеснявах се да'н съ изложа.

# 226
Янче, разбира се, че здравето е най-важно!И това как човек се чувства в собствената си кожа и дали е в хармония със себе си Hug Никак не ми досаждаш на мен, много ми е приятно даже.

При нас е около 5 градуса, излязохме с малката до Лидл, опаковахме се стабилно, а то времето супер меко и приятно.Даже и парно и топла вода имаме вече  Laughing

# 227
  • До морето
Момичета какво четете в момента, дайте някое заглавие  Praynig Нещо завладяващо ми се чете. Пробвах някакви класики, не ми вървят, зарязах ги на половина.

# 228
  • югозапад, под "Марков камък"
А при нас /югозапада/ вали сняг цял следобед и чак сега спря, но много малко е натрупало, щото се топи не е студено.

# 229
  • ГО
Последно четох "Човек на име Уве".
Малко е странна за четене, ама се свиква.
Сега, срам не срам, комшийката ми даде последната книга на Венета Райкова. На първата страница съм още.  Mr. Green

# 230
  • някъде ... тук ...
Янтре, моят дреб беше същия - докато се огледаш, той се пуснал, завъртял очите и най-отпред някой му помага да хване паничка/котва/нещо подобно Crazy
Опасни са тия малките Simple Smile

# 231
Аз сега чета на Дан Браун, Шестото клеймо.
Обичам жанра, тази не знам как съм я пропуснала  Laughing

При нас започна да вали дъжд. Да видим утре сутрин как ще е.

# 232
  • Бургас
        Да ви предложа ли нещо за четене?
Харесвам книгите на Франсис Мей за Тоскана, всичките-общо са три.Под небето на Тоскана е първата.  Ако сте гледали филма, да ви предупредя,че няма много общо.
 Други любими са поредицата за Прованс на Питър Мейл.  Както разбрахте обичам да чета за пътувания ,нанасяния в други държави. Не знам дали ще ви е интересно и на вас.

# 233
  • Sofia
Ехаааа,че много пишете  Crazy
Искам да се оплача...отказаха да ми върнат парите в един магазин.
Скрит текст:
Предлагат да заменят стоката в рамките на месец, или да ми издадат ваучер, който да ползвам за период до 6 месеца. Да,ама мерих какво ли не,ами не желая да се насилвам и да заменям с нещо,щото те така ми казват.Пенявих се,пенявих...и си излязох.  Crossing ArmsМного се ядосах. Задължителното връщане на пари било само за електронни покупки,за реални- според желанието на търговеца  Shocked.А-ма-ха,сега ще разровя аз закона да видя. Много се запъвам по някой път.
Синковецът го заведох на следобедно гости, което прерастна в преспиване  hahaha.
Студено е и гадно вали сняг,ситно,ситно...Ама къде са тия -17 градуса,не знам,дано и да не ги видим.
Излапах един бретцел и един линцер  Rolling Eyes,ламя. Тежко ми стана.

# 234
И при нас вали дъжд и ако замръзне нощес ще стане песен.
Гена, виж в закона, но мисля, че не са прави. Имах подобна разправия лятото, кандисаха, като ги заплаших с КЗП.

Спиди не вземат палетни товари днес и утре, направо съм в потрес, спрели са си камионите. И ако не се сбъдне апокалиптичната прогноза ще се смея до другия януари, обещавам. Не, че искам да има драма, ама какво очакват да вали през януари, за бога? Теменужки?

Нервна съм много. Имах ужасен ден на работа, в такива моменти ми се иска да не ми се налага да работя...

В момента чета Исабел Алиенде - Кралството на златния дракон. В началото съм, малко е странна, но харесвам авторката, та ще и дам шанс.

# 235
Мисля, че имат право. Могат да предложат замяна, но не са длъжни.
Връщането на парите е само за онлайн покупки.

# 236
  • Sofia
Книгите на Исабел Алиенде много ги уважавах.Отдавна не съм чела нещо нейно  newsm78. Обаче тоя дракон няма нищо общо с другите  Naughty.Не го дочетох аз.
Яд ме е, че само се паля, накрая пак ще ходя да заменя за нещо,че да не ми хартисат парите, ама панаир да става. За това си обичам аз 4-5 магазина, от които да пазарувам дрехи  Peace.

# 237
  • Пазете Гор
По мое мнение този "... дракон" е пълен провал на Алиенде. Всеки се изчерпва някога, де.

С удоволствие бих препоръчал книга, но от опит знам, че това е по-сложно и от това да препоръчаш вино, примерно. Хора различни, вкусове още повече, пък конкретните моменти са всеки се менят.

# 238
Куркума, да ти кажа, и аз имам такива подозрения, ама ще почета още малко преди да я изтрия...

# 239
Хапнах мазен салам с краставица /режимно Naughty/, и 5 минути след това изядох 1 шоколадов дядо коледа, поне беше кух. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт