Искам да кажа ... (103)

• 55 212
  • 812
  •   1
Отговори
# 285

Днес цял ден на работа, утре пак. Ми то по-добре часове да си караме. Но не, трябва да има гърч.
А така се зарадвах на ваканцията...

Що за глупост? И какво правите? Едно време почивахме  newsm78

# 286
в София училищата са затворени, не работят

# 287
в София училищата са затворени, не работят
То и без това, много полза от тях няма #Crazy"Ястребът на седемте морета", чела ли си я,Лилю, щом сега четеш за Монте КрисКо  Joy

# 288
Алвина, карам курса, днес ми беше третото каране Simple Smile
Ая, не знам дали ще стане, ама инструкторът ми има железни нерви... Не се вижда на видеото добре, но си валеше арно, междуселски път, аз не знам кой крак къде ми е... Щях да си стопля гащите по едно време  Mr. Green Ама явно не съм била много зле, защото каза, че утре пак - не както очаквах чак на пролет...

# 289
  • Пловдив
Приядоха ми се кестени, Янтро.

последните кестени които купихме от Лидл са мухлясали, иначе сме редовни вечерно на тави кестени и червено вино

И моите са от Лидъл. Обаче аз си взех от долния кашон, повдигнах и взех от новия, в горния бяха видимо много зле. От 50 парчета има 4-5 кофти. Според мен приемливо.

# 290
  • Ямбол
..."Ястребът на седемте морета", чела ли си я,Лилю, щом сега четеш за Монте КрисКо  Joy
Не съм. Хубава ли е? Ще я потърся в Читанка. Хм. Няма такава книга. Даже и Гугъл не знае нищо.

Днес цял ден на работа, утре пак. Ми то по-добре часове да си караме. Но не, трябва да има гърч.
А така се зарадвах на ваканцията...

Що за глупост? И какво правите? Едно време почивахме  newsm78
Не питай. Много е лошо, когато шефът не ни вижда няколко дни, тогава има време да измисли сто неща за правене.
Днес разглеждахме условията за иновативно училище, ще кандидатстваме, после обсъждахме още новости, които излизат постоянно за образованието. Имаме олимпиади за проверяване и отчитане и още разни процедури по допълване на правилата за санкции и т.н.
И за утре ще има доста работа.

# 291
И " Последният мохикан" е великолепна, потърси и нея. Joy

# 292
Не ме нападайте, търся инфо, въпросът е спешен. В НАП дори искат документ, че се завръща трайно в Б - я, иначе и глобата не искат. Синът им, на кръстниците, каза, че заявленията са ги пуснали по поща, или мейл на 31.12.2012. Хората не са тук повече от 15 г, за какви осигуровки говорят #CrazyБрях, ще видим утре ooooh!
http://www.nap.bg/page?id=350

В НАП искат документ защото едно от условията да си здравно осигурен е лицето да е с постоянно местожителство в България

прекратяването става по 4 начина:
- лично ( получаваш входящ номер)
- с пълномощник ( получаваш входящ номер)
-по пощата с обратна разписка ( услугата не е налична от САЩ, заради американски пощи - не предлагат такъв вид услуга за международни пратки). В такъв случай се води , че не си е плащала осигуровките
- по електронен път с електронен подпис ( за България важат електронни подписи издадени от съответни организации в България - така че и това отпада .

# 293
  • В Космоса
Не ми говорете за кестени, че още ми е пресен кошмара от есента, като направих алергична реакция.  Sad

Спомням си, че в тази тема и друг се беше оплакал, че са изчезнали обувчиците на детето от детската. Изумявам се!

# 294
Браво Алечка  Simple Smile
вали си, аз изгледах видеото

И моите са от Лидъл. Обаче аз си взех от долния кашон, повдигнах и взех от новия, в горния бяха видимо много зле. От 50 парчета има 4-5 кофти. Според мен приемливо.
утре като пазарувам ще местя кашони
че вчера при нас беше обратното съотношение

# 295
  • София
Алечка, браво, момиче! Ти си мойта гордост! Аз на такова време карах за първи път може би 2-3 години след като взех книжка, и то по принуда, и щях да умра от страх!!! Трепереха ми коленете чак! После установих, че в София на лошо време най-лесно се кара, щото всички карат като бабички и кракът им е на спирачката. Няма джигитлък, няма свиркане, няма да те засичат - малко дъжд или сняг и всички са с трийсе Laughing Идеално ми се получава hahaha

Дребчо нещо изживява, свързано с бебето, но още не мога да вдяна какво Rolling Eyes Досега не бях забелязала. Но тази вечер се случи нещо странно. Седнал той в люлеещия се стол, гушнал едно мече, все едно е бебето - приспива го. После чух, че обяснява на мечето, как като се роди бебето, щяло да стане негово /мечето/. По едно време, гледам - сълзички Sad Защо бе, маме, плачеш? Ми не знам, нещо ми стана тъжно. Питах го - дали се притеснява, че бебето ще му иска мечето - не било това. Казах му, че може да подари на бебето които свои играчки иска, но ние ще му купим негови си играчки и не е длъжен да му дава своите. Не било това, ама не знаел какво е, просто изведнъж се натъжил Rolling Eyes Не копах повече, погушках го и му пуснах детско да се разсее. Какво ли го притеснява newsm78 Така да се разплаче отникъде изведнъж...не ми звучи ок Rolling Eyes

# 296
Хораааа, умирам! Носа ми е чешма, не чувам, заглъхнаха ми ушите, изобщо чувствам се отвратително! Нямам обоняние и не усещам вкуса на храната, какво е туй чудо, грип ли? Но температура нямам.
Как ще се осъмва не знам, не мога да спя, когато ми е запушен носа. Чай, люта супа, нищо не помага.
Синопред взех не знам дали действа, но много се надявам. Защо всяка година преди тръгване се разболявам, да си имам късмета!
Али, на теб как ти мина, пи ли АБ или не? Не ми се ще на мен, ще изчакам няколко дни

# 297
  • Телиш/Плевен
Как ще се осъмва не знам, не мога да спя, когато ми е запушен носа. Чай, люта супа, нищо не помага.
Капки за нос „Олинт“ ми помагат много, винаги имам вкъщи и мигновено отпушват носа. Другите симптоми и аз ги имах в началото на месеца, по чудо ми се размина без лекари и лекарства (само капките си слагах и то преди лягане, през деня нямах проблеми), но първите два-три дни си бяха тегави. Бързо да оздравяваш! Hug

# 298
  • В Космоса
И аз онзи ден бях на легло със същите симптоми. Само парацетамол и за смучене таблетки взимам. Сега съм по-добре, но още не ми е минало.

# 299
  • Euskal Herria
Количките за кестени са още по улиците. Изпичат на място и продават.

Прибрах се преди час - минаха и заминаха Рейесите, танцуваха, пяха, хвърляха бонбони... Този път се улучих точно пред тръбата на платформата, от която изстрелваха бонбоните. Направо - дъжд от бонбони ме валя  Joy. И след това - и малки, и големи събираха бонбони от земята. Леко смешно ми стана, очаквах, че децата ще са активни. Но тук това си е в реда на нещата. Ако не се бяха посипали по главата и яката на якето ми, нямаше да имам. Снимах, не знам какво е станало, като прехвърля снимките и клиповете, ще се разбере.

Сега почна мача Атлетик-Барселона. Още от следобед феновете бяха облечени в червено-бели екипи и скандираха "Аупа, Атлетик".

Аз твърдо съм на любовни романи - леки, с щастлив финал. Без значение дали са съвременни, исторически, фентъзи или с крими елементи. Искам нещо за релакс и за приспиване. Като нямам ново четиво, си отварям стари, любими книги.

Жаки, свекър ми редовно се "напушва" - в метален съд или върху ламарина слага няколко кристала захар - да се стопи и прогори. Вдишва дима и хремата му спира. И по-рано бях писала за това. При него има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт