Искам да кажа ... (103)

• 55 227
  • 812
  •   1
Отговори
# 300
  • Пазете Гор
...Дребчо нещо изживява, свързано с бебето, но още не мога да вдяна какво....

Такива сме ние, мъжете, белинда - необясними, чувствителни и раними. Трябва да свикваш - в близките 35 години това ще ти е работата  - да ги утешаваш и гушкаш. А преставяш ли си какво ще е, когато някаква скубла го прилъже детето, и го ожени за себе си?Сериозно - мисля, че просто свиква с мисълта за нов човек в семейството. Ситуацията му е непозната, и това малко го плаши, малко го прави любопитен. Ще мине, ще видиш, като не мисля, че ѝ отделя кой знае колко време.

Съвсем доказано статистически е - в лошо време жертвите от катрастрофи силно намаляват, при все че инцидентите може даже и да се увеличат. Причини бол: скоростите са ниски, ударите  - по-леки, като хлъзгавата настилка също смекчава  сблъсъка, да ви пази Господ. Енергията му разделя така,  щото с част от нея колите отскачат като билярдни топки, вместо всичката да отива за деформация на купета и пасажери. Всяко нещо си има две страни, така и със заснежените пътища.

# 301
  • Ямбол
Белинда, може да са сълзи на умиление, радост, братска обич и да иска да гушка бебето вече. Синът ми беше на седем, когато се роди малката, беше като орел край нея, не даваше никой да я пипа.

Жаки, това е един от вирусите, който върлува. Изкарахме го почти всички. Аз се разминах само с хрема, мъжът, свекърва ми и синът с кашлица. Само синът вдигна температура и имаше усложнения, та само той пи АБ. Останалите - за 3-4 дни минава. Повечето от компанията на НГ също го пипнаха - така започва - силна хрема, болки в гърдите, очите и мускулите. Минава без АБ.
А да, без капки за нос, аз не мога да живея, когато имам хрема. В състояние съм да ги търся по нощните аптеки, но без капки не лягам.

# 302
  • Mediterraneo
Искам да кажа, че първата четворка от 90ДД я избутах без никакви прегрешения и съм много доволна от себе си!  bowuu bowuu

И ние ходихме на кабалгата, изкарахме си чудесно, събрахме 2 торби бонбони, да ги питам за какво са им на моите. Ама пусто, и аз се гъзих да събирам с децата  Laughing

# 303
Янче, в домашни условия как да го направя? Ако е на тиган ще изгори и той?
Лаленце, само АЦЦ капки имам, утре ще взема и Олинт.

Лили, дано и моето е същото и да си мине от само себе си, без усложнения.

# 304
Белинда, мен не ме е страх, защото инструкторът е до мен и веднага ще реагира. Иначе и аз исках да карам с трийсе, ама той все вика давай газ (до 60 Grinning). Много ти е чувствително детенцето  Heart Eyes Може би трябва да го подпиташ от далеч, когато е ангажиран с друго, как си представя живота ви след появата на бебо. Не, че съм капацитет де, нямам деца още...

Жаки, Синопреда сякаш с натрупване действа. Стопли си морска сол и направи нагрявка, може и да си напариш краката пак с морска сол, щом нямаш Т.  Аз пих АБ ама май на празно... Уплаших се от кашлицата, но си покашлях и след като свърши. Иначе бях на осцилококцинум, инфлуцид и цинабсин. А и едни за нос пак - Синулан форте, билкови. Ама и хремава си походих. Абе сигурно 10 дена нямах вкусови рецептори, гъгнах и имах сопол. Но мъжът ми го пресече със същите илачи. Дано не вдигнеш Т, че тогава вече е страшно усещането...

# 305
Акаша, и аз се сетих, че някой се оплакваше. Лили, това ми намирисва на пестене на отпуска вашето  Mr. Green, голяма гадост, явно много му липсвате на шефа  Laughing С тия прогнози и аз се бях настроила за неочаквана ваканция, пътуваме 20 км, но уви....нЕма

# 306
Как ще се осъмва не знам, не мога да спя, когато ми е запушен носа. Чай, люта супа, нищо не помага.
Капки за нос „Олинт“ ми помагат много, винаги имам вкъщи и мигновено отпушват носа. Другите симптоми и аз ги имах в началото на месеца, по чудо ми се размина без лекари и лекарства (само капките си слагах и то преди лягане, през деня нямах проблеми), но първите два-три дни си бяха тегави. Бързо да оздравяваш! Hug
Всички капки за нос са с ксилметазолин хидрохлорид, т е , пунта мара, отпушва синусите за момента, но не решава проблема. Това е по - ефикасно https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … tmKqM9-7Q0ZdhAMAw Иначе хремата си е две седмици, с, и без лекарства.

# 307
  • До морето
Жаки, ние имаме едно зелено тайландско бурканче, сато ни се запуше носа, вдишваме по 2-3 пъти и сме пушка. Брат му на мм преди 2 години бяха в Тайланд, той ни го донесе и 2 години не е мръднало. Ако искаш утре ще ти го снимам, че било в колата, сега питах половинът. Може пък да си купиш от там, да си имаш за другия път  Laughing

# 308
  • Пазете Гор
Моят вирус постъпи изключително подло. Първо направи така, щото из носа ми тече преобилно 4 дена. Изгубих вкус и свяст, дъвчех храната си все едно мукава ръфам, ама нейсе - размина някак. Ще се живее, рекох си, ама не стана. Оказа се, че ме е омаломощил дотолкова, че си завъдих едър и силен като малаче бронхит, който лекарят ми изцери успешно. Всичко мина, де, ама ми утрепа 5-6 дена да се сополивя и тръшкам по креватите. А знайно е, че тоя живот е от краен, за съжаление, брой дни.

# 309
Сандо, тия хапчетата са си обезболяващи, Ибопруфен и то 200 мисля бяха, слаба работа. Също не лекува. Капките - прав си, но друго си е до можеш да дишаш. Не мога без капки и аз. Ксилометазолин ползвам, джипито ги препоръчва пред спрейовете. Винаги имам в мен.

# 310
Марипосче, чакай да видя и аз имам нещо от там, добре че ме сети!
Много благоадря на всички за съветите. Ще взема да си направя инхалация с на Жаки инхалаотора.

# 311
  • Euskal Herria
Жаки, не мисля, че ще изгори тигана. То е както карамелизираш захар, но я оставяш да изгори. Или поне съдове от алпака се почистват.

Тарти, никак не беше лоша тази година Кабалгата тук. Мен повече ме впечатлиха реакциите на околните - как викаха "Здравей, Балтасар!", махаха, пожелаваха им лек път, после викаха "Довиждане". От сърце се веселяха, абсолютно всички. И всеки крал беше със своя свита - имаха си хореография, танцуваха. Добре замислено.

# 312
Жаки, не съм фен на това лекарство, но мои познати бяха много доволни- Изопринозин.  Противовирусен препарат, веднага им светнало  Peace

# 313
  • Пазете Гор
Ксиломе...таковата не лекува, но значително облекчава симптомите. Не бивало да се прекалява и с него, де, но си струва с капка-две човек да може да поспи поне. Хвала на откривателите му.

Забелязал съм, че ако човек има само хрема, и с лечения и без лечения - все толкова дни си го мъчи. Прилагането обаче на разни тактики, церове, чаеве и пропедевтики ангажира ума при по-дейните хора, и така изкарват гадните дни по-леко. Аз си имам цяла програма: през час се занимавам с хапове, спрейове, отвари, тинктури, инхалации, напарвания, мазила, разтривки и напитки. Не знам помагат ли ми, ама поне времето лети неусетно. Все съм зает с някаква процедура. Дорде се озърнеш, между разтривки и нагревки - и тя гадната седмица минала.

# 314
На мен сега ЛЛ ми изписа пак ксилометазолин, но на гел. Ксило гел мах беше. По-добре  защото не се стича в гърлото, а си седи на място.

Общи условия

Активация на акаунт