Искам да кажа ... (103)

• 55 151
  • 812
  •   1
Отговори
# 450
Яна, за рогчетата напиши  Wink

Размазах се днес, прочетох една книга, Най- важният клиент, от тия със списанията някаква, учудващо много ми хареса, държа ме на тръни. При нас вали цял ден, доста силно, трупа, голяма красота- чисто, бяло, зимна приказка. Типично по български всеки си разрива гаража и мята на комшията  Mr. Green

# 451
Във Варна удължиха ваканцията с още един ден.Детето си отживя тази зима, баба му се побърка цял ден край него.

# 452
  • Варна
Времето днес е пълна отврат. Точно както най-много мразя-лед на коловози по улиците, малко сняг да замаскира леда и все още силен вятър, който ти блъска снежец в очите и заслепява.  Twisted Evil
Добре, че имах само едно излизане навън за кратко.

# 453
В Плевен удължиха ваканцията до 11ти.
Днес успях да направя 2 торти Гараш, че ММ и мама имат утре рожден ден. Даже успях да заведа малката за половин час да се попързаля с шейната.
Синът ми се обади преди час че е спукал гума, да ме пита накъде се развиват болтовете  Mr. Green. Преди малко му се обадих, сменил я е, даже и е намерил майстор да му я залепи.

# 454
И при нас са чак в сряда на училище. Хубава ваканция заформиха, 20-тина дни  Mr. Green

# 455
  • София
Фъндъчко, хайде и ние така Praynig

Умирисах блока на кисело зеле Blush Направих си любимата супа със зелев сок и свинско, с много люто, навънка половин метър сняг, нека ми е зле Sunglasses Това бебе няма как да не е огън! Що люто изядох ooooh!

# 456
Белинда, аз със Жаки бях така, ядях люто като дива, детето се роди в годината на дракона, бащата вика сто процента ще е огнедишащ дракон, ...позна:)))

# 457
Рискувах смело с непроверен сайт с твърде примамливи цени...
Чак след това се сетих да го проуча.
Стиснете по един палец да получа поръчката си...че не са малко парите.

# 458
Рискувах смело с непроверен сайт с твърде примамливи цени...
Чак след това се сетих да го проуча.
Стиснете по един палец да получа поръчката си...че не са малко парите.

Стискаме  Praynig
Дреха ли е или техника?

Отдавна искам да сменя пресата на голямата, харесах кератиновата на Ремингтън. Около 180 е на сайта им, в ОЛХ я има за 80, чисто нова, неразпечатвана, директен вносител бил пича. От къде се питам аз? На външен вид ще  е същата, ама кератин дали ще има  newsm78

# 459
  • Варна
Вторачила съм се в гадното време, та щях да пропусна днешния празник, а имаме празнуващи!
Да са живи и здрави всички именици!  Hug

Сесили, дано всичко е наред!

# 460
Синът ми е възмутен от удължаванията на ваканцията в другите области, каза, че ако и в София я удължат, ще си вземе чантата и учебниците и ще отиде да протестира пред кабинета на Фандъкова - "Нали е била учителка, да ми преподава тя, щом не ни пускат на училище!"
Лудо дете, с баща му не сме били такива и двамата Crossing Arms  

Сложна работа с тия именни дни... Все не мога да ги запомня... Днес звъннах на един Боян и един Бойко, които празнували през март; после звъннах на един Божидар, който празнувал на Тодоровден, и накрая на една Бояна, която също празнувала през март (не запомних на коя дата)... Омотах се вече, накрая ще спра да честитя на всички, да се оправят  Crossing Arms
На празнуващите от темичката обаче - Честито! Живи и здрави, усмихнати и успешни!  bouquet

Яде ми се нещо нездравословно, ще си направя яйца с бекон. Не откривам нищо друго нездравословно из къщи. Егати и праведниците, значи... Да няма с какво да съгреши човек...

# 461
  • Пловдив
Аз съм бясна. АПИ имат приложение, сайта им гледам - Шипка и Хаинбоаз са отворени. В село Дунавци излязъл полицай и му казал, че и двата прохода са затворени. Проверявам всякакви източници - отворени са. Що така бе миме, каква е таз дезинформация?!

Чудя се да звъня ли на 112 да ги питам имат ли полицаи в Дунавци и какви са тия.

Мойто говедо, мъжко, съвършено невъзмутимо обърнало към Сопот, да си спи вкъщи ooooh!

# 462
raja, бижу е. Че и за приятелка поръчах.

Аз мога да препоръчам един от фейса, вчера си получих чисто нова електрическа четка на Бейбилис на 1/3 от реалната и цена. Продава всякакви такива неща.

# 463
  • София
Хахаха, Бърдс, твоят син май е единственото дете в държавата, което не иска ваканция Joy От ученолюбие ли е или някоя девойка не може да издържи да не види още два дни Flutter

Сесил, стискам палци!

Янтра, щом така и така е обърнал, за какво да звъниш? Но наистина е странно Rolling Eyes

# 464
Бърдс, то туй е баш здравословното по нашия режим Laughing
Жаки, изпекох тиква и я смесих със заквасена сметана, ръсих и канела отгоре.Нямам идея на грамаж колко беше.Беше много вкусно, но тиквата не беше сладка и ми стоеше като трева.Какво мога да сложа за да е по-добър вкуса?

Общи условия

Активация на акаунт