Искам да кажа ... (103)

• 55 189
  • 812
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
И моят мъж е именик и съм поръчала торта с Олаф Simple Smile, че с Елза много женско.Обаче не съобразих, че идва апокалипсис, а тортите ги правят в Обзор. Сега пратих мъжа ми да пита дали ще я доставят или не. Да си имам дертищата:)

# 556

В числото на гадните храни влизат и някои сладки. Те пък са с някакъв странен вкус. Как ги ядат хората, а ги ядат, защото виждам, че ги купуват.

На мен не са ми гадни, а някак безвкусни и не ме привличат.

Но, аз като си направя по Коледа или АКК/ по популярната рецепта на Джемма/ или като тази година един уж прост сладкиш с ябълки и стафиди, или както вчера- майка ми да ме посрещне с тава казанлъшки курабийки, които ухаят на лимон и ванилия, не мога да устоя, ама никак.Избягвам сладкишите по друго време, но зимата все ще се завъди нещо "забранено" у нас, на което не мога да устоя.

# 557
в нас постоянно има сладкиши - аз правя почти всеки ден  Crazy
и някак съм свикнала, случва се нещо да се изяде без дори да съм го опитала

за пържено и солено и аз умирам, днес ските ги пропускаме, много е студ
та ще правя шницели и всички са доволни

lina_bs,
ако тортата няма да пристигне може да му направиш една бърза най-обикновена домашна торта с крем ванилия и настъргани орехи отгоре  Simple Smile

# 558
Добро утро. Живи и здрави да са имениците!
Лято, дано всичко е минало бързо и само лошия спомен е останал.

# 559
  • Бургас
Оооо, благодаря за идеята. Но няма никакъв шанс да седна да правя торти и други подобни.  Ще пообиколи сладкарниците и ще вземе готова

# 560
  • До морето
Бе вземи някоя готова торта и бучни отгоре един Олаф,не може за нямате   Laughing

# 561
Доброоо утрооо Hug
Честит Иванов ден, майка ми и щерката празнуват днес, здраве и хармония им желая, че и двете са много буйни по темперамент Mr. Green
Лято, надявам се всичко е наред при вас!

Сега да се отчета като режимна.Току що се качих на кантара, специално за да видя резултат някакъв и за 3 дни съм изхвърлиха 1 кг вода, защото няма как да са мазнини.Изумена съм, че при положение, че ям сланина и сметана свалям Shocked Инак съм стриктна тесто, сладкиши, картофи, ориз и хляб никакъв не кусвам, правя си чай от джинджифил по около 1,300 кг и го пия цял ден.Ям режимна храна-салата, сланина, сметана, свински гърди, плод по един ям.
Та така, това от мен.Очаквам до месец да стопя и мерките Sunglasses

# 562
Добро утро!

Честито на всички празнуващи! Да са много здрави!

Лято, надявам се всичко да е наред  Hug

Аз му дръпнах един здрав сън, доволна съм. При нас вали още - слабо, но постоянно. Не съм гледала и слушала новини, сигурно бедстваме. Мисля да се отдам на тежък мързел днес. Само ми свърши тютюна, а в нашия квартал не продават този, който пуша ама... никакъв шанс да се размърдам да си купя  Laughing

# 563
Алечка,
пушенето и без това не е особено полезно  Laughing

# 564
Честито на празнуващите!

Лято, дано не е нещо сериозно  Hug

Не отидох на работа днес. Няма смисъл и аз да мръзна и нищо да не правим. Няма ги камионите, няма доставки, дори от куриерите нищо нямам  Crossing Arms
Обаче днес ще чистя и подреждам къщата...  Май трябваше да отида на работа  Joy

# 565
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави и с гордост да си носят имената!!!
Не обичам студа, ама хич, но пък и този рев за настъпил апокалипсис ме изнервя. Студ, зима. Вчера бяхме с таксита, днес сина отрано трябваше да е на урок. Снощи мъжа ми каза пак да се настроим за таксита. Да, ама кака ви е стисната и не се съгласи, а и не само, не обичам да съм зависима. Навих си телефона да звънка рано и организирах бригада от мен и него и отринахме колата и пътека по която да минем. На връщане купихме още една лопата, течност за размразяване на стъкла. Хората за всичко са помислили, а той ме снабдил с чегъртало една педя, с което си изглеждаше направо безнадеждно положението Crazy. Фръцнах 4-5 пъти по стъклата и всичко падна. Сега колата ми е оборудвана с всичко - имам одеяло, 2 якета, малка лопатка, голяма лопата, течност за размразяване, стъргало, мопче за почистване като на бензиностанциите и ... почти не остана място в нея hahaha Обаче пък чувството за независимост предизвиква усмивка на лицето ми. Горда съм от себе си и няма как да не съм, като по принцип съм мрънкало Blush

# 566
  • Пловдив
Такова, купи и един спрей за размразяване на ключалки. От мен да го знаеш. Може да не ти дотрябва, ама дотрябва ли ти винаги е адски проблем.

# 567
  • Sofia
Лято,кой пострада? Да сте по-добре,вече,пожелавам!  Praynig
Сега се изтъркаляхме ние из под завивките  bowuu. Смятам да прибирам елхата днес, да чистя след паленето на камината...такива ми ти забавни дейности,та никак не бързам  Crossing Arms.Баничка ще опека, ей така за аромат. Довечера ще изгледаме едно кино с ММ и ще го полеем обилно с вино  Crazy. Младежът не желае да излиза, не успявам ни да го примамя, ни да го заплаша. Thinking Утре съм го спазарила да погостува на баба си и дядо си, че не ги е виждал от Коледа. Спряха да се надяват вече 'ората  Embarassed.
Марипоса, хубаво,че се отказахте от пътуване до София  Hug.Снощи щях да ти пиша,че не си заслужава приключението, предвид прогнозите за следващите дни.
Даун, за 3 седмици все ще се наканиш да купиш дворна мебел  Peace.Обувчета за кучета звучи наааааааааайс  Party.Бих купила за моята котка,че лапите й все студени и киха зимъска,но се съмнявам да е съгласна.
Да са честити всички именици днес  bouquet! И моят татко  Heart Eyes.
Коте, страшна си  bowuu.Как си се подготвила. Аз имам една стъргалка с ръкавица....цяло лято се търкаля в багажника, а тия дни не я намирам  hahaha.
Фандъкова до кога ще ни държи в напрежение  Crossing Arms newsm78?!

# 568
  • Пловдив
Имам клипче от Шипка Simple Smile Благоверния снимал. Спрял да пие кафе в заведението точно долу на края на прохода от юг и му казали, че изобщо не е затварян. Обади се да си посипва главата с пепел, била съм права снощи. ХА! АЗ СИ ЗНАМ, ЧЕ СЪМ ПРАВА! Ама друго си е той да го осъзнае, съвсем друго. И изобщо кой знае кой го е спрял, дали е бил полицай и какво е искал. Може и да се е стреснал от моя, че той прилича на мечка, особено ако е вкиснат.

Клипа не излиза, не е публичен.

# 569
  • София
Лято, притеснихме се, пиши как сте Sad

Стиснете по едни палчета. Отивам да ми махат конците и предполагам, че ще има 50 човека пред кабинета. Дано някоя добра душа се смили над бременното мече, че иначе денят там ще ми мине...Купила съм си и маска, остава и такси да успея да намеря...

Общи условия

Активация на акаунт