Искам да кажа ... (103)

• 55 307
  • 812
  •   1
Отговори
# 675
Филтъра на пералнята го чистя ако се усетя, че съм пуснала някоя дреха със стотинки в нея и не ги намеря в барабана. Понякога се събират долу при филтъра. Simple Smile

Правихме торта днес, остана крем и го изсипах в една чаша за сладолед.
Борис за първи път яде домашен крем, досега винаги отказва. Simple Smile Е, той все пак е с яйца и краве масло, не като обикновените кремчета само с мляко.

# 676
  • София
Аз този хал с неподходящите дрехи сега го бера Rolling Eyes Иначе в такова време съм задължително с шушляка и апреските - ела ме уплаши със сняг Twisted Evil Ако съм за работа - дебел вълнен чорапогащник, дебел термо-клин, пак ми дреме. Обаче сега...Вчера като излизах се намъкнах под бременния панталон с дебел вълнен чорапогащник, обаче на пупата ми стиска, та го свалих под корема, пък така не ми топли на кръста...Абе 300 зора, докато се натантуря и пак не бях баш както си обичам аз. Слава Богу, че поне пухенката още ми става и я закопчавам без проблем! Та, оправих се, де, ама не си е работа да си бременна в такъв студ. Като знам преди с момчетата - все летни бебета, мяташ една рокля с презрамки и си тип-топ Laughing

# 677
  • Euskal Herria
Рали, благодаря! Гледах и тези  врати. За момента не ме устройва срока на поръчката.

# 678
Рали, благодаря! Гледах и тези  врати. За момента не ме устройва срока на поръчката.

Карабулев си ги правят тук, но не знам.в момента доколко изпълняват поръчки.

# 679
Заек на обичам, мирише ми на мишка ( не че мишка съм яла, но като дете заешкото беше доста на трапезата ни, та чак не мига да го гледам). След един лов мъжът ми се прибра с 11 заека, раздавах, и му казах въобще да не носи зайци. От миналата година има вето и за свинско и елени.  Mr. Green без това е ясно, че ходят за купона
От Канада съм подготвена с арктическа екипировка. Но това не ми попречи онзи ден да се облека пролетно. А темо бельото и подобни да стоят на топло в къщи.
Днес съм обещала на домашните любимци да им правя мекици, половината тесто снощи се преобразува в пърленки...
Такова хубаво слънце е пекнало, с огромните прозорци и работещо парно си е направо прелест. Само да не поглеждам навън. Всичко ми е умряло - екзотични разтения, авокафовото дърво....

# 680
И аз току що прочетох, оу, йееееее newsm44

И аз, и аз  newsm44
У дома в момента има три броя ученика, които правят така  newsm44

У дома двама ученика и една майка правят същото упражнение!

# 681
Къде е филтъра на пералнята? Че аз каквато съм муня..и за него не знам. А на прахосмукачката на кое викатв филтър? Моята е с едно външно тяло, в което се събират прахоляците, ама торбата например не си давам зор много да я чистя. Голяма съм патица.
Днес съм супер жена..гладих, глазирах ребра и сега ги пека със зеленчуци отделно печени за гарнитура, сега мяткам една крем супа от тиквички и праз, ще измия банята, къпейки се и не мърдам от дивана. Един приятел мина да пием кафе, та не съм пълен асоциал. Подготвям се психически за офиса утре, че както съм раздразнена...не ми се ходи много.

# 682
Кога арктическият студ ще си оди у Арктика, а? Щото ми измръзна, всичко дето може! Аз съм баш от тоя неподготвените, на планина не ходя и нямам даже едни дебели ботуши, тип апрески. Няма къде и кога да ги нося и затова не съм си и купила. Въпреки че се облякох с няколо ката дрехи, караката ми умряха от студ, хем с платформа, а не тънка подметка бяха ботушите. Едва смогва парното в хотела, бузят го до дупка, в стаите е жега, но общите части, особено близо до входната врата е студено.
Гости дойдоха от Шуменско, там било ужас над 100 тира задминали, лед, студ. С джип са и не са имали серизони проблеми, но не можело да се каже същото за хора с леки коли, имало спаряли отстрани по банкетите. Дано всички, които пътуват да стигнат здрави!
Мъжът ми утре трябва да е в София и ще се прибира по тъмно има да го мисля...
Гостите капама поискаха и въпреки, че на Коледа правих сега пак заредих гърнето. Аз все още съм отпаднала и хич не ми се излиза, но няма как. Мъжът ми снощи посреща сам други гости и днес категорично отказва да не го придружа. А как искам да си лежа на топличко.

# 683

Даун, на моите перални има в долния десен ъгъл едно правоъгълно капаче. Като го отвориш има едно нещо дето се развива, вади се и се почиства. Събира влакна, косми и стотинки  Mr. Green Пералнята трябва да е източена. Щото и на пълна съм го отваряла и става наводнение  Mr. Green

Захирче, ето за пералните.
За прахосмукачката не знам как да го обясня, има там едно дунапренено нещо, дето се сменя. То в пликчетата с торбичките има нови филтри, ама аз като не знам за какво са ... Не знам дали всички прахосмукачки имат филтър....

# 684
Eй, че хубав ден беше днес!
Преди обед излизахме с децата пред блока. Времето беше разкошно: меко и валеше сняг. Каката беше в добро настроение и чак ми позираше. Имам мн сполучливи кадри с нея. Беше ме малко страх да не намокря тялото на апарата, но съм доволна от сесията.
после малките злобюлчета спаха, малката фурия се събуди мн рано, направих една пилешка супа и сега ще ходим до 1 магазин за формички за мъфини. В общи линии един ленив ден. Обичам, когато съпругът ми си е вкъщи.

# 685
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз да се похваля с чудесен ден: малките си тръгнаха преди малко, почи цял ден прекрахме заедно, голяма веселба беше.
Като дойдоха сутринта и ММ се обажда на сина ни да паркира пред училището, че другаде няма място, а малкият казал на баща си: как пред училището! Ама ти много-много не го слушай баща си, той все се шегува.  Joy А после, следобеда, писахме думички (той сега учи буквите) и писахме първо името на мама и после - на тате. Аз казвам: лесно е, и двамата имат имена с по пет букви. А той казва: да, защото са гаджета. Аз се позамислям и казвам: ами сигурно си прав, ето, и ние с дядото ти сме с по 6 букви, сигурно щото и ние сме гаджета. А той каза: Какви гаджета! Вие сте женени! Забравили ли сте?!
Не можеш да скучаеш с тях въобще, много са забавни.

Искам да кажа на Мари - страхотна е "бялата" пица, много ти благодаря, че я сподели с нас. Направих я заради децата и не сложих гъби и бекон, само сметановата подложка с риган и отгоре топено сирене и кашкавал - много беше хубава, първо тя се изяде, после класическата червена - с домати, шунка и т.н.

Филтрите на климатиците най-лесно се почистват, като ги напръскаш с Мельо (Meglio) във ваната или в по-голяма мивка, оставиш ги 5-6 мин. и после с четка на течаща хладка вода се почистват за нула време. Трябва да се почистват най-малко веднъж в месеца - и заради по-добрия въздух в помещението, и за по-добрата работа наклиматиците.
Пералните не всички имат филтър. Сегашната ми (Аристон хотпойнт) няма.

# 686
  • Телиш/Плевен
Аз казвам: лесно е, и двамата имат имена с по пет букви. А той казва: да, защото са гаджета. Аз се позамислям и казвам: ами сигурно си прав, ето, и ние с дядото ти сме с по 6 букви, сигурно щото и ние сме гаджета. А той каза: Какви гаджета! Вие сте женени! Забравили ли сте?!
Не можеш да скучаеш с тях въобще, много са забавни.
Heart Eyes Grinning
Логиката е страхотна! Joy
Впрочем аз преди време открих, че моето име и фамилия по брой букви съвпадат напълно с тези на ММ. Но не знаех обяснението за това. Вече знам. Mr. Green

# 687
  • Варна
Ох, броих досега букви!  Joy
Водя моя мъж с 25 на 17.
Ама моето първо име е с 10 букви, а неговото-с 4.

# 688
  • В Космоса
Ние хем ходим по планини зимъска и пак ми окапаха костите. Днес бяхме на много интересен детски рожден ден  в една био-хлебарница, децата месиха хляб във всякакви форми. Моята госпожица направи цвете. Хапнахме си го с кеф. После имахме намерение да пускаме отвън децата да поиграят и въпреки, че всички присъстващи бяха хора на природата и добре екипирани, решихме, че не е съвсем добра идея.

# 689
  • Пловдив
А ние се довлякохме от Габрово в Пловдив, като минахме през Сопот. Значи... дрехи и багаж за 5 човека за две седмици, ски за 4ри човека, обувки, каски, ръкавици, грейки, якета, котка в клетка, плюс котешка тоалетна, чинии, храна, торбата с пясъка за тоалетна, една чанта с лаптоп, една с таблети, псп и прочие, две големи чанти с храна и плод-зеленчук, печка-духалка един брой, и взех и чаршафите и хавлиите от Габрово за пране. И това-онова друго. Как се натъпкахме в колата - не знам.

Общи условия

Активация на акаунт