Искам да кажа ... (103)

• 55 290
  • 812
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Жаклин hahaha и моят баща е така - картофи с хляб, ориз с хляб, че даже и спагети с хляб. На спагетите му казах: Край, повече не издържам, ще ги ядеш без хляб! и свикна. Но той на нас не ни дудне, сам си го яде. Само дето често като има ориз и картофи не слагам хляб на масата по навик и той жално ме поглежда: Може ли хляб за мене? Естествено, нося му.

# 151
  • ГО
Добро утро!
Добри деца имам. Спахме до 9 часа. Кафе, закуска...сядам да ви видя вече.

Захванали сте любимата ми тема - килата. Хляб, тестено, картофи много обичам и ми личи.
Сладко не ме блазни, не прекалявам, ама питка, тутманиче.....
Имам много слаба воля, много за сваляне, ама...

Баклавата ми, да си я похваля, стана супер!
Всички вкъщи много я харесаха, ама аз повече от 1 парче не мога да изям. Мноого ми е сладко това, ама ми беше мерак да се пробвам, мога ли, не мога ли да правя. Е, мога!

# 152
Ха ха, баща ми и той поиска хляб със спагетите в първия италиански ресторант, но всъщност в Италия сервират паста с хляб.

Жаки, не мога да им свикна на тайландското ядене, заради кореандера  Sick. Не мога да го понасям, а навсякъде го ръгат.

Да се допиша Simple Smile. В темата за снега и бедственото положение пише, че свършил хлябът и брашното в магазините. Добре че сме на НВД  Mr. Green.

# 153
Даун, то да  е само той, ами лимоновата трева, ами джинджъра:) Първия път ядох само домати и хляб всичко ми миришеше на сапун:) Сега свикнах и бухам Том Ям в несвяст, само ги моля без захар и без глутамат, глутамат слагат по една мерителна лъжица на купа супа! Страшно е:) Аз си имам три места на които ям и още като ме видят викат - Мис уидаут шугър:))

# 154
Даун, то да  е само той, ами лимоновата трева, ами джинджъра:) Първия път ядох само домати и хляб всичко ми миришеше на сапун:) Сега свикнах и бухам Том Ям в несвяст, само ги моля без захар и без глутамат, глутамат слагат по една мерителна лъжица на купа супа! Страшно е:) Аз си имам три места на които ям и още като ме видят викат - Мис уидаут шугър:))

Жаки, лимонова трева и джинджър и къри и всичко обичам, но кореандера ме побърква. Само като мина през щанда с подправките и ми става лошо. Но за глутамата си права. И тук го ръгат на всичко азиатците. Да им се чуди човек на акъла на австралийците, какво ли не са забранили, а тази гнус я допускат Sad.

# 155
  • София
Хахаха, на Жаки майка й и мойта майка, ако ги запознаем, как има да ни одумваааат Joy В нас беше същото - на 17 съм напуснала дома й и се оправям сама, обаче нееее - като дойде да гледа някое от децата, чак шкафовете ми преподреждаше, щото не били функционално подредени Joy Карали сме се, дразнеше ме, обаче сега като е вързана да гледа татко и няма да може ми помогне грам, има да чакам някой да ми преподреди шкафовете, ама няма Sad

Оффф, как съм се объркала, че днес е петък. Щях да водя детето на зъболекар, а то утре, добре, че зъболекарката се обади да помоли да преместим часа, та се усетих ooooh!

# 156
Предимно си нося бъркани яйца с масло в една кутия, днес имаше изостанали кюфтета от вечерята, нарязах си домат със зехтин  да имам и салата и това ще е. Но предимно яйца под всякаква форма си нося, че вечер често забравям да си приготвя нещо за през деня, а сутрин това е най-бързото и лесно нещо, което мога да направя - с масло, сланина и тн. Малко до гуша са ми дошли, ама пък хич не е зле човек да олаби дънките.

# 157
Реших къде ми се ходи на море, Созопол или Несебър.
Сега чакам предложения, ако някой е ходил там и може да препоръча хотел, или къща за гости.

Искам да кажа, че ми е много трудно с това НВД. Все ми се ядат картофи, ориз, хляб и др. подобни. А не е като да не обичам месо, яйца, но без този пусти хляб хич не се справям. Не измислих с какво да го заменя, то всичко все забранено.

# 158
Четох ви снощи от телефона (от телефон отказвам да пиша) и се смях на Гена дето като стъпи на кантара и не диша. Аз имах периоди, в които си гълтах корема като се кача на кантара  ooooh! Голяма съм кифла по отношение на килограмите, даже няма да пиша на колко кг се смятам за дебела. Като че ли напоследък имам напредък в това отношение, преди няколко месеца за първи път установих, че всъщност не изглеждам зле на дебелите си кг.

А това за ставането от седнало положение, аз го знам с кръстосани крака. Трябва да успееш да станеш плавно, без засилка.

И аз много обичам хляб, но като че ли е повече въпрос на навик. Покрай бившия ми мъж свикнах да ям без хляб и се оказа, че не е такава драма. Той много се учудваше като седнехме да обядвахме/вечеряме и го питах иска ли хляб. Отговорът беше Е нали ядохме сутринта.   

Иначе е много по-лесно от организационна гледна точка да купиш един хляб и да импровизираш някаква топли сандвичи за вечеря, отколкото да мислиш (и приготвяш) нещо, дето става без хляб.

Тая сутрин за пореден път се ядосах на колоездач на пътя. Не разбирам защо карат по шосето и блокират цяло платно, при положение, че има лента за велосипеди. 

# 159
Добро утро, девойки bouquet
Аз съвсем сериозно съм на новия режим, още не мога да свикна, че трябва да ям мазно, на режимите на които съм била винаги са се избягвали мазнотиите, на грамажи се е теглило и още психиката ми не може да се настрои.Ама чета темите, де, рецептите.Само как ще готвя на моите в къщи, не знам.За да са нахранени децата въртя 5 манджи на кръст, ако едното яде едно, другото не го яде Rolling Eyes Та съм уцелила- мусака, бял ориз на фурна, спагети с доматен сос, супа топчета, пилешка супа Rolling Eyes Синковеца е месар, та за него няма проблем, обаче дребната е супер капризна Rolling Eyes Баща и пък е фен на постното, въобщеее ooooh!.Ще го измисля някак.

Жаки, свалих си тая програмка по-горе, която написа, но ми излязоха като предложения няколко.И да питам да не забравя, вино позволяваш ли си? Обичам вечер да си пийваме с мъжа ми по чашка вино.Румяна Илиева позволяваше по чаша бяло вино, сега пия червено, де.Инак кантара показва минус, но и при рязкото намаляване на храна и калории няма как да е другояче.Повече ме интересуват сантиметрите, около 2 сантиметра да сваля ще съм супер хепи.Аз нямам здравословен проблем, поне не знам да имам, но съм с нисък хемоглобин.При предния режим ми падна под 100, наложи се да пия таблетки, сега е около 120, което за мен е супер.Дълго стана, ама не ми идва отвътре да пиша в темата за режима, там жените имат здравословни проблеми, обсъждат книги, статии, неудобно ми е да питам относно моите проблемни 2 см Rolling Eyes

# 160
  • Sofia
Флорче,  Hug,успокоих се, че не съм само аз  Whistling.Имам напредък и аз с кг, да не ги следя толкова зорко и да се вкисвам.Окомерът ми е важен,не кантарът  Peace. Както казва племенничката ми (която за 2 години свали 22 кг и е страшна мацка  Heart Eyes)-лельо,ти си женена и стара, какво има да се тревожиш  Shocked hahaha.Та,така.Спрях да се тревожа. Истината е,че се чувствам много по-добре,ако не преяждам.Чак такива ограничения като споменаваните не съм спазвала-или не ям сладко и тестяно, или ям всичко  Peace.
Апокалиптичният студ, чини ми се,че ще се отложи  newsm78. Смятам да поизляза следобяд. Не ме се търкаля само дОма. Отменили са и курсовете по англ., така че младежът  доволно ще лежпери цял ден.
Изчерпаха ми се идеите за вечеря  newsm78.

# 161
  • София
Ми право е детето Laughing И аз едно време така си мислех, като слушах една приятелка на мама как се обяснява, че е вечеряла само половин кило кайсии, защото трябвало да отслабне - викам си, таз пък за кого се гласи на тия години Rolling Eyes А тя жената тогава да е била в трийсетте Joy Аз на не повече от 12-13 Laughing

# 162
Лесни сте вие, женени и стари, ама аз съм само стара  Thinking

Истината е, че не обичам да преяждам и да ми е тежко. За първи път в момента на тия кг не се чувствам издута и не ми е некомфортно, явно по по-качествен начин си качих 2-те кила тоя път. Обаче хора, дебелея на гръб, като облека стегнатия сутиен за спорт и виждам как ме прецвъква  ooooh!, грозна работа. 

# 163
Женена и стара! Що за наглост от днешната младеж, моля ви се  Laughing Може да съм женена и стара, но късата черна пола с цепка от студентските години и високите токчета още ми стоят страхотно Twisted Evil
Кантар нямам у дома, имам дрехи, по които се меря, а също и огледало, а на кантар стъпвам, когато отида да си взема някоя пратка от куриерската служба.

# 164
  • ГО
Аз съм тип "ябълка". Нямам дебели крака и задник, ама от корема нагоре... ooooh!
Това ми е най-кофти структурата и аз съм с такава.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт