Искам да кажа ... (103)

• 55 189
  • 812
  •   1
Отговори
# 390
с мас стават много хубави сладките

# 391
raja_nikol, аз кифлички с мас правя, невероятни стават. Simple Smile
Тази година не съм, защото няма мас. Тази която продават по магазините за нищо не става, пробвах миналата година.

# 392
  • София
Честито на всички, които празнуват днес Hug

И благодаря на всички, които взеха присърце нашия проблем и изказаха мнение. Особено интересно ми беше това с рисунките и това за синдрома на средното дете. Ей, това да си родител, не е лесна работа. Трето ще имам и все така се чувствам, като в небрано лозе - все има какво да учиш и си новак hahaha

За бабата с ботушките...не знам какво да кажа. Възрастните хора понякога си имат личностни изменения Whistling

Навън е снежна приказка Heart Eyes След малко отиваме с дребчо на зъболекар, мисля да го опаковам със ски екипа и на връщане да го овъргалям едно хууубавичко Grinning

Най-любимите на децата ми курабийки се правят с мас. Поне от месец ме врънкат, аз все забравям да купя Embarassed

# 393
Ще се радвам, ако споделите изпитани рецепти, момичета  Heart Eyes

Сесили, прати моля те и твоята за кифличките  Heart Eyes

От години не съм правила, защото не смея с купена мас, изглежда странно...меко казано. Сега ми дадоха 1 буркан домашна, да не я заносам

# 394
  • В Космоса
Светкавица, яснооо! Щото се погледнахме невярващо с мъжа ми... И ние се замислихме и за Беклемето, но понеже не сме ходили на Узана... Той вика "Представяш ли си да няма места, това е невъзможно!"

# 395
  • Телиш/Плевен
Честит имен ден на белла и на всички, които празнуват! Hug

Мариат, честита годишнина! Heart Eyes 22 години наистина са си „ехааа“. Отсърди му се на човека, постарал се е много да те зарадва. И аз чакам снимка на пръстена. Heart Eyes

Рая, в готварската книга ги има тези кифлички на Сесили, но не знам дали не става дума за други. Тези иначе са с масло по рецепта. Не се сещам дали някой е дал рецепта за сладки с мас, но ще потърся. Hug

# 396
Лаленце, винаги си насреща  Heart Eyes, дали са тия наистина  newsm78 Ще видим. Ох, това ледено хоро, гледам по ТВ и чак ме втриса. Евала на тия мъже!

# 397
четох из готварската книга
много е хубава  Simple Smile
набелязах си някои неща, които не съм правила
диетичните да пропуснат  Wink
Скрит текст:
днес ще правя нещо много шоколадово за студа, не съм го измислила още.....
от Лидл взех бадеми смлени и се чудя дали може да пробвам да направя бадемова Агнеса за утре Thinking

# 398
Лаленце, винаги си насреща  Heart Eyes, дали са тия наистина  newsm78

Ето по тази рецепта ги правя тези с мас.

http://www.mycookingbookblog.com/domashnite-kiflichki-na-rumi/

# 399
  • Euskal Herria
С мас правя сладки - рецепта от свекърва ми, които издържат и по месец. С мас правя и рогчета със сирене. И двете са любими у нас, особено рогчетата - съгласни са всяка седмица да има за закуска.

# 400
Захи, Отнесени от вихъра е една от най най най-любимите ми книги. Има вече сигурно над 25 години откакто съм я прочела за първи път и толкова пъти след това съм я препрочела, че знам наизуст първите страници. Мога да кажа, че всеки път като я чета я откривам наново в зависимост от възрастта на която съм когато я чета. продължението си го купих и го прочетох веднага след като излезе, но не ми хареса. Просто книгата е така написана, че никой не може да я продължи според мен дори и самата авторка. Едно лирично отклонение.
При нас вали не много, но вече заледи пътищата а аз не съм си сменила гумите на колата и сега не мога да я ползвам.
Синдрома на средното дете и при нас го има, моята голяма дъщеря е просто невъзможна понякога. Все още не съм успяла да си овладея избухливостта като е наоколо. Което никак не е добре за нашите отношения.

# 401
  • ГО
Аз излизах, ходих на маникюр. Излизах, ама с такси, не посмях да отида с колата, че ми е проблем паркирането, а не знаех дали ще има къде. Коли и хора нямаше, беше спокойно.

"Отнесени от вихъра" не съм я чела. Бях решила да чета класики, изтеглих си "Лолита", ама не можах да я дочета. Не ми се понрави, не можах да се отърва от чувството за педофилия, пък било то завоалирано, като нимфетки.  Stop

# 402
Мерси, Сесил  Heart Eyes Яна, след твоите снимки  Crazy, напиши ги моля те, ако ги няма в книгата  Praynig Хубав дълъг уикенд се очертава- гостите поканени, домашните отдааавна написани, именици странно нямаме  newsm78 Всичките почти са декември

# 403
Току-що прочетох, че за Благоевград, Пловдив и София област са удължили ваканцията до 11-ти.

# 404
И аз имам 1 буркан свинска мас, но мисля масленки да направя, ще търся рецепта.
Ние нямахме ток от 5 сутринта до обяд - съответно и отопление, лежах завита до обяд, сега дойдох на работа.

Общи условия

Активация на акаунт