Искам да кажа ... (103)

• 55 176
  • 812
  •   1
Отговори
# 375

Сега мислим за Беклемето, за там има ли някой отзиви?

Били сме във Виа Траяна- хубав е хотела, топъл, храната беше много добра, имахме закуска и вечеря. Тогава работеше само една писта, аз не карам, но другите се справиха, за пръв път им беше, наехме учител, доволна съм. Точно на пистата е Сима, но голяма лудница изглежда там, всичкия народ се изсипва. Има и други писти май, но тогава имаше вятър и не работеха.

Честито на имениците!

# 376
  • София
Съни, нали  Grinning? Не зная какво да мисля, но съм сигурна, че детето вече ще си оставя обувките с притеснение в шкафчето.
Жаки, ще се опитам да го придумам, но като се замисля, той ако беше съвестен щеше и да си ги мие хубаво .

# 377
  • Mediterraneo
Честито на имениците, да си носят името с гордост!
Мариат, честита годишнина! И ние сме толкова време заедно с ММ  ooooh!

# 378
  • Euskal Herria
Честито на всички, които днес празнуват! Имениците със здраве да си носят имената.

Чета от сутринта новините - за пътищата, за снеговалежа... Имам леки притеснения, близък ще пътува. Дано са чисти пътищата и да няма отменени полети.
Почивен ден е при нас, затова сме го ударили на мързел.

# 379
  • Пловдив
Това със зъбния камък - има хора, които не образуват. На мен никога не ми е чистен и няма нужда. Не знам защо е така, питах, нямат обяснение зъболекарите.

# 380
  • София
Ооо, Захир, много обичам Отнесени от вихъра  Heart Eyes И книгата, и филма ... много Simple Smile Да напишеш толкова огромен любовен роман без хепи енд е направо уникално, в онези времена предполагам, още повече.

# 381
и на мен Отнесени от вихъра ми е любим
също Птиците умират сами

# 382
Това със зъбния камък - има хора, които не образуват. На мен никога не ми е чистен и няма нужда. Не знам защо е така, питах, нямат обяснение зъболекарите.

Заради киселиността на слюнката е нещо.

# 383
И аз имам губещ обучвки, а също суичъри, якета и дънки. Тази година се отчете със загубени кубинки в началото на зимата. Ядосах се много, защото съвсем нарочно ги е оставил при изгубените вещи, понеже го мързяло да се преобуе след физическото. И после ги нямаше, където е смятал, че ще си ги намери. Лично прерових няколко кашона, пълни с обувки, маратонки и футболни обувки.
Рекох си, че дете, което си губи обувките, явно има твърде много обувки и не му купих нови. Ще си ходи цяла зима с едни туристически обувки, които мрази, защото намира за грозни, но това е положението, който не си пази вещите, остава без тях. И няма да му ги заменям с нови, защото така няма да се научи да пази. Писна ми, да беше първи клас, да си кажа, че е нормално да си губи нещата, ама той е вече седми, би трябвало да е по-отговорен. И картите за ГТ си губи, и бележниците, и личните карти...

# 384
  • София
Янтра, аз до преди три години никога не бях чистила зъбен камък и почти нямах. Почистих го от суета и от тогава се налага поне един път в годината да го чистя. Не зная дали има зависимост между почистването и образуването му.
"Отнесени от вихъра" е една от любимите ми книги. "Птиците умират сами" наскоро я препрочетох за трети път  Grinning
Янечек, моят син е същата блейка, много често търсиме якето, шапката, ръкавиците...пети клас е. Малката обаче е в градината, тя е много съвестна към вещите си.

# 385
Момичета, благодаря ви, че не сте ме забравили!  Hug

Ще се излиза днес  Flutter и ще се черпи, разбира се!

# 386
  • дядовата ръкавичка
Да са честити имениците днес!
Честита да е Божана с това прекрасно име!

Почти час ринах сняг тази сутрин. Какъв фитнес, какъв бокс .... Сега ще се обадя и на сина да поспортува с количката с дърва  Wink.
Много е красиво, но не посмях да изляза с колата, твърде ниска е. Ще чакам да поутъпчат с джиповете, че в наше село такова чудо като снегорин нема.

Щерката ронеше безпричинно сълзички като беше на 10-11 г., хем не чакахме ново бебе.  Питах я "Защо?", не знаела. На хормонални промени го отдавах.

# 387
Вещи не си спомням да съм си губила, обувки пък при преобуване за физическо - никога.
Но в 6ти клас си изгубих картата за ГТ и от срам, не казах в къщи. Плащах си с парите, които ми даваха за закуска и цял месец карах на солети и някакви подобни, че да ми стигат парите.

# 388
Моят бившия мъж така се сърдеше, дори не знаех за какво.Нацупи се и край света му е крив.Много трудно го издържах, защото аз обичам да поговорим и да изясним проблема без пуберски изпълнения и цупни два дни.Сега нямаме такъв проблем, настоящият ми мъж е много разбран и цупене и детски сръдни няма.Ми така лесно се живее.
И моя син е голям заплес, в 9 клас главата ще си изгуби някъде.Какво ли не е губил и все нещо търси Rolling Eyes

# 389
Голям кеф да гледаш зимата през прозореца  Mr. Green
Имам един буркан свинска мас, ще ми се да направя някакви бисквитки с нея, да се пооцапаме, който не е правил по Коледа, сега  Wink

Отивам да разгледам готварската книга  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт