Искам да кажа ... (103)

• 55 217
  • 812
  •   1
Отговори
# 360
Сняг продължава да вали при нас, улиците са средна хубост почистени или поне сутринта в 7-30ч. беше така.
Колата я оставих пред блока, че вечерта като се прибера гаранция няма къде да спра.

# 361
Аз съм подкарала книгите на Клайв Каслър, той има много, така че дълго ще чета. И няколко филма съм си изтеглила, чакат ме вкъщи на лаптопа.
И аз ги бях подхванала, но в едната за кратко действието се развиваше в България, а в думите на автора се долавяше една ирония и оставя у читателя много нелицеприятно впечатление за тези, които не са чували за страната ни. Личи си, че е голям патриот, защото постоянно възхвалява Америка, с вечния стремеж на суперсилата за всенароден мир и просперитет, но, видиш ли, злите сили Русия и Китай постоянно осуетяват добрите намерения.
Прекалено много американска пропаганда, а думите му за България бяха капката, която преля чашата и го зарязах. Peace

# 362
  • Пловдив
Хахаха, Лято, права си. Сещам се. Аз много се забавлявам на всички филми и книги в които добрите американци ще спасят света Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 363
JACKLIN*,
бързо оздравяване
не зная четеш ли фантастика, сетихме се покрай снега за една трилогия, има я в читанка
https://chitanka.info/search?q=%D1%85%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0 … D0%BD%D0%B8%D1%8F

Вали явно сняг, дано да натрупа по пистите и да задържи за по-дълъг сезон.
дано-дано  Grinning

mariat,
честита годишнина!
отсърди му се де, виж с пръстен те е зарадвал, начи го е мислил  Simple Smile

средни деца, 2-ри деца, единствени деца - все синдроми като отвори човек да чете из нета  Wink
внимание и вглеждане в децата, стига човек да има време, че то като го завъртят 100 неща и понякога не чува и не вижда сигналите на децата

# 364
  • ГО
При нас средното дете е момиче, другите 2 са момчета. Не съм усетила нещо да я тревожи. Напротив. Като желано и чакано момиче, най-обгрижвана и галена ми е тя. Баткото е откровен егоист. Много умен и кадърен, но...само той да е. Най-малкият... той е малък още. Ама той, пък, ми е някак свиден, глезен, абе...сложно е с децата. Всяко е уникално, всяко е най-мило и обично.  Heart Eyes

# 365
  • Пловдив
,
внимание и вглеждане в децата, стига човек да има време, че то като го завъртят 100 неща и понякога не чува и не вижда сигналите на децата
Аз съм на мнение, че от време на време е добре да не се улавят всички сигнали. Щото светът не е толкова грижовен към децата ни и е добре да позагрубеят. Мся има сигнали и сигнали, ама е добре детето да изпитва умерен душевен дискомфорт.

При мен старшия брат е много отговорен и грижовен, спокоен, ведър, разбира от дума, тактичен, готов да отстъпи. А малкото е егоист и манипулатор, опитва се да юрка братята си, но е много чаровен и някак му се прощава, аз съм най-строга към него, даже самите братя осъзнават, че правят нещо вместо него и пак го правят.

# 366
като цяло да  Simple Smile
умерен душевен дискомфорт - мноооого добре казано Laughing
"повече пот в учението, по-малко кръв в боя" казано съвсем грубо

# 367
  • Sofia
Много сняг,ей  ooooh!. Как мразя сняг и студ  Confused.
ММ пак е разровил  по електронните магазини да търси снегорин за двора  Whistling.От кога го навивам, ама все не намираме подходящ за нашия случай и по тоя повод се ослушва и не е излязал да снегорине лично .Гледам,че и съседите  не са се размърдали Whistling. Имах мерак да доведа децата  да играят у нас към 11 ч.,ама няма шанс. И на спорт ми се ходи...мрън. Не ми се седи зарита цял ден дОма  Crossing Arms.
Честит Йордановден!
Честита годишнина на МарияТ! bouquet Да покаже пръстена и да разкаже  Hug що се сърди на човекЯ!
Имащите по едно дете ще се окажем най-малко  Rolling Eyes.

Последна редакция: пт, 06 яну 2017, 10:42 от GeNa

# 368
Мареее, честита годишнина, и аз викам да му се отсърдиш на човека, постарал се, пръстен купил.Изненадай го довечера с нещо приятно Grinning
Я, колко мами с три дечица имало в темата!

# 369
Мари, честита годишнина и вземи се отсърди на човека, много ми е гадно ако някой ми се цупи.
Аз викам, карам се на момента, но не се сърдя, нямам нерви за дълги конфликти:)

# 370
Ненавиждам някой да ми се цупи, а моят мъж е точно такъв.
Няма да каже на момента какъв е проблемът, а ще стои и ще ми прави физиономии 3-4дни.
Ами не мога да търпя, накрая тегля една и го подминавам в къщи.
Но това не начинът за решаване на проблеми, конфликти и др. Крайно неприятно е и създава едно постоянно напрежение, когато продължи дълго.

Честито на имениците, ако има такива в темата. Живи и здрави да са!

# 371
В София си има доволно сняг, но поне основните булеварди са разчистени. Моя мъжчо сутринта рина сняг пред блока и заключи, че то било много готино, за тонус!  Grinning

Една снимка от снощи на Витошка ви показвам, щракнах вечерта:
Скрит текст:

Аз бях писала тук, че сега прочетох Отнесени от вихъра и още мисля за тази книга, която дълги години отбягвах, вярвайки че е поредната блудкава любовна история. А книгата изключително интересно обхваща периода на Гражданската война в Щатите, харесаха ми образите, начина, по който е написана. Финала остана малко отворен, не съм чела продължението "Скарлет", тъй као е от друга авторка, но наистина много хубава книга е "Отнесени от вихъра" поне за мен.

Иначе имам доста книги, които ме чакат да ги прочета. Само време да има.

Честито на именниците, да сте здрави всички! И на Мария Simple Smile 22 години ...за мен са уау!! Напоследък осъзнавам колко трудно е да живееш с някого, да се разбирате, да правиш компромиси. Намирането на половинка не е въобще лесно, затова се възхищавам на хора, които съумяват да запазят връзката си. Още много щастливи години ви пожелавам от сърце!!!

# 372
  • София
mariat, честита годишнина, да сте здрави и да се обичате още дълги години!
Бела, честит имен ден, здрава, щастлива и много обичана да бъдеш!
Жаки, кажи моля те жабуренето с кокосово масло, след почистване на зъбен камък ли трябва да започне или има шанс да помогне и при наличен такъв. Синът ми (11 год.) има малко зъбен камък, но се съмнявам, че ще изтърпи да му го почистят. Зъболекарят каза, че се е образувал от неправилно миене на зъби, сега го дебна как си мие зъбите, но той често се скатава и ги измива за една минута  Crossing Arms
Сега ми се обадиха от детската градина. Майка на дечица от друга група донесла ботушките с обяснението, че вчера бабата взела децата и за "всеки случай'  Shocked взела и ботушките на дъщеря ми (много сняг имало все пак), нищо, че внучетата й били обути. По принцип всяка група си има отделен шкаф за обувки, нямам идея тази баба защо е ровила в шкафа на нашата група... Thinking

# 373
Бъни, никога не съм чистила зъбен камък, но мисля, че жабурене то ще премахне наличен такъв, ако не е много. Едната ми приятелка каза, че е чувствала някакви грапавини от вътрешната страна долните зъби, които след няколо месеца жабурене, вече ги няма. Не знам обаче дали дете ще иска да го прави, трябва постоянство.

# 374
Бъни, обяснението е безумно. По-скоро предполагам, че бабата има проблеми и затова ги е взела, а майката няма какво да каже, сигурно и на нея не ѝ е приятно.

Общи условия

Активация на акаунт