Пазарувате ли в obuvki.bg?

• 180 250
  • 909
  •   1
Отговори
# 840
В Спиди работят доста идиоти... (а концентрацията от такива е в нашия офис откакто махнаха най-свестният човек, работещ там). Как не можете да купите кашон?! Може да купите пет кашона и в един от тях да сложите обувките, които ще връщате, а другите 4 да си ги носите вкъщи или да правите с тях каквото решите. Какво отношение има това към връщането за сметка на получателя... Боже, колко тъп народ иска някой да му плаща, без да вложи грам мисъл. Понякога чак не ми се вярва!

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 17:16 от Анонимен

# 841
Помолих служителката , аз ще си го заплатя , но ми беше отказано, нямало как да си купя кашон.
И аз се учудих, но няма как да споря…

В Спиди работят доста идиоти... (а концентрацията от такива е в нашия офис, откакто махнаха най-свестният човек, работещ там). Как не можете да купите кашон?! Може да купите пет кашона и в един от тях да сложите обувките, които ще връщате, а другите 4 да си ги носите вкъщи или да правите с тях каквото решите. Какво отношение има това към връщането за сметка на получателя... Боже, колко тъп народ иска някой да му плаща, без да влоши грам мисъл. Понякога чак не ми се вярва!

# 842
Ами най-вероятно не би трябвало да има проблем. Аз така връщах едни боти, но за всеки случай ги сложих с тяхната кутия  в една моя стара кутия от ботуши. Тази,  с която пристигнаха, я хвърлих, понеже беше огромна. Та тази старата я бях облепила с тиксо и служителката в Спиди чак се стресна, защото помисли, че е оригиналната.Joy Успокоих я, че тя е вътре.

# 843
Скоро връщах една пратка на Обувки, но преди това им звънях за друго, та между другото ги попитах дали държат кутиите с обувки да са в допълнителен кашон. Предпочетоха да са, за да не се измачкат оригиналните кутии. Тъй като бях изхвърлила техния, който обикновено паза до пробата, поставих кутиите в друг кашон - няма проблем опаковъчният кашон да не е техният.
Дано твоите пристигнат с ненаранена опаковка.

# 844
  • Тра-ла-ла
Един път си купих кашон от Спиди за лични нужди....майко мила колко им отне да ми го продадат. В колко менюта влизаха, кликаха....По-сложно отколкото да изпратиш пратка....Та нищо чудно на жената в офиса да не й се е занимавало.

# 845
За съвет: питайте в кварталното магазинче да ви заемат един празен кашон. Всеки ден магазините изхвърлят десетки празни кашони.

# 846
Някой има ли впечатления от BALDACCINI ботуши? Дали са удобни техните обувки?

# 847
  • У дома !
Аз от обувки бг съм много доволна. Някой питаше за моделите на Ева Лонгория. Имам два чифта сникърси, едните са много удобни и красиви, другите са твърди и умалени малко, а са един и същ номер. Зависи явно от модела. Гледайте и отвътре и отвън да са естествена кожа. Тези, които не са ми удобни, отвътре стелката е изкуствена и миришат на химия , но това го бях пропуснала в описанието и след няколко обувания го разбрах и беше късно да ги връщам.

# 848
Някой има ли впечатления от BALDACCINI ботуши? Дали са удобни техните обувки?
Аз съм много доволна от обувките и ботушите на тази марка.

# 849
  • гр. Пловдив
Здравейте, включвам се и аз в тази тема. На щерката зимните ѝ обувки са ѝ малки вече и има нужда от нови. Проблемът е, че повечето магазини в Пловдив са затворени или се изисква з. сертификат, който аз и баща ѝ нямаме. Поръчвала съм ѝ онлайн, но не са ѝ ставали. Или са били големи, или малки. Да рискувам ли и да ѝ поръчам онлайн?

# 850
Здравейте, включвам се и аз в тази тема. На щерката зимните ѝ обувки са ѝ малки вече и има нужда от нови. Проблемът е, че повечето магазини в Пловдив са затворени или се изисква з. сертификат, който аз и баща ѝ нямаме. Поръчвала съм ѝ онлайн, но не са ѝ ставали. Или са били големи, или малки. Да рискувам ли и да ѝ поръчам онлайн?
Аз на моите момчета купувам онлайн. Гледам не само номер, но и за колко сантиметра крак. Погледнах в ютуб как коректно да примеря крачета и няма грешка при пазаруване.

# 851
За мен поръчвам каквото нося и съм сигурна в номерацията.

Мъжа ми вижда обувка и решава, че трябва да му я поръчам  точно такъв цвят. Наскоро докато нацелим номер връщах два пъти.
Плащам с карта, идва обувката, внимателно разглеждане и мерене, ако е малка не се пробва да напъва.
Най-късно до два дни описвам причина за връщане, обратно в кашона както е получена стоката викам куриер за връщане. До седмица връщат парите по карта.
Докато тече връщане поръчвам следваща обувка и така.

Преди десет дни поръчах три дамски чанти, с идеята да върна две. Харесах си една, другите обратно. Върнаха ми вече парите.

# 852
  • На земята
Аз съм доволна от обслужването. Купувала съм обувки за детето, чанти, обувки за мен. Имах проблем с едни сникърси на Big star, след 1 седмица се разцепи едната подметка. Върнах ги с описание в оригиналната опаковка, след седмица ми върнаха парите. С друг продукт не съм имала проблем.

# 853
И аз върнах вчера едни обувки. Като гледам таблицата с размерите и си поръчам по нея, винаги ми идват много големи обувки. Има и доста обувки на полски фирми - колкото пъти съм поръчвала от тях, не съм била доволна. Много са твърди и неудобни. Последните също затова ги върнах - с около сантиметър по-големи и с твърди подметки - сигурно пребиване ме чакаше с тях.

# 854
Винаги поръчвам номера, който нося и не съм имала проблем до сега. Не помня на кои обувки гледах по таблица трябваше да поръчам 41, нося и поръчах 38 паснаха ми както всички останали.

Общи условия

Активация на акаунт