Пазарувате ли в obuvki.bg?

• 180 301
  • 909
  •   1
Отговори
# 825
  • Точно където трябва
Винаги, когато сложа нещо в кошницата, малко след това получавам мейл за отстъпка 5% за да довърша поръчката.

# 826
Трябва да се възползвам. Аз обикновено си ги слагам в Любими. Толкова обичам обувки, че бих си купила всичките, ако имах какво да ги правя.

# 827
абе и аз така съм получавала, но от снощи досега не ми изпращат този път хахаха

# 828
Здравейте,
Има ли код за отстъпка За обувки.бг 😊
Харесала съм няколко неща:)

# 829
Някакви отзиви за обувките на Ева Лонгория? Твърда/мека подметка, здравина, изработка? Харесала съм ботуши, но до сега не съм поръчвала нищо на марката.

# 830
  • Варна
Някакви отзиви за обувките на Ева Лонгория? Твърда/мека подметка, здравина, изработка? Харесала съм ботуши, но до сега не съм поръчвала нищо на марката.
Брутално корави подметки, за моя крак.

# 831
  • Стара Загора
Обувките на Eva са много красиви, но не за човешки крак. Супер твърди и неудобни.

# 832
Миналата година много се ядосвах, че беше свършил моя номер от един модел сникърси на Ева Лонгория и все заглеждах за нови модели. Поне да не се ядосвам.

# 833
  • Варна
Ау, грешка.
Аз писах за Ева Минге, не за Ева Лонгория

# 834
Здравейте, Знам че модиво и обувки бг, са едно.
Днес отсавих пратка за връщане, но без да бъде прибрана в кашон(само в плика от Спиди).
Имали ли сте проблем.
Благодаря.

# 835
Аз си пазя кашоните, даже много внимателно отварям, че винаги имам едно наум, че може да се наложи да ги върна. Предполагам, че няма да имаш проблем, едва ли им трябват за нещо тия кашони, те са за твое улеснение, както и разпечатката за връщане.

# 836
Ако кутията е оригинална, мисля, че трябва да са в нея.

# 837
"Необходимо е върнатите продукти да са в оригиналните им опаковки, както и с приложените към тях етикети и аксесоари. Продуктите не трябва да имат следи от употреба или да са с нарушен търговски вид"- това е описано в техния сайт. Аз го разбирам, че трябва да са с кутията. Винаги съм ги връщала с нея и по този начин не съм имала проблем.

# 838
Аз, доколкото схващам, обувките са си в кутията, но кутията не е в кашон, а в плик от Спиди. Спиди са небрежни при транспорта и това е единствената причина да мисля, че може да смачкат кутията, в която са обувките. Затова, за запазване на търговския вид на опаковката е добре да се изпрати в кашон, но иначе не е задължително. Просто, ако получат кутията на обувките твърде смачкана, може да имат претенции.

# 839
Да в кутията от обувките са си със всички торбички и хартийки вътре, но не са в допълнителен кашон.
Исках да закупя , но от Спиди ми казаха, че няма как да купя кашон допълнително(връщането е за сметка на продавача и в цената не е включен кашон).
Аз, доколкото схващам, обувките са си в кутията, но кутията не е в кашон, а в плик от Спиди. Спиди са небрежни при транспорта и това е единствената причина да мисля, че може да смачкат кутията, в която са обувките. Затова, за запазване на търговския вид на опаковката е добре да се изпрати в кашон, но иначе не е задължително. Просто, ако получат кутията на обувките твърде смачкана, може да имат претенции.

Общи условия

Активация на акаунт