Започване на работа и малко дете

• 12 133
  • 108
  •   1
Отговори
# 105
Защото по закон, трябва да предупреди, че в апартамента има записващи устройства. Затова. Не е длъжна да казва къде са, но е длъжна да предупреди, че ги има.

Тогава нека предупреди още на интервюто гледачката, че може да бъде записвана.

# 106
Защото по закон, трябва да предупреди, че в апартамента има записващи устройства. Затова. Не е длъжна да казва къде са, но е длъжна да предупреди, че ги има.

Тогава нека предупреди още на интервюто гледачката, че може да бъде записвана.
Така по може , но да снима без предупреждение .. не ми се струва добра идея.

# 107
Ако разбере, то тогава и да прави нещо нередно, ще търси други начини. Аз няма да използвам записите по никакъв начин, стига да не прави нещо нередно. Не съм много сигурна дали има някакъв закон, според който трябва да я предупредя.

# 108
Има. Конституцията.
А вече в допълнителни нормативни актове се урежда охранителната дейност. Но дори и в банка като влизаш, на входа има предупреждение, че се охранява със записващи устройства. Още преди години задължиха всички места, на които охранителните камери записват, да имат такива предупредителни табели.
Не можеш да я снимаш, без да я предупредиш. Но, както казах и преди, задължението ти е да и кажеш, че има камери. Не си длъжна да и казваш къде са, нито какъв е режима на запис.

Общи условия

Активация на акаунт