Шопинг консултации, тема 3

• 122 826
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Вчера чистих едни шкафове със стари дрехи, точно такива и щерката ми каза, че съм ходила облечена като АББА. Няма да ги облека, но пък и сърце не ми даде да ги хвърля.

# 631
Аз даже от един месец ходя с такъв панталон, не е точно чарлстон, защото отгоре се разширява крачола, а не от коляното. От Зара си го купих, имаха доста модели. Във всички масови марки ги имат тези панталони и то още от миналата година, но сякаш в България доста трудно навлиза. Иначе в инстаграм всичките модни блогърки са само с такива, с дънки тип "черво" изобщо няма вече, но тук само такива се носят все още. Много рядко някой е с друго. Впрочем те от години имат модели и на дънки и друг панталони с широки крачоли, може би никога не са отминавали от мода, но в момента се връщат като масова мода. Интересно дали тук ще дойде накрая.

# 632
Тук е така. Сестра ми във Франция носи широки панталони от 3 години поне. Мен оня ден приятелки ми се смяха, че съм била от праисторията заради карго панталон. Дънки които се разширяват от горе къде мига да намеря?

# 633
В ХМ скоро ми се мярнаха.

# 634
Точно пък карго панталоните излизат на мода тази пролет.
В Зара редовно има такива дънки, обичайно сини. Зимата имаха бели и керемидено оранжеви. В магазините са по- малко модели, повече онлайн.

# 635
  • Sofia
Какво включва 2-годишната гаранция на Decathlon? Малко ми е странно, честно казано.
Ако си купя анцуг и той на първата година се скъса или протрие, това означава ли, че мога да го върна и да получа парите си обратно?
Изобщо не ми звучи логично, но... Rolling Eyes

# 636
Точно това значи.

# 637
  • Sofia
Това е много странно, в такъв случай. Crazy

Нямам спортна дреха, която (при интензивно носене) да издържи повече от 2 г. Всичко късам.

# 638
Аз говоря от личен опит, не от първо лице, но на мои близки и то нееднократно. Политиката им е да връщат парите, без много, много да задълбават.

# 639
  • Пловдив
Аз говоря от личен опит, не от първо лице, но на мои близки и то нееднократно. Политиката им е да връщат парите, без много, много да задълбават.
Вече не е точно така...на касата предупреждават, че гаранцията е Само за фабрични дефекти.

# 640
Възможно е моята информация е от миналата година.

# 641
Аз даже от един месец ходя с такъв панталон, не е точно чарлстон, защото отгоре се разширява крачола, а не от коляното. От Зара си го купих, имаха доста модели. Във всички масови марки ги имат тези панталони и то още от миналата година, но сякаш в България доста трудно навлиза. Иначе в инстаграм всичките модни блогърки са само с такива, с дънки тип "черво" изобщо няма вече, но тук само такива се носят все още. Много рядко някой е с друго. Впрочем те от години имат модели и на дънки и друг панталони с широки крачоли, може би никога не са отминавали от мода, но в момента се връщат като масова мода. Интересно дали тук ще дойде накрая.
Аз също съм с наблюдения, че модата от чужбина идва забавено в България, панталоните тип чарлстон и широки долу бяха на мода преди 13 14 години, после ги смениха тесните вталени дъни.  Вече има доста пуснати модели широки тип чарлстон панталони както дънкови така и официални, явно в Бг ще се завърнат по-бавно, та за това питам да ме насочите към магазини, в които продават  готини модели.

# 642
  • На брега на реката
Bershka, Zara, Next, H&M. Поне всичко изброено съм го виждала в тези магазини. А и ги има и в България. Сега, дали предлагат същите модели като в чужбинските си магазини, няма как да съм сигурна Simple Smile

# 643
Здравейте.

Може ли да ми кажете магазини в София, в които мога да намеря качествени памучни тениски от плътен памук, зашити с разтеглив конец, които не се завъртат, може да са с принтове? Да не са от масовите магазини в моловете, тях ги следя...
Купувала съм от ХМ - след час два носене се намачкват много и изглеждат като стари и износени...
От Терранова съм доволна, както и от Форевър 21, но са ми по-младежки и спортни.

Търся нещо подобно на тези, но не ми се дават 100-200 лв за памучна тениска:

Благодаря предварително!

# 644
Най -хубавите памучни тениски, които съм намирала, са в Peak and Cloppenberg. Само като го пипна и ми е удоволствие колко стегнато е изтъкано.

Общи условия

Активация на акаунт