Шопинг консултации, тема 3

• 121 880
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Имам по-различен проблем :
брат ми не си беше идвал в БГ от много години. Това лято дойде и накратко казано : донесе ми много дрехи - чисто нови с етикетите - които са ми малки. Рокли, панталони, летни сакА. Сега искам да ги дам в някакъв магазин накуп, за да се продават. Не мога и нямам време да се занимавам със сайтове - снимки, описания на размери и разстояния в сантиметри от някъде до някъде по дрехите. Има ли такива магазини и къде са - ако някой може да ми помогне ?

# 691
  • Sofia
Само да вметна, че доколкото знам, тези магазини изплащат изключително малка комисионна на собствениците. Ако ги продадеш сама, най-вероятно ще изкараш много повече.

# 692
Здравейте ! Някой има ли си на идея къде мога да намеря тези маратонки ?
Скрит текст:

# 693
Това не е ли Nike  air max 270🤔?

# 694
# 695
Сигурни ли сте ? Гледах до сега, сякаш подметката не е същата, отзад особено, а и такъв модел не откривам..

# 696
Виж тогава да не би да е този модела

# 697
Благодаря !! Hug

# 698
Да попитам и в тази тема. В "модни консултации" ми показаха модел в Манго, но искам да видя и други, ако мога да намеря. Бежови дамски бермуди търся, почти до коляното, малко над него. Да не са къси.

# 699
  • София
брат ми не си беше идвал в БГ от много години. Това лято дойде и накратко казано : донесе ми много дрехи - чисто нови с етикетите - които са ми малки. Рокли, панталони, летни сакА. Сега искам да ги дам в някакъв магазин накуп, за да се продават. Не мога и нямам време да се занимавам със сайтове - снимки, описания на размери и разстояния в сантиметри от някъде до някъде по дрехите. Има ли такива магазини и къде са - ако някой може да ми помогне ?
Не може ли да пуснеш десетина снимки тук ?

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 14:14 от mihaela(n)koko

# 700
  • Sofia
Неможе ли да пуснеш десетина снимки тук ?

Не, "неможе". Joy

# 701
  • София
Въпроса ми беше към авторката на въпроса !!!

# 702
знам само една позната прати така дрехи в ремикс
Скрит текст:

# 703
  • Sofia
Въпроса ми беше към авторката на въпроса !!!

Всъщност, отговорът ми беше съвсем сериозен, изключая ироничната забележка за правописа.
Във форума не е позволено развиването на търговска дейност. Толкоз.

# 704
  • София
Благодаря за коментарите ! Зная за правилата на форума относно търговията. Проверих и в сайта ремикс - нямам касови бележки, защото са подарък. Имат само етикети и не става. Май накрая ще се спретна в по-хладно време, ще си платя таксата за един-два дни на пазар и ще ги извадя там. Все ще взема пари над таксата, защото са хубави и интересни. Много ме е яд - ама като съм се ошопарила, никой не ми е крив  Cry

Общи условия

Активация на акаунт