Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 230
За трета поредна година най-големият безплатен семеен форум събира в София 30+ вдъхновяващи лектори, 70+ водещи организации и 20+ работилници за деца и родители.

На форума ще има две зали за лекции, в които ще разговаряме за най-важните за бъдещите родители теми - бременност и раждане, първи грижи, отношенията между партньорите, както и за нещата, които вълнуват настоящите родители - здраве, възпитание и образование на децата, но и грижата за самите нас, как по време на майчинство да си докарваме допълнителни доходи и как да управляваме семейния бюджет, и още много нови и интересни теми. 

Събрали сме и много награди от партньорите на събитието, така че всички родители и деца да прекарат един незабравим ден, в който не само да научат много нови неща и да се запознаят с други родители, но и да се забавляват семейно.

Програмата, участващите организации и подробности за детските кътове, разгледайте на сайта на събитието: www.parentacademy.bg

Входът е свободен. Очакваме В София Евент Център, Парадайз център всички, които искат да се научат как да бъдат по-добри родители и да отгледат по-добри деца.

Регистрирай се безплатно тук.

# 1
 • София
 • Мнения: 17 569
Възможно ли е събитието да бъде посетено само от родителите, без да трябва да идват и децата?

# 2
 • Мнения: 230
Разбира се, ще ви очакваме Simple Smile

# 3
 • София
 • Мнения: 17 569
Благодаря за отговора Simple Smile

# 4
 • Мнения: 230
Академия за родители” кани на 18 февруари всички, които искат да се научат как да бъдат по-добри родители и да отгледат по-добри деца.

В залата за лекции за бременни, ще чуете експертно мнение по темите, които най-много вълнуват бъдещите родители - ще дискутираме естественото раждане, това как да започнем кърменето, ваксините, как да влезем във форма след раждането, за това как учат и мислят децата и още много важни неща.

В залата за родители лекциите са по теми за ранно детско развитие и детска психика, ревността в семейството, антибиотична резистентност, избор на спорт според характера на детето и дори как да говорим с педиатъра. Цялата програма можете да видите на сайта на събитието: www.parentacademy.bg

На място в съботния ден ще можете да се запознаете с повече от 70 организации, представители на бизнеса и неправителствения сектор, със социални каузи на други родители, да получите съвет от лекторите и специалистите в къта за консултации и да се запознаете с други родители.

Освен всички подаръци, които ви очакват на “Академия за родители”, ще можете заедно с децата да пробвате различни развиващи игри - най-малките гости на форума ще могат да влязат в ролята на приключенци-откриватели и да се забавляват с нашите приятели от Radio Family, Хлебни къщи, Забавна математика и Jumpido, София Играе, Геоборд и Jagadamba; ще правят научни експерименти с Глобално знание, ще строят с Детска архитектурна работилница, ще създават смях със Смешната лечебница на д-р Куку и д-р Пипи, ще могат да доведат “болните” си играчки в “Болница за плюшени мечета”, ще правят роботи с Mindhub, и ще играят с Малкото Таласъмче.  Има и още много много вълнуващи неща.
Специално за татковци и деца, салон Nouhau организира работилница, в която заедно ще се учат да правят прически.

18 февруари, събота - София Евент Център, Парадайз Център. Събитието е безплатно, но изисква регистрация: www.parentacademy.bg

# 5
 • Мнения: 230
Академия за родители” - психолози, педагози, лекари, родители и вдъхновители - всички са заедно на 18 февруари в София

Както винаги, на форума ще чуете експертни мнения по вълнуващи теми, от избрани специалисти, ще се запознаете с интересни организации и партньори, а за най-малките гости ще има десетки цветни и забавни работилнички.

Пълната програмата можете да намерите тук.

В залата за бременни ще говорим за стволови клетки, родителството като израстване за родители и деца, ваксините, как да използваме майчинството за да стартираме успешен бизнес, как учат и мислят децата, финансова грамотност и какво всъщност значи да бъдеш успешен родител.
Тази година са включени и блиц-сесии, които са чисто практически: най-важното за обезболяването по време на раждане, първи грижи за бебето, как да приспиваме бебето, да започнем с кърменето, важна ли е хидратацията, дентална хигиена на бебето, как да избираме играчки и как да влезем във форма след раждането.

В залата за родители ще говорим за развитие на детската психика, децата и емоциите, защо е важно ние като родители да сме щастливи, ревността между децата, гените и грижата за най-малките, технологиите и семейството, как да научим детето да бъде самостоятелно, избор на спорт според характера, как да помогнем на децата да развият самодисциплина.
Блиц-сесиите включват теми за антибиотиците и децата, първа помощ при задавяне, посещенията при педиатъра и как да бъдем активни граждани и родители.

За удобство на родителите, на форума ще има гардероб, паркинг за колички, зона за кърмене, място за преповиване, безплатна вода, станция за зареждане на електронни устройства, кътове за консултации и много подаръци. На форума ще има и безплатна грижа за деца и бебета - можете за час да поверите грижата за най-малките на GoodKnight, а най-малките, в количка, можете да оставите безплатно в къта за поспиване, организиран от Baby Papilon.18 февруари, 09:00 - 18:00 часа
София Евент Център, 3ти етаж, Парадайз Център, бул. Черни Връх 100

Събитието е безплатно, на се допускат семейства само с регистрация.

# 6
 • София
 • Мнения: 7 462
Здравейте, ще бъде ли пусната скоро анкета за това дали сме били удовлетворени от лекциите?
Къде мога да дам отзив за някой от лекторите и информацията, която е предоставил?

# 7
 • Мнения: 230
Здравейте, ще бъде ли пусната скоро анкета за това дали сме били удовлетворени от лекциите?
Къде мога да дам отзив за някой от лекторите и информацията, която е предоставил?
Здравейте, благодарим за въпроса - формата за обратна връзка е пусната. Ако не сте я получила, моля да ни пишете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт