Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 569
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Гледах реклама на Икеа - ако купиш легло и матрак ти дават ваучер 15% от стойността на покупката. Като гледам в сайта, това включва и детската серия. Само се чудя дали икейските матраци са добри  Rolling Eyes

# 616
Здравейте, дами! Simple Smile
Споделям затруднението на другите регистрирани в четенето на новопоявилите се мнения и коментари. Това ме радва- научавам все повече и важни неща. Дори появата на специфичните оплаквания ме успокоява, че те са обвързани не толкова с проблем, колкото с физиологията на бременната жена. Въпреки тях, като бременни, ние сме  благословени да носим нов живот. След това да го възпитаме и да му дадем крила, за да лети и твори своята съдба!
Интересно ми е всички ли сме вече само вкъщи в очакване на голямото събитие? Има ли още работещи бременни?

# 617
Аз също живея в Пловдив ама най-вероятно ще се пусна събота и неделя до София и ако си организирате среща може да се промъкна  Joy Joy Joy Joy
Аз съм много разсеяна и постоянно забравям - ходя с тефтерчета и записвам Grinning

# 618
Аз още съм от работещите, но моята работа не е свързана с фиксирано работно време и не съм по цял ден в офис. Така или иначе аз почти няма да спирам да работя, но живи и здрави всичко да е наред, то планове от сега няма как да правя. Онзи ден точно с един клиент си говорихме, че следващото му идване до България май ще е през април и ми стана толкова странно, че аз тогава ще съм точно пред раждане и някак си не мога да осъзная още колко много ще се промени живота ми съвсем скоро.

# 619
  • София
Аз съм от мързеуващите вкъщи Simple Smile Говорете ми за срещи, много искам да се видим и да се запозная на живо с вас!

# 620
Аз съм от мързеуващите вкъщи Simple Smile Говорете ми за срещи, много искам да се видим и да се запозная на живо с вас!
И аз като теб Grinning и за мързела и за срещите, пък и гледах, че с теб и един термин имаме!

# 621
Нана, ни тефтерчета ни бележки при мен помага. Пиша-бриша, лепя си стикита и пак се все нещо съм изпуснала. Хич не си вярвам вече, проверявам по няколко пъти Simple Smile
Мис, доста хора съм чувала, че си взимат матраци от Икеа, но за бебешки не знам.

# 622
Аз ще работя до към 20 февруари.

# 623
Аз също съм от мързелуващите вкъщи. Ходя на някоя и друга организирана лекция. И съм готова за кафе след това. Ако има желаещи за приказки на по кафе и също посещаващи лекции да ми пишеееее. Малко е кофти времето, но аз така или иначе излизам и за мен няма проблем.

# 624
Момичета, обмислям 3та ФМ за собствено спокойствие (без да ми е препоръчвано от лекар). Можете ли да ми дадете актуално инфо за цени за 3та ФМ при тези при които вие ще ходите или вече сте ходили.....Марков, Чавеева, или други от които сте доволни Praynig

# 625
  • София
doctor_la аз ходя в центъра на йога ей това е студиото http://www.yogadiwali.com/nachalo/1/, аз ходя в студиото на Денкоглу, вторник и четвъртък от 17,45. Малко е неприятно с паркирането, но свикнах. Но понеже живея и работя близо до Козяк ще пробвам и студиото на бела. Аз принципно трудно си харесвам инструктори (не всички ми допадат Embarassed)

Хайде да направим една среща в неделя, по обяд, Щастливеца.

Иначе и аз бях днес на ЖК и се оказа, че бебчо нещо изостава (според мен де, не според докторката). До преди 2 седмици вървеше с 1 седмица напред, а сега е на термин, най-вече се притесних, че за 2 седмици е наддал колкото трябва за една ... Хилав върви младежа - 1160 за 29 седмица, а ние сме едри. И както мислех да не ходя на ФМ ( и на мен Марков ми каза, че няма нужда), така утре ще ходя по спешност. Отделно лекарката ми каза, че трябва да раждам секцио заради ниска плацента, не е превия и ми трябва и друго мнение.

Бебешки дрехи пера на 60 градуса, а даже едни завивки от баткото ги пуснах на 90, нищо не ми стана. Но аз и нашите чаршафи, кърпи от време на време ги пускам на 90. В тази връзка някой знае ли къде се продава дезинфектант за бебешки неща, нещо не мога да намеря.

Аз също работя, ще работя до края на март (ако не родя преди това), но мисля да се позиционирам от вкъщи скоро време като се обучи новата колежка

Последна редакция: ср, 18 яну 2017, 23:13 от vesi21

# 626
  • София
Гнойна ангина не съм имала от дете,дано да ги стопирам нещата.... знаете ли някой бабешки лек мамита?

Компрес с извара! Действа безотказно!!!

Живот и здраве, за неделя съм ок. Давайте бързо да се преброим, че в неделя по обяд в Щастливеца е пълно и ще ни трябва резервация Peace

Момичета, имам си мъж Heart Eyes

# 627
Здравейте, отдавна не съм писала тук, освен фейсбук, та първо докато прочета всичко 😊
На преглед сме във вторник, още работя и се изнервям,че всеки ме пита до кога... ами до когато се чувствам добре.
Покупки: сгъваема кошара от айко, тази седмица е промо, имаме и дървена; комплект на Мустела; стерилизатор, поръчах бебефон, комплект шишета на авент + едно стъкло на нук; количка Пег Перего; перилен препарат - сано максима
Дадоха ми доста дрешки и чакам ръчна помпа авент, а ако стане трудно ще взимам електрическа, но нека видим как тръгнат нещата..
Понеже съм набелязала сега комплект за изписване, завивки, одеало текстилни неща... имам въпрос за обиколника:
Комплектът за легло е на кика бу и го има с и без обиколник. Кошарата е с три плътни стени. Четох статия как в Америка искат да ги забранят заради риск от задушаване, но пък много бебета знам си удрят главата. Мнения за обиколника и ако да- как да го закрепя при 3 плътни стени...?
А за среща няколко мами казаха че са в София началото на февруари във фейсбук мисля стига да не се бъркам, но и два пъти не пречи Simple Smile

# 628
някой за среща утре в Пловдив след лекцията в Марково тепе? за едно кафенце? ако някой ме познае - да всирка, че аз съм много зле, особено при такива срещи на сляпо Wink

нищо не съм купила още, умувам какво ми трябва и какво не. още съм с малкия вкъщи, чакам да махнат най-накрая сборните групи и да се върнат нашите учителки и другата седмица да го пускам на градина. личната лекарка вече се чуди какво да ни изпише милата и сега пак някакъв сироп хранителна добавка ще пробваме дали ще подейства на проклетите сополи...

# 629
Линдичка, аз ще съм там.
Браво, Белинда  Hug да му се нарадваш на мъжа тази вечер.

Общи условия

Активация на акаунт