Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 570
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Е, то изоставането се констатира и с обикновен преглед с ехограф, не е нужна ФМ. Вече, ако се констатира, нали си трябва по-обстоен преглед, да се види от плацента ли е, от пъпна връв ли...Сега, като се замисля, с предната бременност май и аз правих трета, защото имам диск с бебе с бузки, а те такива имат чак накрая Thinking Не знам сега Марков как така реши да ми спести 100 кинта Laughing Изненадващо е някак си.

# 601
http://www.roditeli.info/ ето тук ходя на йога, това не на входа на южния парк, не е в центъра.
Незнам как да кача снимка на кошарката, която съм поръчала newsm78.
Аз ще ходя на 3 та ФМ и предния път ходих и сега пак мисля.

# 602
Аз даже на 2 фетални ще ходя - и при Марков, и при Чавеева, ама аз съм "по-специален" случай с тая токсоплазмоза и старееща плацента  Rolling Eyes И не е като сама да се тикам да ходя - и двамата ми казаха кога да отида и какво точно искат гледат. Чавеева се притеснява за токсоплазмозата, според нея плацентата ми си е наред. Марков пък обратното - излишно съм се притеснявала за токсоплазмозата, тя най-често водела до аборт още в начална бременност, така че явно нищо нямало, ама плацентата го притеснява да не вземе да изостава бебето... Иди че ги разбери, всички лекари с различни теории  newsm78
Белинда - щом Марков ти е казал, че няма нужда от 3та ФМ, значи не вижда нищо притеснително. И на една позната така и каза на 2рата ФМ и тя не отиде на 3та и всичко си беше наред. Ама ако имаш мерак за още една "цветна фотосесия", както майка ми им вика на тия снимки, иди самоинициативно Simple Smile Майка ми постоянно ме пита защо не ходя по-често, тя щяла да ми ги плаща - първо внуче й е и голяма радост на тия цветни снимки  Laughing

# 603
  • София
Аа, не се натискам хич Laughing Просто ми стана любопитно дали всички планират и трета ФМ, затова попитах Simple Smile При проблем, който иска проследяване, си е задължителна, ама и ти като мене - при двама, че да се поошашкаш така, качествено Laughing

# 604
От този фейсбук забравих за бг мама.  Laughing Аз ще ходя на последната фетална,а тя е чак на 17.02 и нямам търпение вечееее.
Някой беше питал как се перат бебешките дрешки.Аз имам същия въпрос,че на моя бозанчо вече 2 торба с дрешки му накупих.  Heart Eyes

# 605
  • Пловдив
Аз всеки месец ходя на частно и док ни изпраща с цветни снимки  Grinning

# 606
Бейби, аз моите вече ги изпрах  Laughing
Памучните на програмата за памучно пране и на 40 градуса, а плюшените одеалца на програмата за деликатни дрехи пак на 40 градуса  Wink

# 607

Бреййй къде това?  newsm78 И аз се следя на частно в болница Щерев, ама даже и черно-бели снимки не ми дават, само на феталните  Confused

# 608
Такаааа newsm78
Едно по едно:
- Засега съм решила да ползвам продуктите на Мустела за бебето. Обмислям и други варианти.
- За покупки, ами имаме си кошара, която таткото спонтанно реши, че сега трябва да я купим (това беше преди 2-3 месеца), но нали милите нищо не усещат. Знаят, че ще си имаме бебе, но нито кореми имаме в началото, нито ритат, на 1 ФМ той не успя да дойде. Абе нищо - на една снимка запетя и му викаш това е детето ти. Та да не му спирам ентусиазма отидохме да я вземем, макар за мен да беше рано. Имаме шишета, помпа, 2 бодита, кош за мръсните му дрешки, 2 комплекта спално бельо и май друго няма. Смятам обаче всичко аз да си избера и да си купя и да не оставам нищо на никой. Това са плановете ми, а дали ще стане така не се знае. Rolling Eyes Количка - другия месец.
- За 3 ФМ бяхме решили със сигурност да отидем, защото нашето момче е много срамежливо и двете снимки, които имаме от ФМ си крие лицето с рачички. Отделиха му специално внимание на 2 ФМ да му махнат ръцете от лицето, ноооо нееее. Шоу за татко нямаше. Имаме снимка, колкото да имаме нещо. Трябва много въображение за нея. А искаме да си го видим. На пооследната консултация ми казаха , че е желателно да отида за спокойствие на всички. Пия доста хапчета и май ще е добре да отида.
Joy Нямам истории като вашите за ползване на неправилен продукт, но съм много разсеяна и онзи ден влезнах да си измия косата, излезнах с мокра коса, която като изсъхна имаше странна форма и мекота(нямаше такава) newsm78. Е на сутринта се събудих с проблясък, че аз само съм си я намокрила и не съм я измила, та влезнах пак. Вчера забравих да сготвя и няма нищо за ядене. Добре че ММ е винаги готов за пица.
- За среща обмислях и аз, въпреки, че съм от новите, но много бих се радвала да се видим.

# 609
 Joy Съсипвате ме с тия истории за объркване.
Браво за всички позитивни прегледи и пораснали бебета! Аз на трета фетална няма да ходя, защото достатъчно подробно си ме гледат всеки път на консултация и не мисля, че е необходимо. А и изчерпах вече допълнителното здравно и сега ще се спотайвам.  Mr. Green
Ходих днес на Отворени врати в Софиямед от чисто любопитство. Е, прииска ми се фонда да покриваше повече.  Blush Но на фона на всички предстоящи разходи, май този ще си го спестя. А инак красота, всичко свети и хората много любезни изглеждаха.
Bella, вие за центъра като място говорите, а аз реших, че за центъра като локация. Това ми е далеч, но здраве да е.
Ах, вечерно хапващо в Щастливеца...  Heart Eyes Heart Eyes Може и Неделя някоя някъде, ако ще е през деня и/или Щастливеца не е вариант като локация за другите. Мен ме устройва, особено ако съм била в офиса преди това. С метрото и право там.

# 610
  • Пловдив
Бреййй къде това?  newsm78 И аз се следя на частно в болница Щерев, ама даже и черно-бели снимки не ми дават, само на феталните  Confused

Марти, аз живея в Пловдив. Ходя в Селена при д-р Кръшков. Всеки път ми записва снимки и видео от прегледите. Не че това е най-важното де. Изключиелно съм доволна от него - всеки път мери и разглежда дребосъчка от всякъде, засича кръвоток, оглежда сърчицето, мозъка. Ходя на прегледите с ММ и докторът отговаря на въпросите и на двама ни.

# 611
Браво на порасналите бебоци. Само така, това им е работата сега. Аз засега няма да ходя на трета ФМ. Питах един път моята лекарка, тя каза, че няма нужда, щом всичко е наред. За среща съм съгласна, ако се организираме.
Бях го намислила тази събота и неделя да отскочим до ИКЕА да видя креватчетата, но ми казаха, че било невероятна лудница, тълпи от хора и нито можеш да видиш нещо нито нищо. Та ще го отложа за някой ден през другата седмица.

# 612
Снощи бяхме там. В 7 и 30 вечерта е супер.  Wink Има какво да се види, макар че моя инженер харесас само едно и веднага измисли как да го преправи даже.  Laughing

# 613
  • София
В Икеа през уикенда наистина е тъпкано. Аз също препоръчвам шопинг през седмицата, ако има възможност Peace За срамотите, ама на излизане не пропускам онова, нали е сещате, след касата, по пътя за паркинга Embarassed Прасеееееее!

# 614
Ние взехме от тези трансформиращите се,вместо да вземаме кошарка и скрин по отделно.А и люлеещото легло  много ми хареса  Heart Eyes
Браво на порасналите бебчета  Heart Eyes Другата седмица съм на ЖК и нямам търпение да видя и нашият хубавец как е  Blush
За срещата - благородно ви завиждам  Blush Много ми се иска да се видим всички какви сме пингвинчета  Mr. Green ама съм далечко от вас.
От около месец ме дразни гърлото и до сега го оправях с прополки.Тази сутрин вече започна да понаболява и видях,че има налепи  #Crazy Иначе през деня не ме боли  Thinking Започнах гаргари със сода и чайчета с мед и лимон в промишлени количества.Гнойна ангина не съм имала от дете,дано да ги стопирам нещата.... знаете ли някой бабешки лек мамита?

Общи условия

Активация на акаунт