Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 575
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
мече , да покажеш после придобивките за бебето,аз засега само си гледам.
Приключих пазара от АСДА. Накупих бодита с дълги ръкави и къси ръкави,2бр. комплектчета (гащиризонче+боди+горнище), панталонки, чорапки и хавлии.
Това, което не ми харесва са цветовете и за това се ограничих. Иначе целия ни гардероб трябва да е сиво, бяло и синьо Simple Smile Искам нещо свежичко - зелено, жълто. Има и по-свежи неща,  с пеперудки и цветя  - което според мен подхожда на момиченце, а не на момченце.
Та сега ще гледам намаленията по другите сайтове, но само в други цветове  Mr. Green

# 586
  • Sofia
Ох, защо не забравя и аз да ям  Laughing Няма да ми се отрази зле.

Аз съм вкъщи с детето. Тя се разболя точно преди Коледа и много време продължи да влачи сополи. Миналата седмица ММ беше рожденик и си направихме една много приятна почивка и пак не я пуснахме на градина. Вече свикнах да си е вкъщи и ми е приятно, но от другата седмица вероятно пак ще си ходи. Да не си забрави приятелките Grinning

Вчера една приятелка ми върна бебешките дрешки, които и бях давала. Установих, че доста неща мога да ползвам и с бебето. Докато бях бременна с бъдещата кака много силно ме отвращаваше розовото и купувах дрешки само в неутрални цветове, които сега ще мога да ползвам.

Направих и някои дребни покупки за бебо, изрових помпа, стерилизатор и вече започвам да се готвя и да гнездя  Heart Eyes Хем нямам търпение да дойде април, хем искам максимално да се насладя на бременността си, защото трета не планирам.
Иначе на 100% съм привърженик на кърменето на поискване и мисля, че е напълно ненужно бебето да се отделя в самостоятелна стая. Струва ми се излишен стрес. Те растат толкова бързо и постоянно се променят. За всяко нещо си има време. Като със слагането на гърне, преди детето да е готово - само стрес и мъчение за всички, при положение, че когато детето порасне достатъчно става от раз.

# 587
frozenka и ние сме така с малката, направихме детската, но баща й се измести там. Не мога да си представя да спя без нея, тя дори и при сестра ми не е спала, много сме привързани една към друга BlushСега съм поръчала мини кошарка за бебето, ще я залепя за леглото,а от другата ми страна ще е каката  и ще спим трите. Blush
Мисля един ден, като стане малката на 1 година и нещо,каката ще е на 5 и половина да ги изместя двете заедно в детската.
Аз нищо не съм купувала, само кошарката поръчах. Като изляза в болнични ще разгледам какво имам, ще разпитам приятелките ми какво могат да ми дадат и тогава ще купувам каквото трябва.

# 588
  • Sofia
Bella, каква кошарка поръча? И ние гледаме разни мини кошарки поради липса на достатъчно място.

# 589
Ох, че сте бързи с писането. Аз пък взех, че и във фейса се писах, а от два дни за четене само имам време.
Тишина и спокойствие...Мит, който от три години насам става реалност за една седмица в годината. ММ придоби навика да ходи с малкия при нашите за седмица през лятото и това е Моето време. Точно като във вица - най ми е готино като спра.  hahaha Знам, че има жени, които не се разделят с половинките и/или с децата си, на мен също понякога ми липсват като ги няма, но тези моменти на свобода от домашни ангажименти са ми толкова зареждащи, че не ги сменям за нищо. Стига да са рядкост, разбира се.
За храненето, нещо напоследък ми се е отворил апетит за сладичко, а и като цяло. Да си призная, аз също ям почти всичко, включително филета и луканки. Несготвени мухлясали сирена и сурово-пушена сьомга не ям (а как обичааам), както и недосготвени яйца, но хапнах суши веднъж или два пъти... Мислех си дали да не накарам док да ми пусне токсоплазмози, листерии и там каквото още има, но от друга страна вече съм в 7-ми месец и тепърва да се втелясвам за това... Не знам. Има време, ще го реша. Поне се успокоявам, че не съм единствената "грешница".  Blush Кафето намалих до едно на ден, газирани напитки рядко пия, а сега колата ми е като допинг и 250мл ме държат на крака бая време. Понякога си позволявам един черен чай следобед. За пийването пък, ам два-три пъти седмично ще пийна я 100мл вино, я 200 бира. С предната Б не близвах, но сега реших да не се правя на чак такава светица. Май ми се трупат греховете...
Манха, с твоята последна цигара ме подсети за моята с тази бременност. Направих си теста, запалих цигара докато чакам, по средата някъде видях резултата, допуших я церемониално и това беше.  Laughing
Vesi, Bella, къде ходите на йога вие? Чета в центъра, но то си е широко понятие. Ако ми е удобно, може и аз да се присъединя.  Sunglasses И като заговорихме за срещи, дайте вярно да се организираме. Кажете на кой как му е по-удобно (делнично вечерно или съботно-неделно) и да си изберем дата и място.
За прането да кажа и аз. Помня, че ползвах белия Персил, белия Силан и перях на 30-40 градуса според дрехите.
И накрая козметика. Учи, наистина няма универсална формула. Росен беше драма с подсичането и сменихме 10 крема докато се оправи. Зимата му се сушеше кожата, та тогава само с Ойлатум го къпехме. За друго не се и сещам даже. Ще трябва да си припомня какво и що.

# 590
Да се похваля набързо и тук с резултатите от феталната. Бебчо е пораснал много, станал е 1,5кг и не оправда притесненията, че може да изостане. Кръвотоци, мозък, стомах, развитие, всичко е на 6. Шийката е 36мм и няма изгледи за преждевременно раждане. Аз съм вдигнала желязото най-после, прибавям и Омега 3 към другите неща. Като цяло изключително положителен преглед  Heart Eyes
Не остана, момичета...
И отгоре на всичко и аз направих пазар от Асда, пък по принцип всичко си имам  Laughing Embarassed

# 591
  • София
Аз вече няколко пъти казах, че съм "за" среща, нямам претенции вече за час и място, т.к. работя изцяло от вкъщи и мога да изляза по всяко време, стига мъжа ми да поеме ученика, но това няма как да го знам предварително, т.к. работи на график. Предлагам да е някое топло и уютно местенце с хубава храна Simple Smile Хепи, Щастливеца или някоя Коста, Неделя? Ако мнозинството предпочита, може и в мол. За разходка в парка скоро няма да става май.

Ихааа, Манха, той направо господинчо вече, браво Hug И аз на всяка консултация треперя за това изоставане и като ми кажат, че върви напред, направо физически усещам как се отпускам.

# 592
Белинда, кофти разсънване. Напомня ми как когато бяхме деца братовчед ми беше на гости с преспиване у дома. Сутринта беше недоволен и много учуден каква гадна паста за зъби ползваме. Беше се измил с крем за бръснене Каро  Mr. Green
Баща ми пък се изкъпа с шампоана на кучето и после ни се кара защо сме го оставили на рафта в банята. Бил се объркал. Викам му "С кого сбърка немската овчарка на етикета. Със Синди Крауфорд ли".

Joy Joy Joy Joy Смея се с глас и не мога да спра. И аз имам подобен случай - една сутрин преди години си измих зъбите с крем за ръце, който майка ми държеше на рафтчето в банята редом до пастата за зъби......и нали и двете са в почти идентични бели тубички, за беля съм хванала не тази която трябва Simple Smile

# 593
  • София
Моят мъж преди време,още не живеехме заедно,преспивайки у нас нямаше четка за зъби и аз му казах,че в банята има ”розова вода (визирах цвета на течността) за уста”.Откъде да знам че той ще докопа шишенцето на чиито етикет пише ”Розова вода” и ще си изплакне устата с нея. hahaha После констатира че била много гадна,все едно нищо не бил направил с нея,че и още по— зле си чувствал дъха от преди  Joy

Манха,чудесни новини,все така да расте бебо!
И аз на Асда и Mothercare съм им хвърлила око и другия месец ще атакувам.

# 594
  • Бургас
И аз бях на преглед. И моя Шишо като този на Манха гони кило и половина  Laughing Само шийката още не е в перфектни размери - 28 мм е, но и не е фрапантно скъсена. Ще слагам Утрогестан вагинално две вечери и увеличавам Магнерота 3×2. Спряха ми и но шпа-то /не, че аз сама не си го спрях преди седмица  Wink/. С дребния, плацентата и водите всичко е наред и за момента всичко е налице за едно нормално раждане.

Манха, каква омега ти изписаха да пиеш?

# 595
И аз бях на преглед. И моя Шишо като този на Манха гони кило и половина  Laughing Само шийката още не е в перфектни размери - 28 мм е, но и не е фрапантно скъсена. Ще слагам Утрогестан вагинално две вечери и увеличавам Магнерота 3×2. Спряха ми и но шпа-то /не, че аз сама не си го спрях преди седмица  Wink/. С дребния, плацентата и водите всичко е наред и за момента всичко е налице за едно нормално раждане.

Barlean's Fish Oil, Fresh Catch
И браво на Шишо още веднъж Simple Smile

# 596
  • Пловдив
Ех бузанчетата вече трупат материал за щипане! Браво на шишовците на последните прегледи  Heart Eyes

# 597
  • София
Гледах си скоро снимките на малкия от родилно - ми те бузите са му по-големи от главата hahaha
Юле, браво и на вас!

Всички ли ще ходите на трета ФМ? На мене Марков ми каза, че няма смисъл, освен ако не се забележи изоставане. Даже ми пожела да не се виждаме повече Laughing Ще видим дали док ще ме прати при Арабаджикова отново да види кръвотока или, ако дай Боже бебчо се развива добре, ще си го гледа само той.

# 598
  • Бургас
И аз бях на преглед. И моя Шишо като този на Манха гони кило и половина  Laughing Само шийката още не е в перфектни размери - 28 мм е, но и не е фрапантно скъсена. Ще слагам Утрогестан вагинално две вечери и увеличавам Магнерота 3×2. Спряха ми и но шпа-то /не, че аз сама не си го спрях преди седмица  Wink/. С дребния, плацентата и водите всичко е наред и за момента всичко е налице за едно нормално раждане.

Barlean's Fish Oil, Fresh Catch
И браво на Шишо още веднъж Simple Smile
Аз съм мноу проста. Сега си взех цяла кутия Прегнакеър, а не помислих, че омегата ми е на свършване. Щях да си взема от Прегнакеъра с омега, а сега взех пак от този без омега.

Belinda, аз ще ходя на трета ФМ. Искам пак да огледат бебчо хубаво, защото прегледите на ЖК не са толкова подробни. 

# 599
Аз ходих именно, за да потвърдим, че няма изоставане, а и за да се разтълкуват изследванията. Много се радвам, че го направих, за да ми е спокойно  Simple Smile
И моя беше с огромни бузи и супер дълга коса  Laughing Иииии с гласището разбира се  ooooh! И досега се чудя някои бебета как само мяукат лекичко  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт