Зимна приказка навън настана, а АПРИЛчетата са на топло в корема на мама-10

• 46 580
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Малко прекалявам с въпростите, ама вие вече имате половината по 1 дете и ги знаете нещата, а аз съм още невежа.. Mr. Green
Искам да ви питам как перете тези плюшените, меки като памук бебешки одеалца? На каква програма и колко градуса? И от кой бебешки прах и омекотител сте доволни?
Малии, каква съм нахална значи  hahaha hahaha hahaha Joy Embarassed
Нахалница такава  Mr. Green
На етикета трябва да си пише как се пере, но такива материи бих прала на деликатна програма. За бебешките прахове - чета, че масово се ползва Тео бебе, Сано Максима, Персил сенситив.

Аз нещо се задъхах. Някой има ли такъв симптом. Четох, че е нормално, но е ужасно кофти да дишаш като морж  Tired

# 556
  • Пловдив
И аз се задъхвам от нищо.А ако говоря повече и въздуха ми спира.Много неприятно.
Прах съм ползвала Сано максима,Тео бебе (не ми понася от как съм Б) и напоследък пурлан,че не мирише,а с тази Б не обичам някои миризми.

# 557
Мис, аз се задъхвам и като говоря даже Simple Smile Познавам поне 3 жени хранили само с изцедена кърма поне 8-10 месеца. Не е вярно, че спира. Но е много тегаво...
Лишеите оправихме с крем Дунавски вълни. Това след като изкупихме всичката медицинска и био козметика Simple Smile
Аз пера всичко на 40 градуса, за около час. Нямам съсипани дрешки или одеяла. За препарат ползвам Сано максима или Тео бебе. Няма нужда от омекотител.

# 558
  • София
Хахахахаха, браво Grinning Е, как ви хрумна да го пробвате изобщо, егати късмета Laughing

Аз помня веднъж в просъница в 3 през нощта, че намазах дупе с крем за крака и чак като ми замириса на ментол, се усетих и се разсъних внезапно #Crazy Голямо бърсане падна...

# 559
  • Бургас
Аз съм останала с впечатление, че помпата не може да стимулира производството на кърма така, както сученето. А каква е причината да се цедят само с помпа? Децата не искат да захапват ли?

# 560
belinda, случайно. В чудо се бяхме видяли...
Мис, със сигурност има разлика в стимулацията, но има и случаи, в които лактацията се запазва. Има много причини - бебето не иска да суче, мързи го или не може; гърдите са разранени; мама ходи на работа и т.н.

# 561
  • Пловдив
Белинда, кофти разсънване. Напомня ми как когато бяхме деца братовчед ми беше на гости с преспиване у дома. Сутринта беше недоволен и много учуден каква гадна паста за зъби ползваме. Беше се измил с крем за бръснене Каро  Mr. Green

# 562
  • София
Ооо, 100% сигурно е, че по-добра помпичка от бебето няма Simple Smile Но някой път има проблеми - здравословни или други. При познатата ми, едната, за която писах по-горе, бебето се роди с проблем, нещо гастро... и лежа в педиатрия известно време, където го бяха хранили първо със сонда, после с шише. Така и не пожела да засуче. А беше супер важно да се храни с кърма, а не с АМ, именно заради стомахчето. Другото бебенце, също не можеше да суче, не помня защо, но направи жестока АБКМ и също можеше да яде само кърма, та и майка му се цеди сто години. То там беше ужас и после със захранването, алергична реакция към всяка нововъведена храна, дори към неща, които всички бебета ядат без проблеми...та и там се "кърмиха" с шишето бая време. Абе, да не дава Господ, много е гадно! Хубавото е, че едното бебе вече е тийн и ходи по гаджета, а другото - малка госпожичка, която ходи на балет Flutter
Отделно, имам и колежка, която се върна на работа, когато бебето й беше на 6 м. и също се цедеше, за да има бебето кърма за през деня. Но пък там имаше стимулация и от бебето, през нощта, сутрин и вечер след работа, но така или иначе се кърмиха дълго след това, т.е. цеденето през деня на работа не повлия на лактацията.

# 563
  • София
Много сте писали, не мога да ви изчета.
Bella_83 за петъка няма да успея, защото цял ден съм в срещи, но следващата седмица се надявам да дойда.
Като ви слушам какво не ядете, направо се хващам за главата. Аз всичко си ям, даже и суши, сирена, колбаси и т.н. 30 и кусур години не съм се заразила нито с листерия, нито с токсоплазмоза и т.н. струва ми се някакъв супер малшанс сега за 9 месеца да се заразя. Ние ядем все пак храна от магазина, която се подлага на контрол, виж домашни продукти (дори и на роднини) не купувам и не ям, дори и небременна. Струва ми се супер опасно.
За праха за пране, много харесвам сано максима, дори за нас с него пера, омекотител пак на сано. Бебешка козметика не съм решила, със сигурност ще е медицинска козметика.
Мис, принципно наистина свинската мас е най-доброто за кожата, стига да е прясна и да не е гранясала Simple Smile
mmartity направо ужас, как успяваш всички такива болести да хванеш, направо ме изуми

# 564
 PeaceАз пера и до ден днешен бяло пране с Персил Сенситив, а омекотител за бебе НЕ се препоръчва.

# 565
  • София
Aз по спомени ползвах Сано максима и Персил течен, с бебенцето на картинката. Тео взех веднъж, но много силно миришеше, не е добре това за бебе. Сега не знам какво има на пазара.

# 566
  • Бургас
Белинда, кофти разсънване. Напомня ми как когато бяхме деца братовчед ми беше на гости с преспиване у дома. Сутринта беше недоволен и много учуден каква гадна паста за зъби ползваме. Беше се измил с крем за бръснене Каро  Mr. Green
Баща ми пък се изкъпа с шампоана на кучето и после ни се кара защо сме го оставили на рафта в банята. Бил се объркал. Викам му "С кого сбърка немската овчарка на етикета. Със Синди Крауфорд ли".

# 567
  • София
 Joy Joy Joy

Малкият ми шош веднъж си беше измил косата с балсам. Абе, мирише ми от главичката му на нещо познато, ама не мога да се сетя на какво...Суша, суша, суша, няма сушене тая коса и една такава, лигава седи. И...внезапно прозрение, че миризмата е на манго от балсама ми за коса Mr. Green Ааайде обратно в банята с лекция кое е негово, кое - на мама.

# 568
А нали се сещате, че имаше един дегримьор на Нивеа за очи, един светло синя течност. Та майка ми, голям недоскив, си сваля очилата да си чисти грима един ден, ама на масата синият лакочистител на Форте.... Та добре си натърка очите с памуче напоено с лакочистител, после си поплака милата ми мама, а мен още ми става смешно като се сетя. Ми, смешно е  Laughing

За козметиките - ползвах Бюбхен, за дупе Бочко. Мустела верно бяха върха на сладоледа, но не съм взимала. После минах на козметиката на Бочко, доволна бях. Сега търся нещо много чисто, органик. Още не съм го намерила  Joy

За храните и напитките - ядох тъкмо на вечеря малко бри с орехи и половин чашка винце. Чудесно ми дойде! И суши си бяхме поръчали една вечер, а за Коледа нашите ми бяха пратили луканка и суджук и си замезих. Не се втелясвам.

# 569

Баща ми пък се изкъпа с шампоана на кучето и после ни се кара защо сме го оставили на рафта в банята. Бил се объркал. Викам му "С кого сбърка немската овчарка на етикета. Със Синди Крауфорд ли".

Joy Joy Joy
разсмяхте ме.

прах за пране - аз до скоро ползвах Сано с бебето, май сензитив се води. Сега си взимам Тео бебес алое, но наистина мирише много силно и определено за малко бебе не е ок според мен

за яденето - и аз си хапвам всичко и не се съобразявам кой знае колко

козметика - нямах някаква определена. Судокрем много ползвах, защото с всичко друго се подсичаше яко. но съм ползвала и Бочко, А-дерма като беше съвсем бебе, Биодерма

Общи условия

Активация на акаунт